Çok fazla zaman olsa inan bilmiyordum sabredebilir miydim ..
Bu sene bir geçsin baya rahatlarız gibi görüşmelerimiz kolaylaşır.
Sonraki sene de benim okulum bitince direk evlenmeyi düşünüyoruz ki aynı evde senaryo kurmadan yaşayabilelim.
Hem o yanımdayken zaten bir şey istediğim de yok, yanımdayken dünyanın en iyi insanı ..
Ne güzel rahatlayacaksınız yakında
Hem evlilik planlarınız da var
Biz daha çoook küçüğüz
bu kesin bir hastalik diyorum ben.benim esimde cok canimi yakmisti.simdilerde yas kemale erdi desemde bazen yine tartisiriz.sevmek guvenmek derim hep oda sana guveniyorum ama.............diye baslar ve sonu gelmez.esimin her kiskanclini anlayabilirim ama int. ve son zamanlarda kk yi bile kiskanir.hatta diyorki ordakiler erkek ben biliyom hepsi kain degil.ama artik o evdeyken elimi bile dokunmuyom.
bu kesin bir hastalik diyorum ben.benim esimde cok canimi yakmisti.simdilerde yas kemale erdi desemde bazen yine tartisiriz.sevmek guvenmek derim hep oda sana guveniyorum ama.............diye baslar ve sonu gelmez.esimin her kiskanclini anlayabilirim ama int. ve son zamanlarda kk yi bile kiskanir.hatta diyorki ordakiler erkek ben biliyom hepsi kain degil.ama artik o evdeyken elimi bile dokunmuyom.
Umarım siz de bu günleri bir an önce atlatırsınız yaklaşır o zamanlar.
Bizim de az değiş 2 sene de bakma işte ..
İnşallah
Ve inşallah söylediği gibi değişir,istediği her an yanımda olabileceği zamanlar geldiğinde
2 sene dediğin hemencik geçer anlamazsın bile bir bakmışsın baba evinden gidiyorsun:)))
slm kızlar nasıl gidio kıskançlıklar ne alemdesiniz :82:
benim sevgilimde cok ksikanc ama ben sikayetci degilim
Burası bayağı boş kalmış galiba ben yokken
Bayramda kıskançlık yapamadı aşkım çünkü ben çoook uzaklardaydım
İkide bir pıt pıt mesaj atamadı hesap soramadı
kıskanç bi sevgilim vardı ama artık yok
kıskanç bi sevgilim vardı ama artık yok
Aa nolduuuu :/ (ne kadar olmustu sızın)
Nasıl yok ?
Kıskançlığı mı geçti ayrıldınız mı?
ayrıldık canım. 14 ay olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?