Kıskançlar bakar mısınız?

Hahah efsanesin alnindaki damarlar bile ciktigina göre ruh ikizimsin gel sarilalim Gercekten cook zor, catir catir catliyorumm:))

Ne güzel boyle dusunmen, bende keske senin gibi dusunebilsem.. peki erkek arkadasin disari ciktiginda arama sıkligin nedir? Nerede ne yaptigini haber verir mi ya da vermeli mi ki...

gittiği yere bağlı. bir arkadaşıyla yemek yiyecekse haber vermez. mesaj atar ya da ararsam haberim olur. ama atıyorum bar ya da clup tarzı bir yere gidecekse şuraya gidiyorum diye söyler,snap vs atar. eve giderken de saat kaç olursa olsun mesaj atar. ben aramam. rahatsız etmek istemem çünkü kendim de hoşlanmıyorum.

baslık super yalnız
sırf baslıktan dolayı geldım

bır dusundum esımı hıc kıskandım mı dıye
hıc kıskanmadım ...

kıskanclık duygusu nasıl olur kı neyını kıskanıyorsun mesela

Gercekten mi ya? Keske ben sen olsam.. mesela disari cikti diyelim yolda baktigi kizlari veya olurda bir kizla konusursa diye kiskaniyorum

Valla bi zaman sonra gercekten bazen olgunlasiyor insan. . 20'li yaslarda bende elimde telefon zirt pirt mesaj atar neden gec cevap verdigini bile sorgulardim ama simdi Dedimya dusunceler degisiyo falan 34 yasindayim ve sevgilim 35 yasinda mesela o calisiyor ve yogun calisiyor ben suan icin calismiyorum ve bana uyandigi an mesaj atar gunaydin falan diye ve benim uyyanmamI bekler o surecte islerini halleder ve ben kalktigimda mesaj atarim gunaydinlasiriz falan sonra 12 gibi arar ogle yemeginde biraz konusuruz sonra ara ara gun icinde o yazar yine ve aksam is cikisi serise binmeden yine arar ve eve girdiginde mesajlasiriz konusuruz falan c.test gunleri mac olursa arkadasiyla izler ve o siradada surekli yazar derimki ayip olucak arkadasina biraz onla ilgilen eve gittiginde konusuruz biz derim tamam der ama o yine dayanamaz yazar ☺ pazar gunleri bizim gunumuz olur yanyana geciririz yemek alisveris film falan yada pazar aksami varsa mac izleriz beraber.. ve hafta ici yine ayni seyler olur.. diger pazar gunu ise ben derimki ya kendine ya ailene yada arkadaslarina ayir o pazarini derim ve oyle gecer ama asla bunaltmam yazmam sıkmam .. lutfen sizinde kendinize özgüveniniz olsun ve karsinizdakininde sizin haricinizde bi hayati yasantisi cevresi ve biraz nefes almasi gerektigini unutmayin ayni sey sizin içinde gecerli tabi

Gercekten mi ya? Keske ben sen olsam.. mesela disari cikti diyelim yolda baktigi kizlari veya olurda bir kizla konusursa diye kiskaniyorum
e konussun nolucak kı
konussa ne konusabılır kı :)
hasta gıbı bır sapık degılse yolda kızlara nıye baksın oyle olsa zaten bırlıkte olmazdın degıl mı :)

iş hayatı dıye bırsey var 8938409 farklı ınsanla gorusecek hayatı kendıne zor etme :)

Kıskanıyorum tabi normal şekilde ama dışarıdayken daha çok o sessizlik o arkadaş muhabbeti o pozitif enerji ortamını kıskanıyorum
Biraz karışık oldu dimi, şöyle diyim bende bazen sorumluluklarımı unutup tek başına, arkadaşlarımla farketmez enerji toplamak istiyorum.
Benim yapamadığımı yapabildiği için kıskanıyorum ( ama yaptığı için kısıtlamıyorum veya o yapma demiyor, ben bırakamıyorum )

Valla konu sahibi eşim işe giderken akşama kadar beni 4 ya da beş kez arar en sonunda da yahu ne vicdansızsın insan bir kere de kocasını aramaz mı diye bana trip atardı yani rahat ol zamanla durulacaksın

Kıskanç olmayanlar napsın ,bakmasın mi

Eşim her aradığında ve eve geldiğinde "ya sen beni neden hiç aramıyorsun ,merak etmiyor musun " der ,sen arıyorsun ya ,yeter diyorum :) umrumda değil dışarda ne yaptığı .özlersem ararım .. diğer türlüsü şanıma yakışmaz

Ooov! vallahi rüzgarini hissettim ya bende esin gibiyim ayni sorulari soruyorum senin cevaplarini aliyorum

Umarım şurda hissettiğimi adama hissettirmiyorsundur, yoksa Allah yardımcısı olsun.

Evden aynı anda çıkmamışsak uyandığımda günaydın yazarım arar, yoğun değilse öğlen gibi arar bir de akşam eve gelirken birşey lazım mı diye.
Flört ederken de aynı şekildeydi. Zar zar mesajlaşmazdık mesela, akşam eve gelince yarım saat kadar sohbet eder kapatırdık.

Onu bunaltacak hicbir sey yapmiyorum, icimde savas halindeyim. Ama maalesef bazen ses tonumdan bile anlasiliyor.. Sizinki zaten en sagliklisi. Peki disari gezmeye ciktiginda nereye gittigini ne yaptigini haber vermez mi? Ya da sormaz misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…