- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Ayyy aynı ben, kendime engel olamıyorum. Ve ben bunu fazlasıyla, açık açık söylüyorum. Yapmamam lazım ama elimde değil. Çok güzel bir kız olduğum halde böyleyim.Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Bir de şöyle düşünün, aldatsa bilie ne olur ki? Başka sevgili bulursun olur biter hanım abla dünyadaki tek erkek değil ya....dünyada milyonlarca erkek varken sadece birine bu kadar anlam yüklemek, diğerleri yokmuş sadece o varmış gibi davranmanın alemi yok.
Yaaa artık şu gibi olaylarda brad pitt örneği vermeyelim adam oldu pişmaniye
Hahahaha johnny depp de oldu mu sana johnny dede :)Johnny depp yazmak aklimdan gecmisti bir de. Yakisikli adam aklima gelmiyor yaHaklisin adamlari cürüttük
sen sevgilini değil kendi cinsin olanları kıskanıyorsun..bende evliliğimin ilk yıllarında eşimi kıskanırdım ama boşmuş ben kıskandıkça sürekli aldattı ...zevk alıyordu bundan...aradan 25 yıl geçti.şimdi kıskançlık yok kendi haline bıraktım yapmıyor..gerçi yaşlandı tabi 60 yaşında moruk...Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
sen sevgilini değil kendi cinsin olanları kıskanıyorsun..bende evliliğimin ilk yıllarında eşimi kıskanırdım ama boşmuş ben kıskandıkça sürekli aldattı ...zevk alıyordu bundan...aradan 25 yıl geçti.şimdi kıskançlık yok kendi haline bıraktım yapmıyor..gerçi yaşlandı tabi 60 yaşında moruk...
çaresizlikten hep katlandım...anne baba var kardeş var ama bağ yok sahip çıkan yok ortada kaldım..boşansam 2 oğlum var alıp gitsem nasıl bakarım bırakıp gitsem bana düşman ederler ...demezler oğlumuz suçludur sebebi budur...yoksulluk bir yandan..kimsesiz olan sahipsiz olan gelini bir çok koca kaynana sever rahat ezerler...neyse şükür geçti o yıllar ama birde bana sor çocuklarım büyüdü iş güç sahibi oldular şimdi epeydir düşünüyorum boşanmayı..şimdi ben onu ortada bırakacam..ben bu heriften çok soğudum hele bir anası var aman aman bir de görümce adananın yellozu..Ablacim son cümlene cok güldümama keske affetmeseymissin.. bu adamlari anlamak mümkün degil
Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Aynaya bak ve "ben çok güzelim, ben çok değerliyim vs." diyerek kendine telkin ver. Yoksa yakında psikolog yolu görünür sana.
Aynı benAynı ben
Bende ilk zamanlar böyleydim ay oradaki kıza mı bakıyor,ay fimdeki kızı beğendi mi, yan yanayken hep böyle düşünürdüm tek başına çıkınca kesin çok güzel kızlarla karşılaşır derdim kendi kendime sonra da aynen böyle soğurdum sinirlenirdim durduk yere. Hep bu sebeple tartışırdık. Aslında bu durum özgüven eksikliğinden. Herkes güzel ben çirkin. Yani iki buçuk yıl oldu evlendik falan yeni yeni geçti bende bu durum. Artık istediği yere baksın kimi güzel bulursa bulsun banane diyorum.
Galiba bendeki değeri biraz azaldı en büyük etken bu, sonra kendime telkinlerde bulunmaya başladım yakışıklı birini görünce ne düşünüyorum diye sordum kendime hmm hoş biri deyip geçiyorum o da güzel bir kadın görünce böyle düşünüyor olabilir, başka şeyler düşünüyorsa da kendi adiliğir onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorumAynı ben
Son cümleyi nasıl başardınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?