Ben de tatilde yaptım benzerini canım ama benimki haketti
Otelde çoğunluk Almanlardı, onlara göre animasyonlar,
oyunlar yapıyorlar tabi. Kızları kaldırdılar 4-5 tane, yarışma konusu
ordaki bütün erkekleri öpcek 1 dakika içindeYok daha
nelerrrrr. Hiç izin verir miyim aslaaaaaaa. Ben içimde şoku atlatmaya
çalışırken kalkanlardan biri çoktan gelip öpmüş bileAllahtan teyzeydi
Tam 2. kız başladı öpmeye "kalk gidiyoruz" dedim. Tabi bu şakaya alıyor "aşkım
oyun işte hem yanaktan öpüyorlar nolcak" diyoo. "Yok yaaaa" dedim "erkekler
yarışsa beni öpcek olsa oturcan mı sen de" Tabi cevap veremedi sevgülüm:26:
Baktım hala ayaklanmamış kalktım bir hışımla olaay yerinden uzaklaşıp otele
girdim. 5saniye sonra baktım ki kuzucum da geldi ufaktanAzcık kızdı bana
ama napimmmmmElalemin kızı neden öpüyo benim aşkımııııııı
düşünmek bile fena geldi bana. zorlada olsa oradan kaldırırdım. bırakmazdım.
Abim yok,keşke olsaymış diyorumkusura bakmasaaa abartmış senin ki resmenolllduum yani babanı öpme diosaaa... abin yoktur umarım ondanda kıskanırsa kan falan cıkar mazallah :96:
yaa evet ağlasam mı gülsem mi,hep bizim oluyo bu kupalarOvvvvBu kıskanclıkta guzelmış
Hep kupalar senınkıne gıdıyo yaa
yok gerçekten dalgasına birlikte değilim onunla.öyle biriyle nasıl ciddi olabilirsin dediğinizi duyar gibiyimyok canım yoksen işin dalgasına o manyaklasın :)) hoşuna gidio saçmalamsı böle dalga geçtikçe malzeme çıkıo aman ciddi fln düşünüyüm deme babasından kıskanan yarın erkek çocuğu olsa :
""-naptın bugun evde kim var
-oğlumla oturuoz
-iyi geç yatak odasına kapıyı kilitle ben gelene kadar çıkma"" der vallaaaa
Kesinlikle haklısınızcanım benim babanı kıskanmasına anlam veremiyorum okudum yazdıklarını ama yemin ediyorum saçma ve korkutucu geldi babana sarılma öpme ne demek kanın canın o kişi, hangi vasıfla diyor bunu vasfı olsada diyemez ayrılmak pahasına olsa bile otur konuş arkadaşım iyi bir şekilde anlat anlamıyorsa cidden senin için sağlıklı olmaz böyle muhabbetle aşkmı yaşıcağnı sanıyorsun onun adı aşk değil esaret olur kusura bakma ama buda kıskançlık değil hemde hiç değil çok seviyorsa bu konuyla ilgili psikolojik destek olsun ben olsam uzaklaşırdım mesafe koyardım bana birisi böyle dese sevgilimde olsa ailenin yerini kimse tutamaz o sarılma dedi die babana sırt çevirrisin ilerde bunu yasaklayan yanında olcakmı yada sağlıklı bir ilişkiniz olucakmı azcık mantıklı olmaya davet ediyorum güzelim yaşını ve yıllarını feda edersin pişmanlık yaşarsın.
o da annesini öpmesin o zaman
sobrenatural seni çok iyi anlıyorum aslında umarım düzelirdeyurtdışına gidiyorsun diye sana o beklediğin şartları koşmamasıda çok hoşuma gitti çok güzel belkide tam idrak edemedimi dicem ama yok ya belkide anlamıştır
bak benim erkek arkadaşımda çok kıskançtı biz üniversitedeyken tanışmıştık birgün beni terketti ve ben dedimki barışmıcam, sonra bu arkadaşlarına benim onun sözünden hiç çıkmayıp onu hiç üzmediğimden bahsetmiş arkadaşlarıda belamı arıyorsun öyle bir kıza böylemi davrandın insancıl davran demiş resmen esarretti benimkide o yüzden sonra böyle görünce erkekler ayrılınca değişiyorlar yada akıl hocaları olunca benimkine arkadaşları öyle güzel akıllar vermiş ki şok olmuştum giz sen bana nasıl dayandın demişti ama dayanmıştım bide üstüne terkedildende ben olmuştumama netice önemli bana şu anda karışlmıyor boğulmuyorum kıyafet parfüm makyaj allaha şükür bişiy demedi ama kıskanç yinede ben ilgilenilmisini kıskanılmasını sevmediğim halde böyle bir birlikteliğim var.
şu andada kıskanıyor ama tanımadıklarından çok komik ama toplu taşımaya karşı zaafı var sevmiyor kalabalığı.
kesinlikle birisi ona yaptığının yanlış oldğunu söylediğinde düzelcek üniversiteye gitmiyorsanız gidince herşey düzelebilir arkadaş ortamları değişiyor ya oda değişebilir daha ılımlı olur gibime geldi ama sen sakın akıl vermeye kalkma yaptığının yanlış olduğunu söylesende seni anlayamayacaktır çünkü
ama canım ben 10 yaşımdan beri çıkıyorum aynı ilk sevdiğimdi 23 yaşıma girdim dün 4 sene nasıl geçti anlamadım ama ikimizinde aynı yaşta olması beraber büyümekle eş oldu ama yıprattıkmı yıprattık yirmili yaşlarda olgunlaşmaya başladım ama 17 18 yaşlarımda olsam kimseyi çekemezdim ki o zamanlar hiç hayatıma kimsenin girmesne izin vermiyordum ama seninkide düzelecektir bence.
Abim yok,keşke olsaymış diyorum
çünkü o zaman böyle yapamazdı
beni her zaman koruyan bi abim olduğunu bilirdi
yaa evet ağlasam mı gülsem mi,hep bizim oluyo bu kupalar
biraz da başkaları alsın bize yeter
yok gerçekten dalgasına birlikte değilim onunla.öyle biriyle nasıl ciddi olabilirsin dediğinizi duyar gibiyim
ama ooof off bunu ben de kendime soruyorum o kadar karmakarışık nedenlerim varki
bi kere sorunlarını biliyorum ve onu yüz üstü bırakmayı yakıştıramıyorum kendime
daha çok küçüğüz ciddi düşünmek için bir de
yani o yüzden akışına bırakıyorum
ondan umudum var hala,bekliyorum...
Kesinlikle haklısınız
Sözlü,nişanlı falan olsak yani iş ciddiye binse gerçekten hemen ayrılırdım
ama şuan hala düzelicek umudum var
daha neler görücez çünkü hayatta
insanın düşünceleri değişir,özellikle büyüme yıllarında
işte o yüzden bekliyorumve de söylediklerini yapmadığım için dayanabiliyorum
babanı öpme diyo ama elbette öpüyorum
her dediğini yapmıyorum ki
yapsam dayanamazdım
annesiyle arası çok iyidir,ve ben de bunu söyledim ona
benim durumum başka,benim annemden başka kimsem yok gibi şeyler dedi
yani kendisine olunca dayanamıyo
Ama bugün yaptığı çok şaşırttı ve bi o kadar da mutlu etti beni
ne de biliyormusun. kızımız olduğunda sen kızımızı öpmeyecekmisin. kızımın seni öpmesini istemeyecekmisin. yoksa sen kızına bile kötü gözlemi bakacaksın de bak nasıl oturur yerine
hiç aklıma gelmemişti,iyiymiş
ama şuan çok romantiğiz
bir tartışma falan olduğunda söylicem bunu aklıma yazdım
hiç aklıma gelmemişti,iyiymiş
ama şuan çok romantiğiz
bir tartışma falan olduğunda söylicem bunu aklıma yazdım
ama canım ben 10 yaşımdan beri çıkıyorum aynı ilk sevdiğimdi 23 yaşıma girdim dün 4 sene nasıl geçti anlamadım ama ikimizinde aynı yaşta olması beraber büyümekle eş oldu ama yıprattıkmı yıprattık yirmili yaşlarda olgunlaşmaya başladım ama 17 18 yaşlarımda olsam kimseyi çekemezdim ki o zamanlar hiç hayatıma kimsenin girmesne izin vermiyordum ama seninkide düzelecektir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?