kıskanç olan iş arkadaşlarını kısknçlıkdan öldürme yöntemleri:))

Ben ben verebilirim tavsiye o kadar ama o kadar basit bir yolu var ki duyduğun da kulaklarına inanamayacaksın :9:
Bak canım biz insanlar doğruyu yapmakla kodlanmışız ama haberimiz yok ne zaman ki bir işi yanlış yaparız ondan sonra işlerimiz ters gitmeye başlar.
Ne olursa ama ne olursa olsun o an doğru neyse onu yapmaya çalış gerisine karışma.
Ondan sonrası seni ilgilendirmez, bırak arkandan konuşsunlar bırak yerine başkasını aldırabilmek için uraşsınlar sen yükümlü olduğun işi en doğru şekilde yapmaya çalış.
Zamanın öyle bir işleyişi var ki mumtazam sen doğruyu yapmaya devam ettiğin müddetçe lehine dönecektir.
Etrafında ki insanları mıknatıs gibi çekeceksindir.Onlar kötümü konuşuyor bırak konuşsunlar sen konuşma .
Misal canım çevren de birimi rahatsızlandı ara sor ihtiyacın var mı diye git neden çünkü bu doğru olandır.Gittiğin kişi bunu unutmaz.
Misal bir arkadaşın mı evleniyor ara sor canım hazırlıklar nasıl gidiyor ihtiyacın olursa ara diye neden çünkü doğru olandır bu.
Birisi arkandan dedikodumu yapıyor, sakın onların lafını taşıyan kişiye hakların da tek kelam etme onlardan sana laf taşıyan kişi emin ol senden de onlara götürecektir.(Bu konu da garanti bile verebilirim.)
Ve en önemlisi canım umursama sen doğruyu yapmaya başladığın vakit hoş umursamayacaksın da .Yine de söyleyeyim dedim :)

Zaten herzaman dogru neyse onu yapmaya calisitorum ama bu nasil bir insan tipi hala cozemedim valla mesela insanlari kullanmak gibi bir yapisida var ve seytani calisiyor kafasi bazende salak dudaklari hep ucuk atmis bide gelmis diyoki dun gece kurdum kurdummm sonrada kurduklarimi bozdum ondan dudaklarim ucuk atti gulermisin aglarmisin

Zaten herzaman dogru neyse onu yapmaya calisitorum ama bu nasil bir insan tipi hala cozemedim valla mesela insanlari kullanmak gibi bir yapisida var ve seytani calisiyor kafasi bazende salak dudaklari hep ucuk atmis bide gelmis diyoki dun gece kurdum kurdummm sonrada kurduklarimi bozdum ondan dudaklarim ucuk atti gulermisin aglarmisin
Canım neden sinirleniyorsun ki o kadar mı önemsiyorsun onları şahsen abuk sabuk davranan insanları pek önemsemem ben gelişememiş derim öyle kimselere,hani ham meyveler vardır ya öyle canlanırlar gözüm de :)) tartışmaya asla girmem, güler yüz gösteririm . İnan bana canım olgun davrandığın zaman umursamadığın zaman karşında ki kişi de sıkılıyor.İstediğini vermiyorsun ki çünkü.

Zaten tartisamazsinki cunku bas edeezsin onemsiyormusun diyorsun onemsemek deilde okadar sinirimide bozuyor ama yinede diyorum ya burada ister istemez surekli gorusuluyo bilmiyorum

Baş etmek zorundamısın ki canım :)) Bir insanla neden baş etme ihtiyacı hissedeyim ki.Bak uzaktan bir tanıdığım var yanıma geldiği zaman anlatırda anlatır allahım susmak bilmez dinlerim bende onu ben bir şey anlatmak istediğim de çevirir kafasını.Gülerim bende defalarca başıma gelmiştir bu bak.Aynısını yapmaya çalışmam sıkılırım cidden birini alt etmeye çalışmaktan sıkılırım ben.İnsanlar da beni işine geldiği gibi davranan bir insan olarak bilir evet işime geldiği gibi davranırım cidden.Ama o an yapılması gereken neyse söylenmesi gereken neyse onu söylerim.Hatalıysam özür de dilerim .
Ayrıca ben insanları çok fena kullanırım ,iyiliğimle bu benim taktiğimdir sevabı cabası:))
İnsanlar bana borçlu hissederler kendilerini sebebi de kolay kolay kırmamam ve güler yüzlü olmam.

Son düzenleme:
Peki canim arkadasin programini bile isteye bozsa napardin o programida yani su bovling olayida stres atmak icinde gunlerce evimden cikmadim ben ders calistim ve sinav icin turkiyeye gelecektim bu nasil bir arkadas destegidirki bana bu davranista bulundu soyle canim benim gercekten yinede aaa sagol canim dur bende sana bir iyilik yapayimmi deseydim kisaca sana sunu diyeyim en zor zamanlarinda yaninda olan hep bendim simdi revami bu iyiliginle ditosunda acaba bu insan itiligi biliyomu

Peki canim arkadasin programini bile isteye bozsa napardin o programida yani su bovling olayida stres atmak icinde gunlerce evimden cikmadim ben ders calistim ve sinav icin turkiyeye gelecektim bu nasil bir arkadas destegidirki bana bu davranista bulundu soyle canim benim gercekten yinede aaa sagol canim dur bende sana bir iyilik yapayimmi deseydim kisaca sana sunu diyeyim en zor zamanlarinda yaninda olan hep bendim simdi revami bu iyiliginle ditosunda acaba bu insan itiligi biliyomu
Şunu demek istiyorum.Bunu ne kadar çok düşünür kafanı takarsan gözün de büyüyecek.Olayları akışına bırak sende misilleme yapmak için uraşma .Ayrıca canım sen doğrusunu yaptığın vakit kazanmaya mahkumsun çünkü sen doğru olan tarafsın.Allah katında da insanlar gözünde de .İyilik yapmasan bile kötülük yapma .Laf sokmaya çalışma mesela ,arkasından konuşma yaptığın için demiyorum yapmaman için diyorum sakın yanlış anlama.

Laf sokma gibi bir duruma hic girmedim ama icimdekileri yuzune soylesem ne guzel olurdu dimi ama iste ben insanlari kirmayi gercekten sevmiyorum cunku sonra dahha cok uzuluyorumama arkadaslarla arkasindan konusuyorum ne yalan soyleyeyim biliyorum dogru deil ama damarima basinca tutamiyorum kendimi

Gel bize anlat sen nasılsa tanımıyoruz biz o kimseleri :)) Canım bugün iyi olduğun insanla yarın kötü olabiliyorsun çok çok güvendiğin insanlar senin anlattıklarını gidip yetiştiriyor bu tarz konular çok işlendi bu forum da.Sen sen ol arkasın da duramayacağın lafları asla etme.

Dogru soyluyosun arkaadasim katiliyorum.ama diger arkadaslarda cok sikayetci ben bir soyluyorsam onlar bin ama sana hak veriyorum ve su an karar aldim kesinlikle konusmiycam bundan sonra size dokcem icimi oh be

ooo burda neler neler işleniyor zamanla bir çok tecrübe edinebilirsin burdan üstelik bedava. Düşün karı koca aynı yastığa baş koyan insanlar kanlı bıçaklı oluyorlar ne dost gözüküp yılan olan kimseler var en güzeli her zaman düşünüp konuşmak.

Harikasin tuttum seni,burada saat sabahin 4:30 u canim ben yaticam artik 07: 30 da kalkip cocugu okula gondericem paylasimin icin cok tesekkurler gorusuruz yine insllh hoscakal canim

benim annemin anlattığı bir hikaye var bunu hep kulağıma küpe etmişimdir.

kadını birinin çok illet bir komşusu varmış. hergün kadın suya giderken komşusuda bidonları alıp suya gidermiş karşı yoldan kadına olmadık hakaretler edermiş. kadında haliyle ona karşılık verirmiş.
sonunda kadına tak etmiş ve kocasına anlatmış. kocasıda al bu pamukları tak kulağına öyle çık demiş. kadın çıkmış dışarı hemen komşuda çıkmış yol boyu komşusu söylemiş söylemiş. kadın tık cevap vermemiş. komşusu en ağır hakarete başlamış bağarmış çağarmış kadın onun yüzüne bakıyomuş ama duymadığından cevapta vermiyomuş veeee komşu sana diyorum kadııııııınnnnnnnnnnn diyerek çatlayıp ölmüş :)))))))

birini tek görüyosun ya yüzüne kitle gözlerini sonra kaçamak kaçamak sırıt tırsıp kafasını kaçarken kapı kenarlarına çarpmazsa bende bişi bilmiyom :)) bide onlar senin altında çalışıyo demişsin sanırım iş ver onlara birbirlerinden uzak kalabilecekleri işler. varmı öle bi durum bilmem mesela gönder birini arşive baktın beklediğin gelmiyo sen in aşşağı o tekken hesap sormaya nerde hala diye :))))) çokmu kötüyüm neeee:27:

öncelikle arkadaşlar konu benim konumdu ama aladığım kadarıyla busemk arkadaşda baya dertliymiş:))) herneyse canım tavsiyelerin için sağol onlar benim altımda çalışıyolar evet ama iş bölümlerimiz aynı değil o nedenle onlara iş verme gibi bi durmum olmuyo ama konu olması gerektiği gibi davranmaksa vakti zamanında biri ev aldı söylenmez ama insanında zoruna gitmiyo değil daha önce çalıştığım aydınlatma şirketinden gittim ona en güzel avizeyi aldık arkadaşlarla ortak tabi baya bi indirirm yaptırarak bi diğeri evlendi düğününe gittim takısını taktım ortak hediye aldık ona katıldım para koydum daha sonra evine davet ettiğinde yine en güzel hediyeyi aldım gittim ben çevremdeki insanlara olabildiğince değer vermeye çalışıyorum ama gördüğüm kadarıyla üç kuruşluk insanlara beş kuruşluk değer v erip sonra iki kuruşa satılıyorum buda çok sinir bozucu iyilik yapıyosun iyi davranıyosun bu seferde aa bak kon uşmak istiyo yanaşıyo tarzı şeyler söyleniyo bunlarda iyice sinir bozuyo çözümleyemedim bir türlü ben bu durumu:44:

Back
X