- 8 Ekim 2015
- 193
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi bayanmaske
-
yok aslında tersine özgüvenim nerdeyse tavandır. ama sen olayı değer konusuna getirdin. değer vermese iki kelime etmez ve hatta 4 sene bu kıskanclıklarıma katlanmaz. benım bu bahsettigim hareketlerm yeni şeyler değil ben hep böyleydim. cocuk sonunda patladı. 1senedir tanıdıgı insanlar benden değerli olamaz yani söz konusu değil bundan eminm ondan çıkıştım:))ayyy sana hak veriyorum kabahatli çıktım melek yaptın çocuğu burada.
sen de bir tuhafsın özgüven sorunu var heralde sende kızlar güzel diye kıskançlık yapmışsın. valla bilemedim.
neyse.
suan düzeldik birazdan buluşucaz yemek yemek için. nasıl davransam çok mu sıcak yoksa mesafeli sakin miBirlikte gidelim demiş çocuk,ben çıkcam görüşürüz dememişki bu neyin kıskançlığı . Ayrıca böyle şeylerin üstesinden gelmenin en kolay yolu o gruptaki kızlarla arkadaş olmaktır.Ki zaten belliki içinde bulunduğun durumda buna müsait.Bence gereksiz gerginlik yapmışsın.Bu tarz meselelerinizde belli aralıklarla dahi olsada yaşanıyorsa bunalıp ayrılması gayet normal.Hem birlikte çıkalım diyor,hem kızlarla iyi arkadaş olabilicek ortamın var.Baktığın zaman yaptığın garip geldi bana.Üniversite ortamında mutlaka kızlı erkekli grup oluyor zaten bunun kaçarı yok.E sizinlede vakit geçiriyormuş.Okulda sürekli yanınıza gelmesini beklemekte bence mantıksız sizinde kendinize ait bir grubunuz olmalıki bence buda bi çözümdür.Siz kendi grubunuzla takılmaya başladıkça ilginiz azaldığından sevgiliniz ister istemez yanınıza gelirdi.Yani nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.Ahmet Kaya abimizide anmış oldumBu yüzden çocuğa kızamadım ben.Aranızdaki bağı şuan bilemem.Belki mesaj atarak dikkat ediceğini dile getirerek gereksiz kıskançlık yaptım haklısın diyerek aranızın düzelmesini sağlayabilirsin.Başka bir ihtimalde aklıma gelmiyor.
Ne güzel yazmışsınız :)Eğer sevgilinin,
Sürekli ne yapıp ne yapmadığıyla ilgileniyorsan
Sürekli senle vakit geçirmesini istiyorsan
Görüştüğü kişileri sorgulayarak kıskançlık yapıp, hesap soruyorsan,(yada trip atıyorsan)
yada,
Kaybetme korkusuyla, istemeye istemeye bir şeyleri yapıyorsan,
Arkadaşlıklarından vazgeçiyorsan
Yapmak istediklerine engel olunmasına izin veriyorsan
Hem kendi özgürlüğünden, hem karşı tarafın özgürlüğünden hem de ilişkinizin kalitesinden çalıyorsun demektir.
yani kısaca, özgürlük temeline kurulmamış her türlü ilişki ya bitmeye ya da sizi bitirmeye mahkumdur.
yapmayın.
Normal davran. Kaybetmekten ne kadar korkarsan onu kaybetmeye o kadar yaklaşırsın unutma :) Birine ne zaman aşırı bağlandığımı hissettiğim an onu kaybedersem naparım vs diye en aşırı şekilde düşündüşüm an hep kaybettim. Çünkü farkında olmadan davranışlarımıza yansıyor. Boşver :) Normal davran her zaman olduğu gibisuan düzeldik birazdan buluşucaz yemek yemek için. nasıl davransam çok mu sıcak yoksa mesafeli sakin mi
suan düzeldik birazdan buluşucaz yemek yemek için. nasıl davransam çok mu sıcak yoksa mesafeli sakin mi
gitmiyor diye bagırmadım. trip atmadan bak sen git istersen ben gelmiycem ama dedim. sonra benim bu mesajıma cevap vermedi. sonra baktım whatsappta cevrimiçi. olay burdan patladı.
şimdi mesaj attı biraz düşünsek mi falan diye uzun bi mesaj. özür falan diledim düzeldi gibi suan ama. düzelip düzelmediğini benim gelecekteki hareketlerim belirliycek aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?