- 18 Haziran 2019
- 111
- 447
- 103
- Konu Sahibi portakalfidani
-
bence bu konudan çok farklı sen eşini değil eşinin yengesini kıskandığın için bunu yapıyor olmayasın ? bu çok aciz bir durum.Ahaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunumhatta hep derim artistik bir guzellıgım var Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.
Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Yahu neden yazdıklarımı anlamıyosunuz o 4 seçenekten biri demisim siz de zaten seçmişsinizözgüvenli olmanız güzel işte madde 2 veya 4sünüz
yine senin yorumuna cevap verecem amaŞu zamanda kıskanmamak elde değil ki yicek gibi bakıyorlar evlimi degilmi umurlarında değil burda bile okuduk gencecik kız bilmem kaç yaşında evli biriyle birlikteydi
Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Sanki beni anlattın şekerimkendimi bildim bileli böyleyimdir. Yani bilmiyorum benden aşırıları mutlaka vardır. Eşim hiç bir kadınla sebep ne olursa olsun özel ve samimi olamaz. Yakın bayan arkadaşı olamaz(erkek arkadaşların suyu mu çıktı?) kendisi öğretmen evlenmeden önce kendisi benim kıskançlığımı bildiği için okulundaki öğretmenlerle tanıştırdı. Birlikte kahvaltı vs yapıyorlar okulda sadece o konuda sorun çıkartmıyorum. Çünkü kimseden kıllanmadım. Bir de asla bu samimiyet kahvaltı dışına çıkmıyor. Eşime güveniyorum hem de kendimden çok. Bence kıskanmanın güvenle alakası yok. (Perdeyi açma,dışarı çıkma,güzel giyinme gibi aşırı olmayınca)
Bazen öyle krize girerim ki eski kıskançlıklarım aklıma gelir yine söylenirim eşimeo da yine geldiler diyip susar
Uzun lafın kısası seven kıskanır, arkadaş!
NOT: BUN-LAR BE-NİM ŞAH-Sİ DÜ-ŞÜN-CEM
Yog ebesinin nikahi Sizin ki assalik kopmleksiAhaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
Ozaman deli olabilirsin bu arada her mavi gözlü sarışın güzel değilBu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunumhatta hep derim artistik bir guzellıgım var Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.
Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Valla ben gorusturmem diyemem de gorusmesini istemiyordum şahsen çok yılışık biri çünkü artık görüşmüyoruz aileceAhaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?