• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanc sevgili

Ay ne güzel özetledinn :9: Aynen öyle bende kendime güvenirim güzelede güzel derim zaten ama erkeklerin şu mantığını kabul edemiyorum sen elindekini kapat hevesini kursağında bırak ama biri mini giyse şort giyse öküz gibi bak :19: Bakımlı olmamı şikayet ediyo sürekli ama bakımsız olsan dönüp bakarmı acaba . Maçoluk kavramı var ya erkeklerde ahh ki ne ahh illa onun dediği olacak ona göre kadınlar ve erkekler eşit değilmiş :50: erkek güzel gördümmü bakar ama kızın bakmasının lafı dahi edilemezzzz böyle zihniyeet :113:

ay tekrar okuyunca jeton düştü bakımlı olmanı mı şikayet ediyor :53: bakımlı derken kastı saç baş, makyaj falan mı ? ya yok artık, bankaların olduğu bir caddeye ya da bir plazaya falan gitsin baksın bakalım bakımsız tek bir bayan var mıymış??

ay tekrar okuyunca jeton düştü bakımlı olmanı mı şikayet ediyor :53: bakımlı derken kastı saç baş, makyaj falan mı ? ya yok artık, bankaların olduğu bir caddeye ya da bir plazaya falan gitsin baksın bakalım bakımsız tek bir bayan var mıymış??

Evett ben hergün duşumu alıp saclarımı yaparım hastalıktan kırılsam bile sacım dağınık cıkmam azcık rahat bırak kendini falan der ama ben dağınık cıkarsam kendim rahatsız olurum bunu düşünmüyo . kendi işi annesi falan acık bi bayan ,ama elindekinin dikkat cekmesini istemiyo işte adam sorun burda :ssz:

benim sevgilim de ilk baslarda karismaya kalkti tayt giyme falan dedi. zaten oyle mini sortla etekle gezen bi insan degilim. ama uzun elbise giyerken bile o gun elbise giydim diye haber vermem lazimmis, tayt icin giyeyim mi diye sormam lazimmis. ilk baslarda hadi dedim gonlu olsun. ama rahatsiz olmaya basladim. elbise giymissem giymisim soylesem ne olur soylemesem ne olur? karsi ciktim, ilklerde tartisiyorduk artik hic beni dinlemiyorsun falan diyordu. Aradan bi bucuk sene gecti gecen gun yanına etek bluzla gittim, ya sen cok guzel giyinmeye basladin biliyor musun diyor. elini ayagini cektin cunku gardırobumdan dedim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar ,

Dert değil ama bi konuda danışmak istiyorum size :16: Erkek arkadaşım kıskanç mı desem tutucu mu bilemedim ,ne giysem sorun yaratır uzun elbise giyiyorum kısa etek ve elbise sevmiyo diye ama uzunada laf eder yapısmıs üstüne der kot giyerim tayt gibi olmus der kısa giyerim surat asar o gün laf sokar falan ne giysem kar etmiyor yaniii ve bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı . ne giysem cekiştirmek zorunda hissediyorum kendimi paranoyak oldum :18: boyum 173 kilom 56 ne giysem yakıstırırım kendime fazlalığım olmadığı içinde dikkat cekmez dar giysem bile ama bunu ona anlatamıyorum ki annem tesettürlü olmasına rağmen kendisi bana alır etek elbise vs. . sizin de erkek arkadasınız böyle mi karısırmı kıyafetlerinize , şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :16:

eşimle sevgiliyken herseyıme karısırdı fakat hıc bı zaman taviz vermedım hep kararındaydı kararlarım düşün taytı kolsuzu bırak yarım kolluya bile karıscaktı tatlı tatlı laf söylerdi tabıkıde her dedıne eyvallah demedım sımdı ise etek bıle gıyebılıyorum düşün yani ama şu bi gercek sevgiliyken tayt elbise etek gıymezdım o yuzden benı nasıl gorduysen oyle kabullen demıyorum:52::52:ha şunuda ilave etmek ısterım bıkınımı sortumu gıyerım saolsun cok anlayıslıdır kocişim

Son düzenleme:
Selam kızlar ,

Dert değil ama bi konuda danışmak istiyorum size :16: Erkek arkadaşım kıskanç mı desem tutucu mu bilemedim ,ne giysem sorun yaratır uzun elbise giyiyorum kısa etek ve elbise sevmiyo diye ama uzunada laf eder yapısmıs üstüne der kot giyerim tayt gibi olmus der kısa giyerim surat asar o gün laf sokar falan ne giysem kar etmiyor yaniii ve bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı . ne giysem cekiştirmek zorunda hissediyorum kendimi paranoyak oldum :18: boyum 173 kilom 56 ne giysem yakıstırırım kendime fazlalığım olmadığı içinde dikkat cekmez dar giysem bile ama bunu ona anlatamıyorum ki annem tesettürlü olmasına rağmen kendisi bana alır etek elbise vs. . sizin de erkek arkadasınız böyle mi karısırmı kıyafetlerinize , şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için :16:

Offff ne diye karistirirsiniz her seyinize erkek arkadaslarinizi yaa.siz ne giyeceginizi bilemeyecrk insanmisiniz.yok o istemiyor suraya gitmiyim yok sunu giymeyeyim soyle oturmayayim bunu icmeyeyim.yani illa bi erkek kadini ipli kukla gibi yonkendirecekmi.alemin akillisi erkeklermi.ben ewliyim oglum var.istedigimi giyerim tabiki haddimi bilerek ne kendimi be ailemi utandirmayack sekilde.ama esim bana bisy dersede ben haddimi bilirim beni cahil insan gibi yonlendirme salak degilim ne giyecegimi bilemecek kadar derim.bana gore onur kirici ve cok sacma

Evett ben hergün duşumu alıp saclarımı yaparım hastalıktan kırılsam bile sacım dağınık cıkmam azcık rahat bırak kendini falan der ama ben dağınık cıkarsam kendim rahatsız olurum bunu düşünmüyo . kendi işi annesi falan acık bi bayan ,ama elindekinin dikkat cekmesini istemiyo işte adam sorun burda :ssz:

bakım dediği duş almak saçını başını düzeltmek mi, bu temizliktir bakım falan değildir :53: canım karar senin ne diyeyim, benim asla dayanamayacağım ve ilişki yürütemeyeceğim bir kişilik tarzına sahip. ben herkese bakayım ama hiç kimse benimkine bakmasın mantığı biraz da gözü dışardalığı anımsatıyor bana ama ???

Back
X