- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Ay başlığı görünce “geliyorum canıım” dedim içinden
Çok kıskancım maalesef. Keşke böyle hap gibi bir şey olsa yutsak da geçse.
Sevgilim dışarıdayken arayıp sormuyorum rahatsız olmasın diye. Ama sonra mesela ertesi gün buluştuk hemen diyorum “ee bebeğim dün neler yaptın bakalım eğlendin mi”. Böyle saçma sapan şekillerde ağzını arıyorum.
Kıskançlığımı belli etmemeye çalıştığım bir sohbetimizde sevgilim dedi ki “aşkım iyi misin alnında damarlar çıktı”
Ahahah iyiyim tabi, ee canım KIZLAR VAR MIYDI HA NASILLLARDI GÜZEL Mİ?
Ay ne kıskanıcam ahahah. Kendime güveniyorum yani, hem aldatsan sen kaybedersin ahaha.
Kıskanç olmak çok zor
Ne güzel boyle dusunmen, bende keske senin gibi dusunebilsem.. peki erkek arkadasin disari ciktiginda arama sıkligin nedir? Nerede ne yaptigini haber verir mi ya da vermeli mi ki...
Haset kem gözlüler bir bakar mısınız acebaaaağ
Başlığı görünce tıklama ihtiyacı duyanlar online mıKakir kikir sesli gülüyorum suan
baslık super yalnız
sırf baslıktan dolayı geldım
bır dusundum esımı hıc kıskandım mı dıye
hıc kıskanmadım ...
kıskanclık duygusu nasıl olur kı neyını kıskanıyorsun mesela
Erkekler gönlüne hitap eden kadın istiyor manken gibi olup buzdolabı gibi olunca ne yapsın azıcık etli butlu olsun ama işveli cilveli olsun daha makbul
e konussun nolucak kıGercekten mi ya? Keske ben sen olsam..mesela disari cikti diyelim yolda baktigi kizlari veya olurda bir kizla konusursa diye kiskaniyorum
Başlığı görünce tıklama ihtiyacı duyanlar online mı
Ay ben de ne güldüm yaaa 2 konuda üst üste böyle komikli şeyler geldi
asfkjahkfjakj“Haset kem gözlüler bakar misiniz acebaaağ”
Buna hala gülmekten kiskancligima odaklanamiyorum suan
Kıskanç olmayanlar napsın ,bakmasın mi
Eşim her aradığında ve eve geldiğinde "ya sen beni neden hiç aramıyorsun ,merak etmiyor musun " der ,sen arıyorsun ya ,yeter diyorum :) umrumda değil dışarda ne yaptığı .özlersem ararım .. diğer türlüsü şanıma yakışmaz
Umarım şurda hissettiğimi adama hissettirmiyorsundur, yoksa Allah yardımcısı olsun.
Evden aynı anda çıkmamışsak uyandığımda günaydın yazarım arar, yoğun değilse öğlen gibi arar bir de akşam eve gelirken birşey lazım mı diye.
Flört ederken de aynı şekildeydi. Zar zar mesajlaşmazdık mesela, akşam eve gelince yarım saat kadar sohbet eder kapatırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?