Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen kıskanclık nedeninin gercekten kendine olan guven yada esine olan guven ile alakası olmayıp yıne onceki zamanlarda tabiri caiz ise yenilen sağlam kazıklar oldugunu yineliyorum. Bılıncaltı denen bisey var...Bazı olaylar ınsanın beynine oyle bır kazınırkı senı olumun esıgıne getirir. Ben kucuklugumden beri meditasyon yoga vs severim bu tarz seyleri... Psikolojiyi az cok bılırım.
Oyleki bır konumda daha yazmistım yasadıgım bır konu vardı ihanetten de ote... Felaket idi resmen. Bu tur olaylar yasaması belkı cok cok kucuk ihtimali olan zihniyetler Kıskanclıgın sadece kendine ozguven yada karsısındakine güvensizlikten kaynaklandığı dusuncesınden Asla kurtulamayıp kalıplasmıaş fikirlerinden asla cıkamayacaklar. Neyse bu felaketleri yaşamak yerine onlar fikirlerinın dogru oldugunu dusunup mutlu olsunlar.. Cunku gercekten zor...Her bunye kaldıramaz.
Tabiki aşırı kıslançlık kendine güvensizliktir hanımefendi
Aldatılma çoğu kadın yaşadı yaşıyor yaşayacak
Aldatıldım bir kere diye bütün dünyayı aynı şekilde mi değerlendirecez?
Beni aldatan adamla işim bitmiş gitmiş
Hiç suçu olmayan bir insana dır dır mı yapmalıyız
Ben kendime güvenen bir bireyim
Eğer bu tip düşünceler içersindeyse bir adam gidebilir sıkıntı yok
Tutup nerde ne yapıyor diye içimi kemiremem hayat kısa insan hasta olur valla
Ben kendime bakarım
Kendine güvenle çok ilgisi var
Kendine güvenen bir kadın aşırı kıskanmaz baskılamaz kimseyi
Çünkü kaybetme korkusu yaşamaz
Aman biri kapıcak demez
Giderse gider der
Kontrolü elinde tutmaya çalışmaz
O yüzden kendine güvenle ilgilidir
Ufak tefek kıskançlıklardan bahsetmiyorum

Yşanılan şey ihanet veya aldatma demedim ihanettendende ote dememe ragmen diretme yorumları cok enteresan...

Ve dıyormkı her insanda neden aynı degildir.. Kımısınde sadece guvensizlik Kımısınde sadece kendisine guvensizlik Kımısınde yasanılanlar vs vs..neden sadece kısının kendıne olan guvenine baglıyorsunuz bu konuyu cidden saşkınım .. Hanı sunu deseniz anlayacagım Kişiden kişiye degısıyor..ama sızler takmıssınız kendıne guveni olmamak..belkı azıda coguda olmaması gerek hadı bunada tamam diyelim ama su konunun nedenlerinın kısıden kısıye degıstıgini kabul edin lutfen.

Ay bende kiskanc olarak o kadar iyi anliyorumki seni. Tercihi bana biraksalar hic boyle olmayi secmezdim vallahi. Cunku karsi tarafi yemesen bile kendini yiyosun kendini yipratiyosun bu hisle:KK48: Bunun cozumunu bende tam anlamiyla bulabilmis degilim ama kendine olan guveninle ve herseyin insanin kafasinda bitmesiylekendine telkin verebilirsin ben oyle yapiyorum bi miktarda ise yariyo:KK6: Mesela diyorumki yapmak isteyen insan her turlu yapiyo istedigin kadar kisitla kasla goz arasinda ruhun bile duymaz. Zaten bi yamuk yapicaksa ve benim kisitlamamdan dolayi yapicak firsat bulamiyosa ne anlami var? Adamlarin guvenilirligini anlamak icin zaten bi salmak lazim. He tabi bu gevsek birakcagimiz anlamina gelirmi asla:rapci:

nasıl zarar verdi :)

Resmen bitiyordu... Bi hatun cıktı programda sarkı soylemek ıcın esımde hıh hadı guzel bır sarkı söylede dınlyeleım dedi...hatun mini etekli gıyımlı kusamlı idi işte. Bende kopurdum bagırdım cagırdım olay cok buyuk yerlere geldi.. Neyse hatırlamasak ıyı olur.

Ay bende kiskanc olarak o kadar iyi anliyorumki seni. Tercihi bana biraksalar hic boyle olmayi secmezdim vallahi. Cunku karsi tarafi yemesen bile kendini yiyosun kendini yipratiyosun bu hisle:KK48: Bunun cozumunu bende tam anlamiyla bulabilmis degilim ama kendine olan guveninle ve herseyin insanin kafasinda bitmesiylekendine telkin verebilirsin ben oyle yapiyorum bi miktarda ise yariyo:KK6: Mesela diyorumki yapmak isteyen insan her turlu yapiyo istedigin kadar kisitla kasla goz arasinda ruhun bile duymaz. Zaten bi yamuk yapicaksa ve benim kisitlamamdan dolayi yapicak firsat bulamiyosa ne anlami var? Adamlarin guvenilirligini anlamak icin zaten bi salmak lazim. He tabi bu gevsek birakcagimiz anlamina gelirmi asla:rapci:

Yo ben bugune kadar karsı tarafıda yıyordum bundan sonra sadece kendı kendımı yıyecegım sanırım.. Cunku cok yıprattım adamı yeter da🙄

Yşanılan şey ihanet veya aldatma demedim ihanettendende ote dememe ragmen diretme yorumları cok enteresan...

Ve dıyormkı her insanda neden aynı degildir.. Kımısınde sadece guvensizlik Kımısınde sadece kendisine guvensizlik Kımısınde yasanılanlar vs vs..neden sadece kısının kendıne olan guvenine baglıyorsunuz bu konuyu cidden saşkınım .. Hanı sunu deseniz anlayacagım Kişiden kişiye degısıyor..ama sızler takmıssınız kendıne guveni olmamak..belkı azıda coguda olmaması gerek hadı bunada tamam diyelim ama su konunun nedenlerinın kısıden kısıye degıstıgini kabul edin lutfen.
Etmiyorum
Çünkü bilim de bunu söylüyor
Aç oku biraz
Bence sende aşırı kıskançsın o yüzden kendine güvensizlik dediğimiz için alındın
Bilimin piskiyatristlerin söylediklerini dinlemeyip seni dinleriz peki

Etmiyorum
Çünkü bilim de bunu söylüyor
Aç oku biraz
Bence sende aşırı kıskançsın o yüzden kendine güvensizlik dediğimiz için alındın
Bilimin piskiyatristlerin söylediklerini dinlemeyip seni dinleriz peki

Bayan ben zaten kıskanc olmasam saatlerce bu konuda yorumlar yapıp gulup eğlenmezdım...

Yahu sankı bız halimizi inkar ediyomusuz gıbı yorumlar yapıyorsunuz geriye bır donup bakın tedavi sart bıle dedık siz neyı çözemıyorsunuz bocalıyorsunuz anlayamıyoruz.Herseyı gecın bana bilimden ilimden bahsetmeyı bılıyosanız empatı yapmayı da bı okuyun tartısma usulleri saldırganlık vs vs bunlara da bi girin eliniz değmısken...

Bayan ben zaten kıskanc olmasam saatlerce bu konuda yorumlar yapıp gulup eğlenmezdım...

Yahu sankı bız halimizi inkar ediyomusuz gıbı yorumlar yapıyorsunuz geriye bır donup bakın tedavi sart bıle dedık siz neyı çözemıyorsunuz bocalıyorsunuz anlayamıyoruz.Herseyı gecın bana bilimden ilimden bahsetmeyı bılıyosanız empatı yapmayı da bı okuyun tartısma usulleri saldırganlık vs vs bunlara da bi girin eliniz değmısken...
Yazdıklarımda hiçbir saldırganlık yok ki
Bilimsel şeyleri kabul etmeyip
Direten sensin
Bence terapi al bu durumla başa çıkamıyorsan
Kıskançlığın sevgiyle de alakası yok aslında
Kıskançlık aynı zamanda nefret duygusudur
O yüzden kişinin kendini değersiz ve yetersiz görmesi çok önemli bu konuda
Kendini değerli gören zaten kıskançlık yapmaz ki
Tenezzül etmez yani
Empati yapamıyorum haklısın ama bu konuda
Kendimi hiç o kız kim niye konuştun bilmem ne diye cırlayan biri olarak düşünemiyorum

Resmen bitiyordu... Bi hatun cıktı programda sarkı soylemek ıcın esımde hıh hadı guzel bır sarkı söylede dınlyeleım dedi...hatun mini etekli gıyımlı kusamlı idi işte. Bende kopurdum bagırdım cagırdım olay cok buyuk yerlere geldi.. Neyse hatırlamasak ıyı olur.
gecmıs olsun canım hatırlamamak daha ıyı aranuz duzeldıyse daha ıyı

Yazdıklarımda hiçbir saldırganlık yok ki
Bilimsel şeyleri kabul etmeyip
Direten sensin
Bence terapi al bu durumla başa çıkamıyorsan
Kıskançlığın sevgiyle de alakası yok aslında
Kıskançlık aynı zamanda nefret duygusudur
O yüzden kişinin kendini değersiz ve yetersiz görmesi çok önemli bu konuda
Kendini değerli gören zaten kıskançlık yapmaz ki
Tenezzül etmez yani
Empati yapamıyorum haklısın ama bu konuda
Kendimi hiç o kız kim niye konuştun bilmem ne diye cırlayan biri olarak düşünemiyorum

Zaten terapi almayı dusunuyorm o konunun ayrı bir boyutu bunuda kabul ediyoruz zaten... Fakat nedenler konusu... Kıskanclığın ıcerdıgı nefret duygusundan bahsediyorsunuz mesela.... Ama bana oyle bısey yasatılmaya calısıldkı zamanında ben nefret bıle edemedim o his bıle yoktu bende... Anlatmak ıstedıgım bu yanı bazı kısıler ın cıdden kendisine sevgisi ile alakası yok durumun .. Bunu anlatmaya calısıyorm. Neyse.

Bende esıme soylemıstım en basında... Hatta dedımkı ıyıce bi tanı huyumu suyumu kıskanclık krızlerımj.. Bılıyorum kendımı cunku..
Ayyy çok güzelmişsin ya tehlikeliymiş sokağa çıkman
Merak ettim valla seni
Çok komiksiniz ya ciddeb
Özgüvenin güzellikle de ilgisi yok bu arada

Zaten terapi almayı dusunuyorm o konunun ayrı bir boyutu bunuda kabul ediyoruz zaten... Fakat nedenler konusu... Kıskanclığın ıcerdıgı nefret duygusundan bahsediyorsunuz mesela.... Ama bana oyle bısey yasatılmaya calısıldkı zamanında ben nefret bıle edemedim o his bıle yoktu bende... Anlatmak ıstedıgım bu yanı bazı kısıler ın cıdden kendisine sevgisi ile alakası yok durumun .. Bunu anlatmaya calısıyorm. Neyse.
Tv deki kadından kıskanıp kavga çıkartmak boşanma aşamasına gelmek çok ciddi bir vaka maalesef
Normal değilsiniz biliyorum diyorsunuz ama kendime güvenim tam diyorsunuz
Bizde diyoruz ki hayır tam değil işte
Olsaydı böyle olmazdı
Güzel de olabilirsin hem kime neye göre güzel
Güzellik görecelidir

Eşini kıskanmayan sevmiyordur diyenle eşini kıskanan öz güvensizdir diyenler bence komikler herşey dozunda iyidir. çok dar yada çok geniş olmaya gerek yok.
Kışkançlık güzeldir ama dozunda. şimdi sizin yazdıklarınız bence kıskançlık değil bir tık üzeri bi durum hastalık derecesinde.
Bence terapi düşünebilirsiniz. Bunu tetikleyen bir travma yaşamış olabilirsiniz. Bunu çözerseniz aşabilirsiniz bu durumu.

Tv deki kadından kıskanıp kavga çıkartmak boşanma aşamasına gelmek çok ciddi bir vaka maalesef
Normal değilsiniz biliyorum diyorsunuz ama kendime güvenim tam diyorsunuz
Bizde diyoruz ki hayır tam değil işte
Olsaydı böyle olmazdı
Güzel de olabilirsin hem kime neye göre güzel
Güzellik görecelidir

Nereden saldracagını sasırdın farkındamısın..ciddi dıkkat eksıklıgın soz konusu oradada hatayı kendimde buluyorum zaten.. Ay sız cıdden problemlı siniz. Lutfen susun batıyor sunuz resmen..

Bence sen kitap okuma bile
Terapi al
Sana iyiliğin için diyorum
Normal değilsin ve diretiyorsunuz hala

Evet kıskanclık konusunda kabul ediyorum almak gerek zaten... Ne gyzel kı kabul ediyorum.. Ama bak sen hala ınsanlara olan saldırganlığın acık arama anlama kıtlığı konularında destek almaktan hala cekıniyorsun. Psikologa gıtmek delilik degildir bunu kabul et... Hatta cık sıteden randevu al durumun ciddi.

Nereden saldracagını sasırdın farkındamısın..ciddi dıkkat eksıklıgın soz konusu oradada hatayı kendimde buluyorum zaten.. Ay sız cıdden problemlı siniz. Lutfen susun batıyor sunuz resmen..
Ben mi problemliyim
TV deki mini etekli hatun yüzünden boşanma aşamasına gelen sensin tatlım
Özgüvenini yükselt yoksa başına neler gelir şu hayatta
Üzüldüm adına

Evet kıskanclık konusunda kabul ediyorum almak gerek zaten... Ne gyzel kı kabul ediyorum.. Ama bak sen hala ınsanlara olan saldırganlığın acık arama anlama kıtlığı konularında destek almaktan hala cekıniyorsun. Psikologa gıtmek delilik degildir bunu kabul et... Hatta cık sıteden randevu al durumun ciddi.
Senin gibi kadınlar çok var çevremde
Bu tip hastalıklı insanlardan çok yoruldum
Belki o yüzden fazla tepki verdim
Valla korkuyorum artık bu tip hastalardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X