- 18 Temmuz 2021
- 115
- 188
- 18
- Konu Sahibi Kullaniciadimyok
-
Ya tamamen yanlışlıkla olmuş ben yeniyim de düzeltemez miyim? Hiç fark etmedimTüp Bebek ne alaka
Ben de yeni fark ettim sizler söyleyince, kusura bakmayınKonu yanlış yerde
Ya bu öyle değişik bi cins ki bir mekan kalabalık olsun sokmaz türlü bahanelerle. Ya da hadi girdik oturuyoruz bi lavaboya gitçem diyim üstümde etek, elbise vs varsa özellikle kalkma falan der. Kızlı erkekli de çok beraber takıldık ama onun arkadaşlarıydı genelde ve arkadaşlarının sevgilileri. Benim çevrem yani arkadaşlarım daha rahat kesim zaten hiç birini sevmiyor aynı ortama da girmez bu yüzdenSoruna gelirsek benimki çok yobaz ve kiskancti. Zamanla azaldı. Ortamlara soktum onu kızlı erkekli oturduk falan. Aştı biraz
Yaa inşallah öyle olmaz zaten yeterince kıskanç daha fazlası hiç çekilmez herhaldeValla aşırı kıskanç erkeğin kendini törpülediğini görmedim bu zamana kadar. Evlenince daha da artacak emin olun
O zaman biraz zor ya değişmesi. Evlenince de baskıyı artırabilirYa bu öyle değişik bi cins ki bir mekan kalabalık olsun sokmaz türlü bahanelerle. Ya da hadi girdik oturuyoruz bi lavaboya gitçem diyim üstümde etek, elbise vs varsa özellikle kalkma falan der. Kızlı erkekli de çok beraber takıldık ama onun arkadaşlarıydı genelde ve arkadaşlarının sevgilileri. Benim çevrem yani arkadaşlarım daha rahat kesim zaten hiç birini sevmiyor aynı ortama da girmez bu yüzden
Benimkinde de var ama elinden geldiğince yansıtmamaya çalışıyor birbirimizi çok sıkmamak üzere anlaştık.ben de o da torpuluyoruz kıskançlıklarımizi ama yinede oluyor bazen. Bence sizde açıkça konuşup bı orta yol bulabilirsinizÖncelikle merhabaBenim sorunum sevgilimin fazlasıyla kıskanç olması. Kıskanılmak güzel şey ama fazlası da boğuyor. Kız arkadaşlarımla buluşmam dâhi onu rahatsız ediyor. Kıyafetlerime karışmaya çalışıyor, erkek arkadaşım olsun istemiyor. Yeri geliyor kuzenlerimden bile kıskanıyor. 6 yıldır beraberiz, yakında da evlenmeyi planlıyoruz. Kıskançlığını aşmak için ne yapabiliriz? Şunu da belirtmek istiyorum, tüm bu kıskançlıklarına rağmen çok samimi olduğum bir erkek arkadaşım var, istediğimi giyiyorum. Kısacası onu dinlemiyorum. Çünkü ben hayatıma karışılmasından hoşlanan yapıda bir insan hiç olmadım. Bu sefer de soğuk davranıyor tabi. Kıyafet konusunu biraz aştı benim ayı ama yakın erkek arkadaşım olması konusu hâla sorun onun için. Sevgilisi/eşi kıskanç olupta zamanla azalan ya da bu durumu aşan oldu mu?
Konuştum ama sonuca varamıyoruz. Ben de dinlememekte buldum çözümü. Tekrar konuşmamızın zamanı geldi sanırım bu konuyu. Zaman içinde bu şekilde idare ettim ama çözülmemiş bi konu neticede ilerde sorun yaratabilir ilişkimizde sanırımBenimkinde de var ama elinden geldiğince yansıtmamaya çalışıyor birbirimizi çok sıkmamak üzere anlaştık.ben de o da torpuluyoruz kıskançlıklarımizi ama yinede oluyor bazen. Bence sizde açıkça konuşup bı orta yol bulabilirsiniz
sanırım değil kesin yaratır. evlenirsin bu sefer de aman yuvam yıkılmasın vs diye değişirsin. boşuna 6 yılını heba etmişsin, evlenmekle de tüy dikersin.Konuştum ama sonuca varamıyoruz. Ben de dinlememekte buldum çözümü. Tekrar konuşmamızın zamanı geldi sanırım bu konuyu. Zaman içinde bu şekilde idare ettim ama çözülmemiş bi konu neticede ilerde sorun yaratabilir ilişkimizde sanırım
Değişçek olsam onca yılda değişirim. Ve sadece kıskanç bundan başka bir sorunumuz yok ki. Bunu da dinlemeyerek hallediyordum.sanırım değil kesin yaratır. evlenirsin bu sefer de aman yuvam yıkılmasın vs diye değişirsin. boşuna 6 yılını heba etmişsin, evlenmekle de tüy dikersin.
Bu hariç herhangi bir sorunumuz yok. Maşallah diyim desanırım değil kesin yaratır. evlenirsin bu sefer de aman yuvam yıkılmasın vs diye değişirsin. boşuna 6 yılını heba etmişsin, evlenmekle de tüy dikersin.
Ya bu öyle değişik bi cins ki bir mekan kalabalık olsun sokmaz türlü bahanelerle. Ya da hadi girdik oturuyoruz bi lavaboya gitçem diyim üstümde etek, elbise vs varsa özellikle kalkma falan der. Kızlı erkekli de çok beraber takıldık ama onun arkadaşlarıydı genelde ve arkadaşlarının sevgilileri. Benim çevrem yani arkadaşlarım daha rahat kesim zaten hiç birini sevmiyor aynı ortama da girmez bu yüzden
Bildiğimi yaparakAy okurken içim bayıldı. Neden çekiyorsunuz bunu?
Ya bu öyle değişik bi cins ki bir mekan kalabalık olsun sokmaz türlü bahanelerle. Ya da hadi girdik oturuyoruz bi lavaboya gitçem diyim üstümde etek, elbise vs varsa özellikle kalkma falan der. Kızlı erkekli de çok beraber takıldık ama onun arkadaşlarıydı genelde ve arkadaşlarının sevgilileri. Benim çevrem yani arkadaşlarım daha rahat kesim zaten hiç birini sevmiyor aynı ortama da girmez bu yüzden
Değişçek olsam onca yılda değişirim. Ve sadece kıskanç bundan başka bir sorunumuz yok ki. Bunu da dinlemeyerek hallediyordum.
Bu hariç herhangi bir sorunumuz yok. Maşallah diyim deSadece kıskanç olması aşılabilir birşey. Bunca zaman pek üstünde durmadım sadece. Evlenirsem de “yuvam yıkılmasın” diyecek biri değilim. Yıkılması gerekiyorsa yıkılsın, bitmesi gerekiyorsa bitsin. Kimse benim özgürlük alanımı kısıtlayamaz. Sizin bahsettiginiz gibi olsa şuan onu dinlemediğim de kim bilir neler derdi veya beni ayrılmakla tehdit ederdi vs.
Merhaba, bir mesleğim olmadığını nerden çıkardınız? Ya da okulumu bitirmediğimi? Ya da kendimi geliştirmediğimi? Türkçem gayet iyidir + diksiyon eğitimi de aldım. Sadece önemsemeden yazdım. Etrafta yazım imla hatası kollayanlar olarak yılmıyor musunuzBu nasıl bir Türkçe?
Hala bu şekilde yazan,konuşan var mı ayol?
Çok çok şaşırdım!!!
Arkadaşım,kompleksli adamlarla uğraşmak yerine kendini geliştirsen,okullarını bitirsen,iyi bir meslek edinsen emin ol karşına doğru düzgün,sana ve çevrene saygı duyan biri çıkar.
Yooo yılmıyorum.Merhaba, bir mesleğim olmadığını nerden çıkardınız? Ya da okulumu bitirmediğimi? Ya da kendimi geliştirmediğimi? Türkçem gayet iyidir + diksiyon eğitimi de aldım. Sadece önemsemeden yazdım. Etrafta yazım imla hatası kollayanlar olarak yılmıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?