sende kendimi görüyorum ben :)
ben de şimdiye kadar alttan almasam tamam deyip geçiştirmesem çoktaan biterdi.
14 aydır birlikteyiz bizde ve her an kıskançlık dahada arttık.
herkesinde en büyük sorunu minibüs galiba
bizimki otobüse bin orda tekli koltuklar oluyor ona otur der. bende tamam deyip yine bildiğimi okurum
yaaa süreklide alttan alınmazki canım ama bu işin alttan almasıda bi sıkıntı ve eziyet insanın ömrümü dayanır yaww
dün akşam yalnız metrobüse ve trene bindim sorulan sorular şu şekülde kalabalıkmı, yanında kim var, ordan erkek sesi geliyor kim o (nereden bileyim diyorum ama fena sinirim), dün ve bugün kötü hastaydım trendede ayakta gitmiyim diye adamın tekinin yanına oturdum gençmi o, neden böyle yapıyorsun merak ediyorum birdaha seni tek göndermicemler felan filan.
ben ona böle etsem ne olur diye düşünüyorum kışın çok sıkıyordum etkilenmiyordu memnunduda ama 4 yıldır kıskançlık bir nebze azalmadı hattaha kışın benim ona olan ilgim arttığında hiç karışmaz oldu bişilere ben kıskanç biri değilmde o kıskanç olunca çok mutlu oluyor.
iş yerinde hergün olan muhabbet giz yanında kim var kimlesin ne yedin ne içtin ne giydin gelen oluyormu yanına, ne yani hiçmi erkeklerle konuşmuyorsun yalan söyleme bunlar iyi olanlar ahhh neler çektim neler:2:
kızlarla gezmemede karışıyor eve neden gece yarısı gidiyorsun ne yapmaya çalışıyorsun o kadar kız sokağa çıkıyorsunuz gülüşüyorsunuz (bütün arkadaşlarımnda sevgilisi var) yine laf yine laf yiyiyorum
sende kendimi görüyorum ben :)
ben de şimdiye kadar alttan almasam tamam deyip geçiştirmesem çoktaan biterdi.
14 aydır birlikteyiz bizde ve her an kıskançlık dahada arttık.
herkesinde en büyük sorunu minibüs galiba
bizimki otobüse bin orda tekli koltuklar oluyor ona otur der. bende tamam deyip yine bildiğimi okurum
sizde onu bunaltın..
Benimkide kıskançtır ama karışmasına pek izin vermiyorum çünki o müdahale ederse ben daha ediyorum..
O bana sölicek bişe diyelim seziyorum yani ben onun üstüne gidiyorum..
nereye, kimle, napcan, bende gelim dır dır ediyorum oda hiç bulaşmıyo bana
şu kırmızıyla belirttiğim yeler benimde asıl sorunum.
bir yere giderim sorar erkek biri var mı yok derim yalan söyleme koskaca yerde erkek mi yok yahu var desem sinir yok desem sinir bende bazen erkekte yok kızda gayler takılıyor burda derim
benimki de çok kıskanç kızlar.Kıyafetlerime,erkek arkadaşlarıma çok karışır ama öyle kuzeni falan kıskanmaz.Çok bunalıyorum bazen..
Eğer çok kızarsam kıskanmıyorum tamamen boşluyorum umursamıyorum havalarında oluyor.Bu da hoşuma gitmiyor.Çünkü ilgiside azalıyor
Aslında kıskançlıkları normal olduğunda çok hoşuma gisiyorama abarttığında resmen nefret ediyorum.Yok mudur bunun bi orta yolu ne yapsak ki
Ya kıskanç babası olanlar
Valla babamdan yana hiiiiçç sorunm yok hıc karısmazz kıskanmaz
Ya kıskanç babası olanlar
.
facebook´ta erkek olan arkadaslarimi sildirdi
Allah´tan kuzenlere bise demiyor
bunaltiyor bazen ama napcam katlaniyorum cünki seviyorum
.
benimde öyle.Ondanda biraz rahatlık var bendeşimdi sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?