Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

kıskancız ama o daha çok kıskançama sevdiğini çok sevdiğini o yüzden yaptığını biliyorum..çoğu zaman tatlılıkla hallediyoruz..bazen de tartışmalar çıkabiliyor:84nu da toparlamamız zor olmuyorbarışana kadar gönlümü alana kadar konuşuyorgözyaşlarını görünce dayanamıyorum..kaldığımız yerden devam ediyoruz

ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim
aynı durumdayız
ben de dersaneye başlayacağım ve eminim ki burnumdan getirecek ilk günler
yok sınıfta erkek var mı yok kimle konuştun bilmem ne

benimki şimdiden başladı zaten kimseyle konuşamayacksın demeye.
eğer biri bana karşı birşey hissederse de ona söyleyecekmişim o icabına bakarmış.
hem dershane hem o çekebilecek miyim bilmiyorum.
bide mezun grubunda olucam ben yani illaki yaşı büyük olan arkadaşlarımda olucak.
ama bunu onun anlaması zor bakalım dershane başlasında artık hergün buraya gelir anlatırım hangi kıskançlıklardan kavga ettiğimizi

anamm anammm biz neydik
onu giyme ,bunu giyme ,oraya gitme,telefonu neden 3. çalışta açtın (ışınlanmam 3 saniye alıyor da ondan )
pantolonları as ama etekleri elbiseleri dışarı asma içerde kurut
neden hep mesaiye kalıyorsun ?
hastanede sana doktorlar asılıyor mu ?
minibüs çok kalabalık mıydı sıkışık mı geldin ?
renkli kıyafetler giyince ergen oldum mu sanıyorsun,sana koyu yakışıyor,öyle karşıdan ben burdayım renkler giyme
gibii gibiii ömür törpüsü gereksiz kıskançlıkların hepsiiii
zamanla tarihte komik anılar olarak kalıyor

Bunları duyunca benımkı okadarda kıskanc deıl dıye dusundum yaa

etekleri elbiseleri dışarı asma içerde kurut

anlat canım ben de anlatırım içimizi döker rahatlarız

bu arada etekler elbiseler dışarda kuruyunca noluyomuş ya koptum onları da mı kıskanıyor acaba

minibüs çok kalabalık mıydı sıkışık mı geldin ?

ayy ben yalnız başıma minibüse bindiğime bin pişman oluyorum
erkek var mı diye soruyo bana ya
şimdi tek tek herkese bakıp erkek mi arayayım diyorum
yakınında erkek var mı varsa çabuk kalkıyosun ordan diyo
ha bide hep tekli koltuğa oturacakmışım
minibüs kalabalıksa binme bekle diyo
hey allahım benim günahım neydi yaa:84:
tabi ben bunların hiçbirine kulak asmıyorum o ayrı konu ama yine de böyle deli saçması şeyler söylemesi beni deli ediyo

Son düzenleme:

ayyy nasıl dayanıyosunn:26:ben çekemezdim yani Allah yardımcın olsun:90:

ayyy nasıl dayanıyosunn:26:ben çekemezdim yani Allah yardımcın olsun:90:

çok sağolun valla nasıl dayandım bilmiyorum ama 2 yıldır kavga gürültü yuvarlanıp bugünlere geldik
galiba bazen alttan almam sayesinde bitmedi hala ilişkimiz
saçmaladığında tamam tamam diyorum üstelemiyorum ama söylediğini de yapmıyorum tabi biraz yalan söylemiş oluyorum ama her dediğini yapsam deliririm 1 gün bile dayanamam

Vallahi bravo çok büyük bir başarı.yani çekmeyen bilemez hakikaten diyorum ya gerçekten bravo çok taktir ettim zordur böyle insanla başa çıkmak:79:

sende kendimi görüyorum ben :)
ben de şimdiye kadar alttan almasam tamam deyip geçiştirmesem çoktaan biterdi.
14 aydır birlikteyiz bizde ve her an kıskançlık dahada arttık.
herkesinde en büyük sorunu minibüs galiba
bizimki otobüse bin orda tekli koltuklar oluyor ona otur der. bende tamam deyip yine bildiğimi okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…