Çok aşırı değil ama kıskançtır benimki dene bilim arkadaşıma gitmişim oturmuşuz muhabbet etmişiz, ya da arkadaşım gelmiş o aramış ona nazikçe arkadaşımın olduğunu ve sonra konuşsak olur mu dediğimde anlayışlıdır kıskanmaz öyle abuk subuk herşeyden... Ama mini etek giymeye kalktığımda o kıskançlık baş gösterir nerene geliyo, ne kadar mini, aaa o hayatta olmaz, sakın giyme kafanı kırarım gibi telkinleri olur sevdiceğimin yani benim ki etrafta ki erkeklerden kıskanır beni öyle olur olmaz şeylerden değil o bakımdan şanslıyım galiba ama tabiki her erkek gibi istisnai durumları oluyor ters bi anındaysa herşeyden kıskanabilir
ne güzel çok şanslısın
benimki oldu olmadı her saçmalıktan kıskanır
ne güzel çok şanslısın
ne güzel çok şanslısın
Çok kötü canım ya, ama onu seviyorsan herşeyine katlanıyorsun dimi ya
Sonuçta onlar bizim herşeyimiz
evet öyle oluyo 2 yıldır katlanıyorum
çok düşündüm ayrılmayı ama kıyamadım
ama artık taviz vermiyorum
istemiyosan git diyecek kadar cesaretliyim
aynen aynen bu durumdayım bende.
artık çok bunaldığımdan mıdır nedir bilmiyorum ama dahada sıkarsa kapıyı göstericem çünkü fazla kıskanılmak artık bunaltıyor.
benimki minibüse bindiğinde para verirken elin şöförün eline değmesin diyecek kadar kıskanç !
yakında dershaneye başlıycam ve eminim ki çok büyük kavgalar edicez bu kıskançlık yüzünden.
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim
aynı durumdayız
ben de dersaneye başlayacağım ve eminim ki burnumdan getirecek ilk günler
yok sınıfta erkek var mı yok kimle konuştun bilmem ne
benim de vardı ben yeni bitirdim çok kıskançtı her şeyi aklınıza gelebilecek her şeyi kıskanırdı sen beni mutlu et bende seni edeyim derdi ama hepsi bi yere kadar tabi en sonunda seni ilerde çalıştırmam bayanların çalışması haram işte bol tişört kısa kollu bol pantolon falan giyicem erkek arkadaş ortamı yok biri yazsa hemen nie yazdı vs vs daha bir sürü şeyler hem artık her şeyi dine bağlamıştı beni dinsiz gibi gösteriordu öle konuşuordu artık hakaretlerde diz boyuydu ve bitti...
Aynen yaa bu dersane bok etck herseyıı. Kıyafet sorunları baslıcak onu gıyme bunu gıyme
bir de şu giyim konusunda çok hassasız
beyefendi anında bahanesini de buluyo bişey deyince
aman ne varmış şimdi o askılı yerine güzel bi tişört giysem ölcekmiymişim
o haketmiyomuymuş bunu,ben onun için şu kadarcık şey yapamıyomuymuşum
Noluyo onu giyince dıyotşört daha guzel duruyomuş
tşört kapri pantolon gıyılcekama bı kere ayrıldım artık karısmıyo okadar yavaas yavas yıne baslıyo ama bakalım nolcak yıne
gözü korkmuş demek
en iyisi taviz vermemek canım
ben çok yıprandım sırf onun isteği olsun diye kendi isteklerimi,fikirlerimi yok saymaktan
Aynen yaa . Tamam bende kıskancım ama onun yaptıgı kadar abartmıyorum:2:
tabi canım her şeyin bi sınırı var
bu böyle gitmez valla
bugünden böyle kıskanan ilerde kim bilir neler yapar
yani çevremde örnekleri var
beni olduğum gibi kabul etsin,fikirlerime,isteklerime saygı duysun
böyle olmayacaksa gitsin
ben kimseye mecbur değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?