- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi portakalfidani
Bazen kıskanclık nedeninin gercekten kendine olan guven yada esine olan guven ile alakası olmayıp yıne onceki zamanlarda tabiri caiz ise yenilen sağlam kazıklar oldugunu yineliyorum. Bılıncaltı denen bisey var...Bazı olaylar ınsanın beynine oyle bır kazınırkı senı olumun esıgıne getirir. Ben kucuklugumden beri meditasyon yoga vs severim bu tarz seyleri... Psikolojiyi az cok bılırım.
Oyleki bır konumda daha yazmistım yasadıgım bır konu vardı ihanetten de ote... Felaket idi resmen. Bu tur olaylar yasaması belkı cok cok kucuk ihtimali olan zihniyetler Kıskanclıgın sadece kendine ozguven yada karsısındakine güvensizlikten kaynaklandığı dusuncesınden Asla kurtulamayıp kalıplasmıaş fikirlerinden asla cıkamayacaklar. Neyse bu felaketleri yaşamak yerine onlar fikirlerinın dogru oldugunu dusunup mutlu olsunlar.. Cunku gercekten zor...Her bunye kaldıramaz.
Tabiki aşırı kıslançlık kendine güvensizliktir hanımefendi
Aldatılma çoğu kadın yaşadı yaşıyor yaşayacak
Aldatıldım bir kere diye bütün dünyayı aynı şekilde mi değerlendirecez?
Beni aldatan adamla işim bitmiş gitmiş
Hiç suçu olmayan bir insana dır dır mı yapmalıyız
Ben kendime güvenen bir bireyim
Eğer bu tip düşünceler içersindeyse bir adam gidebilir sıkıntı yok
Tutup nerde ne yapıyor diye içimi kemiremem hayat kısa insan hasta olur valla
Ben kendime bakarım
Kendine güvenle çok ilgisi var
Kendine güvenen bir kadın aşırı kıskanmaz baskılamaz kimseyi
Çünkü kaybetme korkusu yaşamaz
Aman biri kapıcak demez
Giderse gider der
Kontrolü elinde tutmaya çalışmaz
O yüzden kendine güvenle ilgilidir
Ufak tefek kıskançlıklardan bahsetmiyorum
Yşanılan şey ihanet veya aldatma demedim ihanettendende ote dememe ragmen diretme yorumları cok enteresan...
Ve dıyormkı her insanda neden aynı degildir.. Kımısınde sadece guvensizlik Kımısınde sadece kendisine guvensizlik Kımısınde yasanılanlar vs vs..neden sadece kısının kendıne olan guvenine baglıyorsunuz bu konuyu cidden saşkınım .. Hanı sunu deseniz anlayacagım Kişiden kişiye degısıyor..ama sızler takmıssınız kendıne guveni olmamak..belkı azıda coguda olmaması gerek hadı bunada tamam diyelim ama su konunun nedenlerinın kısıden kısıye degıstıgini kabul edin lutfen.