Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet teşelkurler yorumlarınız ıcın. sizce saat sabah altıda kek yapsam mikser sesınden komsularım rahatsı olur mu.duvarlar bıraz ınce.sabah altı cok mu erken olur acaba
Ben hayatımda hiç bu kadar gülmedim hiç sabahın 6’sı gözlerimden yaş geldi ah biz kadınlar.....

Herkesin yapısı, karakteri, kisiliği, yaklasımları, görüsleri farklıdır. Bana kıskanclıgı sorsalar öz güvensizlikle nitelendiririm. Simdi bu konuda yasadıklarımdan alıntı versem burda seytan taslar gibi taslarlar cok rahat biriyim. Hayatıma girecek insanları da kendi uyum tarzıma göre secerim. Kıskanc olmadıgımı söyleselerde bazen bir öz güvensizlik gelir kıskanırım icime kurtlar düser.

Baskılamam, kısıtlamam ben karsımdaki insanın karakterini alan tanıyarak görürüm. Önemli olan kendi basına ne yaptıgıdır.

Kısaca gercekten bu isin güzellikle, cirkinlikle veyahut yakısıklılıkla hic alakası yok.

Keske soracak kadar kendi ve cevresini dusunen biri olsaymis.

Canım ben 2017 yılına kadar inanılmaz modern hatta rahat bir kadındım. Aşırı kıskançlıklarım yoktu. Rahat bırakırdım. Hayatımda bildiğim ilk ihanetimi 2017 yılında yaşadım. O andan itibaren psikopat kıskanç bir kadın oldum. Ama sonra düşündüm ki bu benimle ilgili değil adamlarla alakalı. Bir adam dik durmuyorsa psikopat derecesinden kıskanırım. Ama dik durup duruşunu belli ediyorsa kıskanmam minimal seviyeye iner. Kıskançlık ilişki yaşadığımız adama bağli bence. Mutlu, kiskancligimizin minimal seviyeye indigi bir yil olsun

Her duygunun veya davranışın veya hareketin dayandığı bir sebep vardır. Siz bu kuralcılığınızı kıskançlığa dayandırıyorsunuz. Kıskançlığın sebebi ne peki? Kaybetme korkusu değil, özgüvensizlik deği, karşıdakine güvenmemek değil? Ne o zaman? Dümdüz kıskancım işte huyum böyle diyerek işin içinden çıkıyorsunuz bu da mantıklı olmadığı için kafamızda oturmuyor.

Eleştiri amaçlı sormuyorum, sadece anlamaya çalıştığım için soruyorum. Lütfen yanlış anlamayın, iyi niyetime güvenin.

Eşinizin bu hareketini siz nasıl karşıladınız?
Yani keyfi bir durum değil bu, sağlık durumu. Sonuçta kendisini köpek ısırmış, sağlığını etkileyen bir durum olabilirdi. Bu durumda bile sırf kadın diye konuşmaması hoşunuza mı gitti, yoksa "o kadar değil, sorman lazımdı" falan mı dediniz?

Ben de çok kıskancım ana dışarıdaki kızlardan ziyade ablalarıma hiç güvenmiyorum. Sebebi travmatik olaylar. Ben çocukken Geçmişte bunların genç kızlık zamanlarda birbirlerinin sevgilililerini ayarttıkkarı oluyordu .. şimdi hepsi 40 yaşını geçti. Ben yine de güvenmiyorum. Şimdiye kadar hiç bi sevgilimi korkumdan tanıştıramadum. Evleneceğim kişiyi nasıl karşılaştırırım.!! Özellikle birisine karşı hiç itimadım yok.!! Her önüne gelene asılan bi kadın. Bu hallerini görünce ben utanıyorum kendi vazgeçmiyor.!! Biliyorum hastalıklı bi düşünce olabilir benimki ama travma işte yaşayan bilir. İnsanın bilinç altında öyle bi kazınıyor ki!!

Tabiki dedim kızdım genel olarak huyu bu.

Vov ne yorumlar ne yorumlar
Benim gibi kıskanç olanların kıskanç olmayanları anormal karşılaması tuhaf. Ve kıskanç olmayanların da bizlere öcüymüşüz gibi bakması bi garip. Benim kıskançlığımın sebebi güvensizlik. Babam annemi aldattığı için ve çevremdeki çok kişi eşini aldattığı için bu durum bende travma yarattı.
Çok kıskancım, ama ruhum duymadan da istediğini yapabilir, benim kısıtlayıp kıskanmam onu engellemez. Engellese zaten daha da beter, benim kısıtlamamla aldatmayacaksa vallahi aldatsın daha iyi. Bunların farkındayım ama içimdeki duygulara engel olamamak benim sorunum ve en kötüsü.. kendime ruhen zarar veriyorum.

Neyyysee tüm kadınlar olarak bi sarılalım bencee! Bizi bizden daha iyi kim anlar kiiii

Ben kıskancım bacım.
Ama asla "oraya gitme. Bununla neden konuştun" gibi triplere girmem. Bi kere kendime yediremem bunu.

Sanki karşıdaki kadın benimle rekabet edebilirmiş, ya da tehlike olabilirmiş gibi olur yoksa. Bu duyguyu ne sevgilime ne de karşıdaki kadınlara hissettirmem. Neden? Çünkü benzemez kimse bana. Kimse benim yerimi tutamaz.

Ama çok kıskanırım. Beğeniliyor benimki Bayaa. Napiyim. Az belli ederim. Bir kıvamı var.

ben KAdinlardan degilde genel olarak ailesinden kiskaniyorum yani onlarin yaninda iligisiz olmasina tahamül edemiyorum deyim . baska kadinlar konusunda kiskanc degilim ama bazen kiskanmuyormus gibi göstertiyorum

Bence biraz kaybetme korkusu yüzünden olabilir SIz o olsada olur olmasada olur diye düsünün belki ise yarar

Peki kendi halinizden memnun değilseniz ve kendinize zarar verdiğinizi düşünüyorsanız bir çözüm yoluna gidiyor musunuz?

kiskanc biriyim ama darlamam bi olay olursa ustune giderim ki neredeyse hic olmadi.kendime guveniyorum esimede guveniyorum olursada yapacak bisey yok.ne kiskanilmaktan ne kiskanmaktan haz etmiyorum

Ay bende senin gbiyim benimde travma gbi bişey yani babam yüzünden çogu artık erkeklere güvenmiyorum o yzdrn nişanlıma belli etmesemde içim içimi yiyo şimdi şehir dışına şirketle gittiler kuruntu üstüne kuruntu yapıp duruyorum kadınlarda var haliyle kendimi frenlemeye çalışıyorum ama başarılı olamıyorum düşüncelerimde

Eskiden bende öyleydim yalan Yok.
Karşındakine ve kendine tamamen inanıp güvendiğin anda bitiyor kıskançlık olayı.
Yinede çok garip durumlarda içini bir kurt kemirmiyor değil Seven kıskanır arkadaş çokta eskide kalmamış Benim durum şimdi yazarken farkettim
Ama gereksiz kıskançlıklardan gerçekten nefret ederim.
Mesela eski sevgilimin adı okandı.
Şimdikine sinirlenince kısa kesmek için hiç farketmeden Ok yazdığım zaman krizlere giriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…