- 21 Ocak 2015
- 58
- 23
- 88
- 30
- Konu Sahibi bayanmaske
-
arkadaşlar kıskançlığım yuzunden az önce sevgilim benden ayrıldı. burda çok gorduk boyle olayları ama ben o kadar abartmıyorum diye düşünüyorum aslında. 4 yıldır birlikteyiz. aynı ünideyiz. kendimden güzel gördüğüm kız arkadaşları var. e elimde olmadan kıskanıyorum herkes kıskanırdı. yani açık olalım kendinizden çirkin gördüğünz birini kıskanmazsınız siz de. pek dışarı çıkmazdı onlarla. okulda surekli beraberlerdi ben de yanıma gelmiyor hep diye tartışma çıkarırdım sonuçta aynı fakulte. surekli birlikteyiz aslında akşamları falan. bugün akşam çıkalım diye plan yapmışlar kızlı erkekli. sen de gel dedi hayır dedm ben istemiyorum. sen git dedim. cevap bile vermedi. sonra whatsapta cevrimiçi oldugunu gördüm bagırdım falan işte bana cevap yazma grupta konuş sen diye. bana dediği şey '' bana uymaz dedim bizimkilere'' oldu. neden uymuyor sana çıksana dedim. yarın çıkıcaz dedi. ben de yarın birlikte çıkardık dedim. sonra bi kavgadır patladı gitti. daha önce bana senden farklı hayatımda var benim falan demişti. bana biraz uzak davranıyordu bikaç gündür. dedi ki ''kıskançlığndan vazgecmezsen biticek bu ilişki''. umursamazsın diyorum ben hep ona. ''ben suan seni umursasam senden ayrılırım'' dedi. kavgaya devam.. sonra ayrıldık. şifrelerini değiştir bitti, ikimzde kendimize göre birini bulalım dedi. hala inanamıyorum yardımcı olun
o benim çevremdekileri kıskanmaz, çevremdeki erkekler kıskanılcak gibi değil diyim yada onun kıskanıcagı insanlar değil. o beni zaten çok abartı kısıtlamaz ve abartı kıskanmaz. ama ben oyle değilim hiç öyle olamadım. yapmam gereken susmak tamam demek ama kendimi tutamıyorum. güveniyorum ama kadın milletine de güven olmaz ki iki işve cilveye de bakabilir bilmiyorum. he kıskandığım kızların da sevgilileri var aslındabu kadar tartışıcağına seni anlamasını bekliceğine sende onun gibi davransaydın, sen onu hayatının merkezi yapmışsın ve ben buna kesinlikle karşıyım, o daha mantıklı, arkadaşları da var hayatında, kıskançlık olayına bir şey diyemem bazen tutuyor insanın kıskançlığı, sende kızlı erkekli arkadaş ortamlarına gir yani seninde erkek arkadaşların olabilir bunda bir şey yok, hem o da görmüş olur katlanılıcak bir şey mi değil mi diye, seni daha iyi anlar
bak sen yazınca ne kadar doğru ve mantklı geldi ama işte o sırada tutamıyorum kendimi sanki benden alıp götürücekler gibi korkuyormBirliktesiniz diye arkadaslarina karışma hakkınız yok bence. Seni sevmese dört yıldır birlikte olmazdı. Daha güzel kızlarla konuşması, arkadaşlık etmesi seni aldatacagi anlamina gelmiyor. Ben evli olduğum halde ve eşimin hoslanmadigim arkadaşları olduğu halde hiç müdahale etmedim, etmem de.Arkadaşlık ediyorsa karakteri önemlidir arkadaşlarının, cinsiyeti ya da görüntüsü değil.
arkadaşları ön planda değil. adam her akşam benimle her akşam. aynı fakultedeyiz zaten. çoğu boşlugunda nerdesn der göriyim seni. beni asla arka plana atmaz. ama benim korkum sanki benden alırlar diye saklamak istiyorum. bende problem ama napabilirm bilmiyorum.sanki ileride arkadaşları girecek koynuna , onlarla evlenecek sanki onlar doğuracak cocugunu,
yok yav arkadaşları önce tutan kişilerle ben hayatta yapamam.
bırak ne hali varsa görsün
gitmiyor diye bagırmadım. trip atmadan bak sen git istersen ben gelmiycem ama dedim. sonra benim bu mesajıma cevap vermedi. sonra baktım whatsappta cevrimiçi. olay burdan patladı.Yani ne istediğinizi anlamadım ben sizin ya da yazım şeklinizden karıştırdım erkek arkadaşınıza gelmeyeceğim git diyorsunuz sonra gitmiyor siz bağırıyorsunuz sebepsiz yere falan kıskançlığınızı çok fazla belli ediyorsunuz 4 senelik ilişkiniz varken bu zamana kadar güven oluşmadı mı ?
şimdi mesaj attı biraz düşünsek mi falan diye uzun bi mesaj. özür falan diledim düzeldi gibi suan ama. düzelip düzelmediğini benim gelecekteki hareketlerim belirliycek aslındaÇok yanlış yapmışsın.
Karşındaki insan seni seviyor belli ki. 4 sene az bir zaman değil. Her fırsatta görüşmek istemesi zaten sevdiğinin göstergesi.
Senin gözüne çok yakışıklı olsa da sevgilin dünya daki bütün kadınlar Sevgilini kapmak için sırada beklemiyor. Sevgilin adam gibi adamsa zaten aldatmaz sen guvenmiyorsun demekki.
Sadece whatsapp da seninle konuşmak zorunda değil ki arkadaşları ile de tabi ki konuşacak çevrimiçi ama bana yazmıyor ne kadar saçma.
Adam güzelce sende gel demiş gitmicem sen git demişsin o da gitmek istememis yarın görüşcez demiş ama sen ona da kavga cikarmissin.
Kusura bakma ama adam huzur istiyor artık anladığım kadarıyla
Adam seni seviyor tekrar söylüyorum kıymetini bil biraz huzur ver adama :) sonra çok pişman olursun bıktırma benceşimdi mesaj attı biraz düşünsek mi falan diye uzun bi mesaj. özür falan diledim düzeldi gibi suan ama. düzelip düzelmediğini benim gelecekteki hareketlerim belirliycek aslında
teşekkür ederim yardımınz için çok sagolun:)Adam seni seviyor tekrar söylüyorum kıymetini bil biraz huzur ver adama :) sonra çok pişman olursun bıktırma bence
e arkadasları ön planda değilse whatsapp gruplarından geyik muhabbetleri ne?arkadaşları ön planda değil. adam her akşam benimle her akşam. aynı fakultedeyiz zaten. çoğu boşlugunda nerdesn der göriyim seni. beni asla arka plana atmaz. ama benim korkum sanki benden alırlar diye saklamak istiyorum. bende problem ama napabilirm bilmiyorum.
benim de arkadaşlarımla whatsapp grubum var benim orda demek istediğim benim yazdığıma cevap vermeden gruba girmesine kızdım geyik muhabbetni nerden çıkardın? evet hepimizn sevgilimizden farklı hayatımz var aile olsun arkadaş olsun. onu yazmamın sebebi de bu kadar abarttım galiba kıskançlığı,benimsemeyi demek istedim. arkadaşları 4senelik sevgilisnden değerli degil ben bu konuyu onlardan daha mı degersizm diye açmadım. ben kimden degerli kmden değersiz oldugumu biliyorum. benim ki sende durmazmış zaten bende bu kadar sıkıntılıyken canıme arkadasları ön planda değilse whatsapp gruplarından geyik muhabbetleri ne?
senden farklı hayatım var ne demek?
gayette sıkıldım demek arkadaşları daha değerli demek.
yok valla seninki bende olsa tekmeyi yemişti
ayyy sana hak veriyorum kabahatli çıktım melek yaptın çocuğu burada.benim de arkadaşlarımla whatsapp grubum var benim orda demek istediğim benim yazdığıma cevap vermeden gruba girmesine kızdım geyik muhabbetni nerden çıkardın? evet hepimizn sevgilimizden farklı hayatımz var aile olsun arkadaş olsun. onu yazmamın sebebi de bu kadar abarttım galiba kıskançlığı,benimsemeyi demek istedim. arkadaşları 4senelik sevgilisnden değerli degil ben bu konuyu onlardan daha mı degersizm diye açmadım. ben kimden degerli kmden değersiz oldugumu biliyorum. benim ki sende durmazmış zaten bende bu kadar sıkıntılıyken canımhareketlere gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?