- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi portakalfidani
Ozaman deli olabilirsin bu arada her mavi gözlü sarışın güzel değil
Değil de. Ama ben guzel olanlarındanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman deli olabilirsin bu arada her mavi gözlü sarışın güzel değil
Ben eşimle tanıştığımda liseden bir sürü erkek arkadaşım da vardı listemde bunu biliyor du çünkü cafe vs ortamlarda karma oturduğumuz da biliyordu zamanla kısıtlama yapmaya başladı bende sanırım sindirdim bu durumuŞu eşimin kadın arkadaşı olamaz, kadınlarla muhabbet edemez kıskançlarını anlamıyorum.
Ya çok düşük özgüveniniz var ya da eşinizin gözü dışarıda huyunu biliyorsunuz.
Evlenecek yaşa gelmiş adam bir zahmet sosyal ilişkilerde nasıl davranması gerektiğini bilir. Siz kısıtlayarak öğretemezsiniz. O cıvık cıvık konuşan kadınlar var dedikleriniz kendi kendine konuşmuyorlar. Karşısında durup dinlese bile eşiniz müsade ediyor bu duruma. Eşiniz sınır bilmiyorsa kıskanç olmakta haklısınız tabii ama unutmayın asla 7/24 peşinde olamazsınız. Ve en çok yanlışı kısıtlanan kişiler yapar buna eşler, çocuklar dahil olmak üzere.
Bilip de uygulayamamak adına çok kitap yazdım benAşırı kıskanç biri olarak yazıyorum. Sebepler:
1- kendine güvenmemek
2- karsıdakine güvenmemek
3- ailede/kendi yaşamında aldatılma tecrübesi
4- ilişkiye güvenmemek
Çözüm: “olacagı varsa olur, zaten gidesi olanı ne yapsan tutamazsın. Hatta hayırlısı olur gerçek yüzünü görürsün. Adamı kısıtlayarak bi yere varamazsın yapacak olan bi yolunu bulur yapar. Seven adam dünyanın en mükemmel kadını bile gelse yüzüne bakmaz.” Diye düşünebilmek.
Sen yapabiliyo musun dersen hayır hala başaramadım![]()
=) hayır ben sizin kıskançlığınızı delilik olarak değerlendirdim herkes kendine göre güzel olabilirDeğil de. Ama ben guzel olanlarındanımSize nıye bukadar dokundu yorumum anlamadım. Neden bukadar agır bir ithamda bulundunuz ozguvenli olmak delilik mi oluyor cok enteresansınız gercekten... Bunada bir nevi kıskanclık dıyorum cunku ozguveni yuksek olan bı bir insanı delilik ile itham edecek kadar acizsiniz sanırım :)
Bence burdaki kıskancım diyen bir çok kadın kadar kıskanç olup burda rol yapan da çoktur hani yuklenilmesin diye![]()
Kısaslı ilişki hiç bana göre değil. O yüzden anlayamıyorum.Ben eşimle tanıştığımda liseden bir sürü erkek arkadaşım da vardı listemde bunu biliyor du çünkü cafe vs ortamlarda karma oturduğumuz da biliyordu zamanla kısıtlama yapmaya başladı bende sanırım sindirdim bu durumu
Şimdi bende onun görüşmesini istemiyorum madem ben erkeklerle görüşmüyorum sende görüşmeye çeksin dedim
Bu kıskançlık değil bence kısas :))
Hayır kıskanmak kötü bir duygu değil ki sadece eş koskanilmaz bu hayatta çocuğunuzu kiskanirsiniz kardesinizi koskanirsiniz
Annenizi kardeşimiz den kıskanır siniz gibi gibi bir çok çeşidi var ..
Kıskanan gruba psikolojik sorunlu damgası ne diye vurulur anlamış değilim :))
Burda gerçek hayatından farklı davranan bir çok üye var buna eminimOda enteresan bır durum degılmı.. Yuklenılmesın dıye degısık roller kesmek... Hıc oldugum gibiyim valla kım ne derse desin ugrasamam yalan dolanla...
Bahsettiğiniz kıskançlık değil, ilgi eksikliğinin dışa vurumudur.Hayır kıskanmak kötü bir duygu değil ki sadece eş koskanilmaz bu hayatta çocuğunuzu kiskanirsiniz kardesinizi koskanirsiniz
Annenizi kardeşimiz den kıskanır siniz gibi gibi bir çok çeşidi var ..
Kıskanan gruba psikolojik sorunlu damgası ne diye vurulur anlamış değilim :))
Şükür mutluyum önceden çok sorunlar yaşadım ben o kadar kıskanç olmama rağmen eşimin kıskançlık lafı ile savastm çokçaKısaslı ilişki hiç bana göre değil. O yüzden anlayamıyorum.
İnsan annesini, babasını, kardeşlerini seçemiyor. Arkadaş çevresini ve hayat arkadaşını seçebiliyor ama. E bu durumda ben seçtiğim kişiye tamamen güven duymak isterim. Bir de evlenmişsem hayat arkadaşım olmuş demektir, her konuda birbirimize güvenip şeffaf olmak isterim. Birbirimizle kısasa kısas yaptığımız, güç gösterisinde olduğumuz bir durumda olsam ona da ne ilişki derim ne de ömrümün sonuna kadar katlanabilirim.
Tercih meselesi :) Mutluysanız ne ala
Alintiladiginiz için alintiliyorim ben böyle düşünmüyorum daha çok uzatirsak polemiğe gidecek biliyorumBahsettiğiniz kıskançlık değil, ilgi eksikliğinin dışa vurumudur.
Onunla yani anne, kardeş, kız arkadaş vs ile en çok şeyi paylaşmayı istemek, en fazla sevgiyi almak başkadır.
Kocasını hiç tanımadığı, sırf cinsiyeti Allah tarafından dişi yapıldı diye, uçan nesneden kıskanmak psikolojik bir durumdur.
İş yerinde öğle yemeğine giden adamın yanında kadınlar var diye kıskanmak ama cinsiyeti erkek olunca kıskanmamak bayağı bayağı büyük bir sorundur.
=) hayır ben sizin kıskançlığınızı delilik olarak değerlendirdim herkes kendine göre güzel olabilir
Şu eşimin kadın arkadaşı olamaz, kadınlarla muhabbet edemez kıskançlarını anlamıyorum.
Ya çok düşük özgüveniniz var ya da eşinizin gözü dışarıda huyunu biliyorsunuz.
Evlenecek yaşa gelmiş adam bir zahmet sosyal ilişkilerde nasıl davranması gerektiğini bilir. Siz kısıtlayarak öğretemezsiniz. O cıvık cıvık konuşan kadınlar var dedikleriniz kendi kendine konuşmuyorlar. Karşısında durup dinlese bile eşiniz müsade ediyor bu duruma. Eşiniz sınır bilmiyorsa kıskanç olmakta haklısınız tabii ama unutmayın asla 7/24 peşinde olamazsınız. Ve en çok yanlışı kısıtlanan kişiler yapar buna eşler, çocuklar dahil olmak üzere.