Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

düşünmek bile fena geldi bana. zorlada olsa oradan kaldırırdım. bırakmazdım.

Kızlar ben geldim
Buluştuk,şimdi geldim eve girer girmez yorumlarınızı okudum
cevap vericem ama önce çok şaşırdığım bişeyi anlatıcam
burda hep sevgilimin hastalık derecesindeki kıskançlıklarını anlattım
psikopat biri gibi göründüğünün farkındayım
ama az önce bana inanamadığım bişey yaptı
biz şimdi bayramda yurtdışında olacağız ailece.söyledim ona gideceğimizi
ve bir sürü şey sayıcağını düşünüyodum.kurallarla burnumdan getiricek kesin diyodum
yok onu giyme bunu giyme,kimseyle yakın olma,kimseyi öpme gibi şeyler söyliceğinden adım gibi emindim
geçen sene söylemişti çünkü
amaaaaa bugün söylemedi
alnımdan öperek sen sağ salim gidip dön ben sadece bunu istiyorum dedi
inanamadım,çok duygulandım
ağlayarak yazıyorum bunu
ondan hiç beklemezdim ama aslında yumuşacık bi kalbi var
canım benim

kusura bakmasaaa abartmış senin ki resmen olllduum yani babanı öpme diosaaa... abin yoktur umarım ondanda kıskanırsa kan falan cıkar mazallah :96:
Abim yok,keşke olsaymış diyorum
çünkü o zaman böyle yapamazdı
beni her zaman koruyan bi abim olduğunu bilirdi
Ovvvv Bu kıskanclıkta guzelmış
Hep kupalar senınkıne gıdıyo yaa
yaa evet ağlasam mı gülsem mi,hep bizim oluyo bu kupalar
biraz da başkaları alsın bize yeter
yok gerçekten dalgasına birlikte değilim onunla.öyle biriyle nasıl ciddi olabilirsin dediğinizi duyar gibiyim
ama ooof off bunu ben de kendime soruyorum o kadar karmakarışık nedenlerim varki
bi kere sorunlarını biliyorum ve onu yüz üstü bırakmayı yakıştıramıyorum kendime
daha çok küçüğüz ciddi düşünmek için bir de
yani o yüzden akışına bırakıyorum
ondan umudum var hala,bekliyorum...
Kesinlikle haklısınız
Sözlü,nişanlı falan olsak yani iş ciddiye binse gerçekten hemen ayrılırdım
ama şuan hala düzelicek umudum var
daha neler görücez çünkü hayatta
insanın düşünceleri değişir,özellikle büyüme yıllarında
işte o yüzden bekliyorum ve de söylediklerini yapmadığım için dayanabiliyorum
babanı öpme diyo ama elbette öpüyorum
her dediğini yapmıyorum ki
yapsam dayanamazdım
o da annesini öpmesin o zaman

annesiyle arası çok iyidir,ve ben de bunu söyledim ona
benim durumum başka,benim annemden başka kimsem yok gibi şeyler dedi
yani kendisine olunca dayanamıyo

Ama bugün yaptığı çok şaşırttı ve bi o kadar da mutlu etti beni

sobrenatural seni çok iyi anlıyorum aslında umarım düzelirde yurtdışına gidiyorsun diye sana o beklediğin şartları koşmamasıda çok hoşuma gitti çok güzel belkide tam idrak edemedimi dicem ama yok ya belkide anlamıştır

bak benim erkek arkadaşımda çok kıskançtı biz üniversitedeyken tanışmıştık birgün beni terketti ve ben dedimki barışmıcam, sonra bu arkadaşlarına benim onun sözünden hiç çıkmayıp onu hiç üzmediğimden bahsetmiş arkadaşlarıda belamı arıyorsun öyle bir kıza böylemi davrandın insancıl davran demiş resmen esarretti benimkide o yüzden sonra böyle görünce erkekler ayrılınca değişiyorlar yada akıl hocaları olunca benimkine arkadaşları öyle güzel akıllar vermiş ki şok olmuştum giz sen bana nasıl dayandın demişti ama dayanmıştım bide üstüne terkedildende ben olmuştum ama netice önemli bana şu anda karışlmıyor boğulmuyorum kıyafet parfüm makyaj allaha şükür bişiy demedi ama kıskanç yinede ben ilgilenilmisini kıskanılmasını sevmediğim halde böyle bir birlikteliğim var.

şu andada kıskanıyor ama tanımadıklarından çok komik ama toplu taşımaya karşı zaafı var sevmiyor kalabalığı.

ben de çok şaşırdım ama çok hoştu bunu sen mi söylüyosun falan dedim inanamadım
inşallah düzelir
fazla samimi arkadaşı yoktur,bu konuları konuşmaz pek
ben de öyle düşünüyorum çevrede örnekler görüp,biri ona akıl verse değişir gibime geliyo
bekliyorum,bakalım neler olucak kısmet

kesinlikle birisi ona yaptığının yanlış oldğunu söylediğinde düzelcek üniversiteye gitmiyorsanız gidince herşey düzelebilir arkadaş ortamları değişiyor ya oda değişebilir daha ılımlı olur gibime geldi ama sen sakın akıl vermeye kalkma yaptığının yanlış olduğunu söylesende seni anlayamayacaktır çünkü

çok akıl vermeye çalıştım ama evet,anlamıyor
hep kendini haklı görüyo
yok daha gitmiyoruz,gidicez inşallah
umudum üniversitede zaten
ben de öyle düşünüyorum
arkadaş ortamlarında falan mutlaka yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacaktır
ayy çok sevindim beni anlamanıza ben de sizinle aynı şeyleri düşündüğüm için ayrılmıyorum zaten

ama canım ben 10 yaşımdan beri çıkıyorum aynı ilk sevdiğimdi 23 yaşıma girdim dün 4 sene nasıl geçti anlamadım ama ikimizinde aynı yaşta olması beraber büyümekle eş oldu ama yıprattıkmı yıprattık yirmili yaşlarda olgunlaşmaya başladım ama 17 18 yaşlarımda olsam kimseyi çekemezdim ki o zamanlar hiç hayatıma kimsenin girmesne izin vermiyordum ama seninkide düzelecektir bence.

10 yaşından beri aynı kişiyle mi çıkıyosun bravo diyorum
inşallah düzelir
şimdi biz küçük olduğumuz için herkes kafanı yorma daha karşınıza ne insanlar çıkcak falan diyo
ama bunu yapanlar da yok değil,küçük yaşta çıkmaya başlayıp yıllar sonra evlenenler falan tanıyorum
bilmiyorum,hiçbir şey kasin değildir hayatta ama akışına bırakıyorum ben
hayırlısı neyse o olsun
herkes için

ne de biliyormusun. kızımız olduğunda sen kızımızı öpmeyecekmisin. kızımın seni öpmesini istemeyecekmisin. yoksa sen kızına bile kötü gözlemi bakacaksın de bak nasıl oturur yerine

ne de biliyormusun. kızımız olduğunda sen kızımızı öpmeyecekmisin. kızımın seni öpmesini istemeyecekmisin. yoksa sen kızına bile kötü gözlemi bakacaksın de bak nasıl oturur yerine

hiç aklıma gelmemişti,iyiymiş
ama şuan çok romantiğiz
bir tartışma falan olduğunda söylicem bunu aklıma yazdım

kızlar bırakın Allah aşkına ya bu nedir ya kıskanılmak kıskanmak bu değildir arkadaşlar ya tamam açık giyinmene kızar çünkü başka erkeklerin bakışlarından rahatsız olur kızar tamam yada eve cok geç saatte gitmene kızar çünkü dışarda kimseye güvenemezsin kimin ne olduğu ne yağacağı belli değil aklı sende kalır kızar haklıdırda bu ve bunun gibi şeyleri anlarım ama bunlar ın kıskanmakla alakası yok ya kızlar böyle bi insanla ciddi olarak bi ilişki yaşayıp evlendiğiniz ihtimalini bile düşünemiyorum şimdi gülüoruz vs güzel ama ya sonra... hergün haberlerde onca şey duyuyoruz yol ortasında orda burda eşini sevgilisini vs öldüren daha doğrusu katledenlerin bi çoğunun nedeni bahanesi kıskandığı için yapmış olması bugün dayısıyla aynı odada kalmasına izin vermeyen babasını öpmesine kızan odasında nasıl uyuyacağına karar veren bi insandan yarın ne kadar sağlıklı bi evlilik yürütmesi beklenebilirki.o canilerden biride o olabilir en küçük olayda hiç kaçınılmaz. onların çoğuda severek evlenmemişmiydi??? zaman çok kıymetli bubnu unutmayın her an kıymetli daha güzel, mantıklı, sağlıklı bi ilşki yaşamak varken neden zamanınızı boşa veresinizki yıllarınızı emeklerinizi ömrünüzü??? Di mi

Son düzenleme:

büyük bir yanlışlık olmuş 10 değilk 19 hattaha ben 19 dan önce kimseyle çıkmadım ne birini çekerim nede ben çekilirim diye onlu yaşlaım güzel geçti özgür ve hürdüm şu andada güzel ama büyüdük artık kavgalarımız hiç yok

Biz erkek arkadaşımla 3. yılımızı bitirdik düşündüm de böyle aşırı kıskançlık yaşayacağımız bir durum ya da davranışımız olmadı hiç garip geldi bir an.

ilişkide biraz kıskançlık olsun olmazsa tadı çıkmaz değil mi tadı tuzu

benimki beter de beterin de beteri varmış işte.
babamdan kıskanmıyor beni çok şükür.
kuzenlerime de birşey demez. zaten 2 erkek kuzenim var. ikiside benden küçük.
öyle yakın akrabalarrımdan kıskanmaz beni.

Evet işte ben buraya aitim ..
8 yaşındaki kardeşimin öpmesinden,
Onun yanında dahi erkek garsona sipariş vermemden,
Kız erkek arkadaşlarımdan,
Babamı geçtim annemdem,
Ve aklınıza gelebilecek her şeyden kıskanabilir erkek arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…