kıskanç sevgili

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
28
merhaba herkese .
yeni bi ilişkiye başladım 16 gün oldu . öncesınde 2 aya yakın konuştuk.
sorun şu ki kendisi çok kıskanç herseye karısıyo.
şunu giyme şunu yapma şuraya gitme.
ilerleyen zamanlarda bu kıskançlık azalırmı sizce ?
ayrılmak istemiyorum ama benide çok bunaltıyo sizce nasıl bi konuşma yapmalıyım onla

yaşlarınız kaç? kendisine güvenen, olgun, makul ve mantıklı bir insan bu tarz kıskançlıklar göstermez, karşısındaki yetişkin bir kadını kısıtlamaya çalışmaz. sizin kendi kişiliğiniz, zekanız yok mu, düşünemiyor musunuzda o sizi böyle yönlendirmeye çalışıyor? ha bir konuda atladığınız bir noktayı görür, öneride bulunur, bak şurayı atladın der, aşkım bu etek bu gömleğin altına uymamış sanki der falan neyse. ama gerekçesi kıskançlıksa bana hiç sağlıklı gelmiyor.

kendinizi ezdirmeyin.

adın çok güzelmiş :)

nasıl bi yol izlemeliyim peki öneriniz varmı

Teşekkür ederim, bende kore dizilerini severim bu arada :))
Yani nasil bir yol izlemelisine gelince, ben de kisa bir süredir beraberim sevgilimle, daha birkac hafta oldu. Ama 1 yildir taniyoruz birbirimizi.
O da kisa giyimemi istemez, ama ben bastan söyledim kendimi degistirmeyecegimi. O da saygi duydu, her ne kadar kisa giyimemi istemesede. Hatta ilk baslara göre artik daha rahat bu konuda.
Sen de oldugun gibi kalacagini söyle, o israr ederse sen de et. Bakalim karari deyisecek mi...

konuç rahatsız oldugunu soyle.Guven ver ona

Benim yaş 20 onun 21

Tekrar kesin bi dille konusim o zaman

Azalmaz,zamanla daha kötü olur,sonra bakkala bile gitmene karışır.
Bak kıskançlık güzel bir şey ,ama bunu giyme yapma demesi kötü .
Çok absürt mü giyiniyorsun,böyle çok kısa etek ,şort vs. .Tabi ki yanlış değil ama bizim ülkede çok tacizci erkekler var.
Böyle söylüyorsa haklılık payı vardır derim ama pantolana veya azıcık açık bir bluza da laf ediyorsa uzak dur .
O sevgi değil çünkü

Düzelebilmë ihtimali yok mu . Bide dikkat ediyorum da her konuda yorumunuz var ama hiç yapıcı bişey demiyosunuz

yapıcı ne söyleyebilirim ki? insanlar çeşit çeşit. biri şurda çıksa benimki evlendikten sonra düzeldi dese sen de ona inansan sonra seenin başın yanacak. kıskançlık da bi hastalık. tedavisi yok. evet belki düzelebilir ama daha 16. günden kıyafetine, gezdiğine karışan adamdan hayır gelmez.

sen düzeltmeyi dene madem. konuş. başka ne yapabilirsin? konuşmanın işe yaramadığını anladığında ayrılırsın.

Sırf kola kızıyo. Günlük olarak pantolon giyiyorim

Tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…