- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi edanur1997
Guzellik degilki gelip gecicj olmayan şeyler of annem mesela üvey kardeşlerime kidkaniyorum onu
Ergenlikten mi ki acaba..
Yoksa annen ayrımcılık mı yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzellik degilki gelip gecicj olmayan şeyler of annem mesela üvey kardeşlerime kidkaniyorum onu
kızları selpak mendil gibi kullanıp atıyomuş![]()
Kusura bK adı a a yapıyor bence yad ben hassasi,mErgenlikten mi ki acaba..
Kusura bK adı a a yapıyor bence yad ben hassasi,mErgenlikten mi ki acaba..
tövbe eeekızları selpak mendil gibi kullanıp atıyomuş![]()
ben bilmem sonra mune geyikten atıyo beni sitedenIçinde bastiramadigi bir erkek mi yatıyormus yoksa?![]()
Kusura bK adı a a yapıyor bence yad ben hassasi,m
konunun basına oyle yazmışsın conemKusura bK adı a a yapıyor bence yad ben hassasi,m
tövbe eee
Ahh sorma kizIçinde bastiramadigi bir erkek mi yatıyormus yoksa?![]()
Annem öğretmen Su an tatilde konuştu konuştum konusamazsam oku, zamanı uğraşma bileAnnenle konuşmayı denedin mi hiç peki güzelim?
burcun akrep mi yoksa kııız. kıskanmayla ilgili hiçbi fikrim yok, empati yapamıyorum çünkü hiç kıskanmam ailemi, sevgilimi. ama arkadaş ortamında gıcıklıklarım olur başkalarına karşı(benden üstün olmadığını düşündüğüm ama benden daha çok değer gören insanları kıskanırım) somut örnekler verebilir misin neleri kıskandığına dairBenimki kötü niyetli zarar verici değil ama önüme ve,en her kızı kiskanirim.
Sadece basit şeyler değil yetenek filan hemen ozeniorum arkadaslarimi annemi çok kiskanirim
Bu site dede yanlış anlaşılıp kalp kirdugim oldu birazda öyle farkettim
Yani bu yaşım gereğidir geçer mi yoksa üzerime yapışır mi ?
burcun akrep mi yoksa kııız. kıskanmayla ilgili hiçbi fikrim yok, empati yapamıyorum çünkü hiç kıskanmam ailemi, sevgilimi. ama arkadaş ortamında gıcıklıklarım olur başkalarına karşı(benden üstün olmadığını düşündüğüm ama benden daha çok değer gören insanları kıskanırım) somut örnekler verebilir misin neleri kıskandığına dair. bu arada ben de tipimi pek sevmem. ama mutlu olmanın ve sevilmenin güzellikle ilgili olduğuna inanmam
Yo kastettiğim topim değil on,ar daha öne siz farklıSenin kendinle sorunların var heralde.
Boyunu beğenmezsin,burnunu beğenmezsin... Güzelsin takılma diyoruz ki öylesin artık bunu duymaktan sıkılmadın mı bilemiyorum.
Yani güzelliğinin, zekasının farkında olan insan onay beklemez.
Kıskanç insanı hiç sevmem, kıskanç insan ne kadar iyi olursa olsun gözüme hep itici gelir. He imrenebilirsin, bi idolun olur onun yerinde olmak istersin ve buna çabalarsın ona lafım yok. Ama başarılı bi insan görüyorsun kuru kuru kıskanıp saydırıyorsun. E çalış senin de olsun derler adama.
Nazarim pek değmez ama doğrusen zarar vermedıgını düşünürsün ama gözlerin verir
nazar öldürür insanı
işte insan her seyı anlatmamalı etrafındakılere
kıskanan oluyor, gözü degıyor falan...