- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
- 18
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Helenra ben biliyorum seni neden üstüne alındım anlamadım bu başlık altına gelip ay gidin bir tedavi olun diyenler için söyledim bunu kıskançlığın da kademeleri var her kıskanç olan kişiye burda tedavi öneriliyorBurda kendisi gibi davranmayan üyeler olabilir ama bu konu özelinde kıskanç olmayan, özgüvenli kadınlar olabilir yani siz öyle değilsiniz diye niye öyle ithamlarda bulunuyorsunuz ki? Nasıl eşini kıskanan kadınlar varsa kıskanmayan kadınlar da vardır. Bu durum için ortama göre hareket edilmez çünkü kıskanç olmayan kişiler az zaten sizin gibi çoğu kadın da böyle ithamda bulunacaksa bunu göze alıp aslında ben kıskancım da ortama uydum kıskanç değilim ayoool filan demez yani :)
Ya niye sorunlu olsun? Siz nasıl kıskançsanız kıskanç olmayan kadınlar da vardır. Sizden olmayan kişilere niye illa kulp takıp sorunludur filan diyorsunuz?
Sonradan farkettim en son yazdığı n yorumu kıskanç değilim diyenlerin yorumların i okuyaraktab sorunlu dedim çünkü tedavi ol diyen bile var kıskançim dedi diyeBurda kendisi gibi davranmayan üyeler olabilir ama bu konu özelinde kıskanç olmayan, özgüvenli kadınlar olabilir yani siz öyle değilsiniz diye niye öyle ithamlarda bulunuyorsunuz ki? Nasıl eşini kıskanan kadınlar varsa kıskanmayan kadınlar da vardır. Bu durum için ortama göre hareket edilmez çünkü kıskanç olmayan kişiler az zaten sizin gibi çoğu kadın da böyle ithamda bulunacaksa bunu göze alıp aslında ben kıskancım da ortama uydum kıskanç değilim ayoool filan demez yani :)
Ya niye sorunlu olsun? Siz nasıl kıskançsanız kıskanç olmayan kadınlar da vardır. Sizden olmayan kişilere niye illa kulp takıp sorunludur filan diyorsunuz?
Anladım sizi. Üstüme alınmadım ama ben de kıskanç biri değilim cevaplamak istedim. Burada kıskanç olsa da kıskanç değilmiş gibi davrananlar olabilir ama şu an konuda çok fazla polemik var o yüzden olmadığı biri gibi davranıp o düşünceyi savunmazlar bence çünkü illa ki bir yerde sırıtır. Onu söylemek istedim ben yoksa bana dert olan bir şey yok.Helenra ben biliyorum seni neden üstüne alındım anlamadım bu başlık altına gelip ay gidin bir tedavi olun diyenler için söyledim bunu kıskançlığın da kademeleri var her kıskanç olan kişiye burda tedavi öneriliyor
Ve eminimbir çoğu gözünün ucuyla da olsa eşi veyahut sevgilisine bakıyordur ne yapıyor ne ediyor diye ..
Kıskanç kişilerin olmadığı sanal ortamda ortama göre fikir değiştirmeyecekleri anlamına gelmez ki
Sonradan farkettim en son yazdığı n yorumu kıskanç değilim diyenlerin yorumların i okuyaraktab sorunlu dedim çünkü tedavi ol diyen bile var kıskançim dedi diye
Kıskanç olan sorunlu ise hiç olmayanda da sorunlu dedim bende :)) ve okuduğum yorumlar da sen yoktun yani bir tek sen cvp ladin
Tedavi ol diyenler nerde :))
Çok tşk ederim eşimde bana ilk evlilik yıllarımı ziyan etmişti tatlı kıskançlıklar güzel de üst leveller bayağı kötü oluyorAnladım sizi. Üstüme alınmadım ama ben de kıskanç biri değilim cevaplamak istedim. Burada kıskanç olsa da kıskanç değilmiş gibi davrananlar olabilir ama şu an konuda çok fazla polemik var o yüzden olmadığı biri gibi davranıp o düşünceyi savunmazlar bence çünkü illa ki bir yerde sırıtır. Onu söylemek istedim ben yoksa bana dert olan bir şey yok.
Tedavi kısmını özgüven eksikliği yüzünden kıskançlık sorunu yaşayanlara yazdılar. Yani aslında o kişilerin iyiliğini düşünüyorlar. Hayatı hem eşlerine hem kendilerine zehir ediyorlar. Herkesin hayatı kendine aslında biz sadece öneride bulunabiliriz.
herkes kocasını sahıplenır kıskanır paylasmak ıstemez. Ama işi geregı gorusecek. Arkadaslarla cıkıyoruz eslerı var sohbet etmesınler mı? Herseyın fazlası zarar. Adamın aldatası yok belki.Bence kendinden sogutmak daha kotu.Nasıl sen kendınden emınsen sadakatın için ondan da emın olcaksın ki bogmayasın. E eşin zaten guvenmıyosan bır arada durmanın manası yok. Bazı kotu duygularımız olur bı arkadsına karsı mısal. Bırınden hoslanmayız ve bı kadının bakısı bılmemnesı hosuna gıtmez erkekler de salak değil emin ol. Ne acıdan yaklastıgını bilir. evli adam gibi davranıyosa dgerlerının bı onemı yok. Fıtrat cok onemlı bu durumda. Sen yanlıs anlasılmamalısın. O kadınlar belkı cok edepli. Tanısıyomusunuz? Cok dertse ben gibi tanıs arkadaslarıyla eşleriyle. .. Ama ona guven. Guvenmezsen onun cok ahlaklı olması bısey ıfade etmez bu hastalık yanı. Ozguvensızlık hatta kendını dıger kadınlardan asagı gormek olur.. Sadece dozunu azalt. Kımse sana kıskanamazsın dıyemez. . Bıraz duygu dızgınlemeyı ogrenmelıyız. Tıpkı bıseye kızdıgın halde hosgorulu davranabıldıgımız gıbıHep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Evet üst seviyeler çok kötü onların gerçekten tedaviye ihtiyaçları var. Kişi eşiniz de olsa bireydir. Bunu akıldan çıkarmadan hareket etmek lazım :)Çok tşk ederim eşimde bana ilk evlilik yıllarımı ziyan etmişti tatlı kıskançlıklar güzel de üst leveller bayağı kötü oluyor
Evet üst seviyeler çok kötü onların gerçekten tedaviye ihtiyaçları var. Kişi eşiniz de olsa bireydir. Bunu akıldan çıkarmadan hareket etmek lazım :)
Kız nerden aklına geldi o yabu bdv elif gördü. bu konuya kıskancım diye yazanlar yanından geçemez
Sahi ben de hatirladim onu.Noldu ki acaba ona?bu bdv elif gördü. bu konuya kıskancım diye yazanlar yanından geçemez
Kim ki o bahsettiğiniz çok mu eski üyeSahi ben de hatirladim onu.Noldu ki acaba ona?
Kız sen bu seviyesini bilmeyen insanla ne muhatap oluyrsunhahaha ben mı arabesksenın sevıyene dusemem tamam hadı gorusmemek uzere dıyorum ben sana
Ahh ahh ne cekiom bu huyumdan esimi kiskanmak hayatimi cok etkilio inanin kendimle kavga ediom cok hos bir durum degil biliyorum ama iste elimde de degil bir caresi olsa keske.Bazen uykuya dalarken hayal kuruom soyle olsa boyle olsa adama ya sariliom ahtapot gibi ya da caktirmadan tekme atiomHep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla.Gelmeyin nütfen bir sefercik. Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..
Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni.
Eki Görüntüle 2570092
Temsili!:)))
Arkadaşlar yorumumu begenmemissiniz ama yengesi çok dengesizdir ve açık saçık konuşur eşimin yanında bende doğal olarak rahatsız oluyorum ve gorusturmuyorumAhaha bende kiskancimdir mesela yengesiyle gorusturmem
Milletin saçma sapan konuları yüzünden forumdan biz uzak kalıyoruzHerkes ban yemiş ya inşallah tez zamanda dönersiniz ☺
Onların dengesizlikleri yorum yapınca hemen saldırıya geçiyorlar heleki konu sahibiMilletin saçma sapan konuları yüzünden forumdan biz uzak kalıyoruz
Milletin saçma sapan konuları yüzünden forumdan biz uzak kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?