Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakalfidani

⛈⛄️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
135
685
18
Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla. Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.

Temsili!:)))

Aşırı kıskanç biri olarak yazıyorum. Sebepler:
1- kendine güvenmemek
2- karsıdakine güvenmemek
3- ailede/kendi yaşamında aldatılma tecrübesi
4- ilişkiye güvenmemek

Çözüm: “olacagı varsa olur, zaten gidesi olanı ne yapsan tutamazsın. Hatta hayırlısı olur gerçek yüzünü görürsün. Adamı kısıtlayarak bi yere varamazsın yapacak olan bi yolunu bulur yapar. Seven adam dünyanın en mükemmel kadını bile gelse yüzüne bakmaz.” Diye düşünebilmek.
Sen yapabiliyo musun dersen hayır hala başaramadım

Valla eskiden özellikle sevgiliyken cok kıskanırdım. Simdi pek kıskanmıyorum hatta hic diyebilirim. Belki bir gun yine kiskanirim bilmiyorum. Huyunu suyunu ogrendikten sonra diyorum bu beni aldatip baska kadina gitse ne olurki kadin bunla ayni evde yasasa 3 ay anca dayanir kaçar :)

Bu arada tam suan brad pitin filmini izliyorum da bundan daha yakisikli adamlar var neden brad pit bu konuda ikon olmus anlamadim :))

kıskançlığın fazlası zarar hatta insanı çirkinleştirir öyle biriyle samimi olmasını kıskanmak etmek kadar masum kalmaz kıskançlığın dozu yoksa gün gelir sevdiğin insanla sidik yarıştırırsın öyle iğrenç bir şey aslında

Kiskanirim ama ortada kiskanacak birsey olmasi lazim. Ortada birsey yokken en ufak hareketten, sözden huy kapip kiskancliklara girmem ben.

Bu tarz (boş yere) kiskancliklar yapanlarda cok ciddi ozguven sorunu var ve bunu kabul etmiyorlar. Kendinde begenmedigin seyler var muhtemelen, kendine guvenmiyorsun, guvenebilecegin birseyin yok, degersizlik hissediyorsun ve bu yuzden asiri kiskaniyorsun.

Emin ol sevgiline/eşine yaklaşan kişiden her anlamda üstün hissetsen, adamin zevkine hitap etmedigini dusunsen rahatsiz olsan bile o kadar da kiskanmayacaksin?
Yani ne zaman " bu adam beni her an birakir" korkusu gecerse o zaman daha az kiskanacaksindir.

Birini benim göbek adımı demiş elimden gelse sevgilimi tek başına sokaga çıkarmam ama ona bunu tabiki belli etmiyorum ürkmesin diye yavaş yavaş empoze ediyorum onu deli gibi seviyorum ve deli gibi kıskanıyorum bu yüzden de çirkin erkek seviyorum
Kafam güzel gibi yazmış ola bilirim uyku kafamı güzelleştir di ve kıskançlıgımı depreştirdi degişik emoji iyidir

Kıskanç olmayan bir insan olarak geldim konunuza. İsteğinize saygı duyup alıştığınız yorumları yazmayacağım. Şunun farkında olmanız güzel ortada aşamadığınız bir problem var bu elimde değil, huyum böyle gibi sebeplerle açıklanamayacak kadar ciddi bir sorun. Biz size yardım edemeyiz. Madem siz de böyle olmak istemiyorsunuz size önerim kıskançlığın bir hastalık olduğunu kabul edip bu konuda profesyonel bir destek almanız yönündeki

Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunum hatta hep derim artistik bir guzellıgım var Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.

Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...

Kıskanç değilim ama kadın erkek ilişkilerinde belli bir kıstasım var, aynı durum eşim içinde geçerli. Kendim gibi düşünen ve yaşayan biriyle evli olduğum için sorun yaşamıyorum. Bu konuda daha rahat düşünen biri olsaydı eşim sorun olurdu aramizda.

Ama etrafındaki her kadından kıskanmak, iş arkadaşlarıyla topluca yemek yemesini bile çok görmek de ne bileyim iki tarafa da zulüm.

Uçan kuştan kıskanan insanların kendileriyle sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu durumdan rahatsızsanız profesyonel destek alıp kendinize bir iyilik yapın.

İçimi özetleyip koymuşsun kenara.
O kadar muzdaribim ki bu huyumdan.İki yıllık evliyim ve kıskançlıktan kendimi yiyip kanser olmadığım için şükrediyorum. Çok kuruyorum, kuduruyorum . Acaba benden başka birisi gözüne hoş geldi mi? Yok şöyle mi oldu, yok böyle mi oldu?
Eşimde yakışıklı ve bu beni daha çok huzursuz ediyor. Sanırım hayatım boyunca diken üstünde bekleyeceğim.
Market kasiyerinden tutun da gittiğimiz doktora kadar kadın olursa hele bir de güzel olursa o an resmen benim kalp güm pat, içimi saran acımasız o his.Burcuyum. Bazen özelliklerinde kıskançlığı da okuyorum fakat ben manyak derecede böyleyim.Eşim jandarma. Kadın astsubay, kadın polis vs. görüp beğenir korkusu ile bende iki yıllık ünüversite bitirip polis falan olmaya karar verdim.Aslında naçizane sorunumuz güven,güven ve güven.,Özgüven eksikliği olabilir, karşıdaki kişiye de güvenmeme olabilir. Paronayaklık genlerimizde olabilir.
İnşallah atlatırız değilse benim kalbim sıkışıyor kıskançlıktan ve hık diye gideceğim vallahi.

Kocam yakışıklı da değil zengin de değil kadın ruhundan da anlamaz bi kadınla 3 günden fazla geçinemez ama bende çok kıskancım

Hıcbır zaman evlı nısanlı sevgılısı olan hepsini gectım, hoslandıgı kız olan bir erkege bakmadım. Hıc ilgimi cekmedıler. En yakısıklısı da en cırkını de.

benim hayatında biri olan karsı cinsle hıc ısım olmadigi ıcın bu sekilde dusundum. Ben bakmıyorum, kızlarda bakmaz. Kıskanırdım ama bisey olması lazım. Sırf karsı cins diye kadınlardan kocamı kıskanmazdım

Zaten yapan kadınsız ortamdayken de yapıyor.

Bence kıskanç kadın özgüvensiz kadındır kıskanç olduğunuzu kabul etmenizde iyi bişey şahsen ben eşimii çok severim güvenirim bilirim benim hoşlanmayacağım bişey yapmayacağını yaparsada kendi bilir derim zaten seven bir erkek mahal vermez kıskandırmaya belki ben mantığımla hareket eden bir kadın olduğum içindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…