• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanc sevgili

Kumralhatun

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
107
3
298
Selam kızlar ,

Dert değil ama bi konuda danışmak istiyorum size :16: Erkek arkadaşım kıskanç mı desem tutucu mu bilemedim ,ne giysem sorun yaratır uzun elbise giyiyorum kısa etek ve elbise sevmiyo diye ama uzunada laf eder yapısmıs üstüne der kot giyerim tayt gibi olmus der kısa giyerim surat asar o gün laf sokar falan ne giysem kar etmiyor yaniii ve bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı . ne giysem cekiştirmek zorunda hissediyorum kendimi paranoyak oldum :18: boyum 173 kilom 56 ne giysem yakıstırırım kendime fazlalığım olmadığı içinde dikkat cekmez dar giysem bile ama bunu ona anlatamıyorum ki annem tesettürlü olmasına rağmen kendisi bana alır etek elbise vs. . sizin de erkek arkadasınız böyle mi karısırmı kıyafetlerinize , şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :16:

Mrh canım genelde evlenmeden önce bu gibi durumlar oluyo ama evlendikten sonra kısa etek dar pantolon bunlar akla bile gelmiyo sevgilin tarafından kıskanılmak güzel ama fazlası ilişkilere çok zarar veriyo

Bende aynı şeyleri yaşıyorum belki daha fazlası ama buna ragmen mutluyuz çunku biz ciddi düşünüyoruz ve eşim olucaksın kıskanıyorum diyince hakveriyorum. Sana bağlı tamamen kıyafetlerini degiştirmek seni mutsuz etmeyecekse sorun yaşancak bi konu değil bence. Onun değişmesini bekleme bence sen kendin bi karar al bu şekilde ne kadar mutlu olabılırsın

Mrh canım genelde evlenmeden önce bu gibi durumlar oluyo ama evlendikten sonra kısa etek dar pantolon bunlar akla bile gelmiyo sevgilin tarafından kıskanılmak güzel ama fazlası ilişkilere çok zarar veriyo

inşallah ilerde yener bu kıskanclığı cok zor durumda kalmaya basladım

Bende aynı şeyleri yaşıyorum belki daha fazlası ama buna ragmen mutluyuz çunku biz ciddi düşünüyoruz ve eşim olucaksın kıskanıyorum diyince hakveriyorum. Sana bağlı tamamen kıyafetlerini degiştirmek seni mutsuz etmeyecekse sorun yaşancak bi konu değil bence. Onun değişmesini bekleme bence sen kendin bi karar al bu şekilde ne kadar mutlu olabılırsın

o zaman kapanmam gerekiyor canım :ssz: uzun elbise giyince insan neden rahatsız olur kıskanır ki :2: Ne kadar seversen sev kendinden cokta taviz verme derim sana çünki erkeklerimiz ne yazıkki sana bakılmasın ister ama sortlu etekli birini gördüğü zaman dibi düşer :19:

Canım bizim kapanma boyutunda degıl zaten aileside acık ama topuklu ruj filan yasak dikkat cekici şeyler problem ama cok istiyorsam şirinlik yapıyorum zaten alışverişimi de onunla yaptığım için ortayı buluyoruz

Yasak değil yani o kadar değil tabi ama ama tartışma konusu oluyordu dışarıda biri baktığı zaman filan o yüzden ortayı bulduk biz özel günlerde düğünde bayramda filan o anlayış gösteriyo diğer zamanlarda da ben biraz dikkat ediyorum sorun yaşamıyoruz artık

Back
X