Kıskançlar bakar mısınız?

yildizlibulut

-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
47
36
3
Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))

Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...

Çok güzel yada çok seksi değilim, Eşim de bana kalırsa dünyanın en yakışıklı erkeği ama ben çok çok değerliyim. Bir ihtimal üzerine hayatımı zehir edemem. olur da bir gün aldatırsa çıkar gelir önüme diyorum. Nereye kadar saklayacak? Ben paranoyak da olsam umrumda da olmasa yapacak olan yapar , sonucu değiştiremeyeceğime göre manyak gibi yaşamanın anlamı Yok.

Seven kıskanır ama cılkını çıkarmamak lazım.

Yoksa hem kendini hem karşındakini tüketirsin.

Kendini törpüle bu konuda.

Ayrıca adamın aldatacağı varsa sen ne yaparsan yap aldatır.

sizin özgüven yerlerde bence önce düzeltmeye oradan başlayın.

sevgilim okulda herkesin ama herkesin tanıdığı birisi. hatta diğer okullardan da tanıyanı çoktur. dışarı çıktığı zaman hep bir selam alma-verme durumu içinde olur. gerekirse sohbet eder. arkasından konuşulan "ay çok harika yaaaaa" laflarını da genelde duyarım. kendimi seviyorum ve bu adam beni seviyor diyorum. ben kendimi değersiz görürsem onun bana olan tavrı da değişir,ben kendime değer verdiğim ölçüde ondan da değer görüyorum.

aşırı bir hareket olmadığı sürece karışmam. Çünkü biliyorum seviyor,biliyorum ki onun için değerliyim gözü dışarı kaymaz.

Olabilir herkesin yapısı farklıdır kimi çok kıskanç kimi değil çok belli etmemeye çalışın . bu psikolojisi üzerinizden atın sen taş gibi kızlar görüyorum diyorsun ya sende öyle olursun ne varki bunda spor bakım tarz kendine güvenmiyosan bunlara özen göster kendini sev yani . Şuan sizin yanınızda.başkasına gidecek olsa 4 4 lük olsanız bile zaten gider.

Ay başlığı görünce “geliyorum canıım” dedim içinden

Çok kıskancım maalesef. Keşke böyle hap gibi bir şey olsa yutsak da geçse.

Sevgilim dışarıdayken arayıp sormuyorum rahatsız olmasın diye. Ama sonra mesela ertesi gün buluştuk hemen diyorum “ee bebeğim dün neler yaptın bakalım eğlendin mi”. Böyle saçma sapan şekillerde ağzını arıyorum.

Kıskançlığımı belli etmemeye çalıştığım bir sohbetimizde sevgilim dedi ki “aşkım iyi misin alnında damarlar çıktı”

Ahahah iyiyim tabi, ee canım KIZLAR VAR MIYDI HA NASILLLARDI GÜZEL Mİ?

Ay ne kıskanıcam ahahah. Kendime güveniyorum yani, hem aldatsan sen kaybedersin ahaha.

Kıskanç olmak çok zor

Ne güzel boyle dusunmen, bende keske senin gibi dusunebilsem.. peki erkek arkadasin disari ciktiginda arama sıkligin nedir? Nerede ne yaptigini haber verir mi ya da vermeli mi ki...

baslık super yalnız
sırf baslıktan dolayı geldım

bır dusundum esımı hıc kıskandım mı dıye
hıc kıskanmadım ...

kıskanclık duygusu nasıl olur kı neyını kıskanıyorsun mesela

Kıskancım ama eşimi bunaltmam içimde yaşarım güzel kadınları değil eşimi kıskanırım.
Aldatan erkek güzel kadınla aldatacak diye birşey yok karısından sevgilisinden daha çirkinlere aşık olan adamlar var kendine güvenmelisin sorun oradan kaynaklanıyor gibi önce sen kendini sev beğen ki karşı tarafa o özgüvenin yansısın

Tabi ki cok dogru ama ya saklarsa? Problem o... Buradaki konularda da hanimlar coook sonra ogreniyor mesela aldatildigini.. ben bu saflikla bide hic anlamam valla...

Ben hiç kıskanç olmayanlardanım.
Korkmuyorum sanırım beni seven benle olur sevmeyen başkasına giden zaten beni gözden çıkarmıştır yol veririm önüme bakarım.
Güzellik konusunda da iddiam yok zaten.
Sadece kendime bakarım bakımlıyımdır
Hem olsa ne olur ki mankenler bile aldatılıyorken.
Ha geçen anlatmıştım teyzemi kocası aldatmıştı.
Teyzem çok bakımlı 4 çocuga ragmen fizigi çok güzel taş gibi hatundu yani.
Aldattıgı kadın çirkin demek istemiyorum ama 100 kilo bakımsız bir kadındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…