Kıskançlığım..

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
selam arkadaşlar. kendime dert edindim resmen çatlamak üzereyim. 5 yıldır süren bi ilişkim var. ben okula devam ediyorum erkek arkadaşım istanbulda görev yapıyo. ayda bir falan görüşebiliyoruz yanında durabiliyorum o açıdan da sorunumuz yok yani. normalde çok kıskanç bi insan değilim. aslında o günkü psikolojime göre değişir biraz da bu:77: mesela bigün yolda güzel bi kız görürüz bak ne güzel kız derim erkek arkadaşıma. başka bi gündür tafra yaparım baktı diye. bugün de böyle bişey oldu. erkek arkadaşımın arkadaşıyla bi yazışmasını gördüm. link yollamış arkadaşına. seksi iç çamaşırlı ıslak hatunlar araba yıkıyolar:47: neden bilmiyorum ama inanılmaz kalbim kırıldı. ona gösterdim vidyoyu bu ne diye. ama resmen sesim titriyo konuşurken. o kadar kötü hissettim kendimi. başta cıvıklık etti işte aşkım canım falan diye ben yüz vermedim. ben yüz vermeyince bu da surat astı tabi. bu aralar bana ilgisiz biraz. yani aldatma falan olduğunu sanmıyorum ama kafayı yemek üzereyim. kendimi dengesiz ve değersiz hissediyorum şu an. çok kalbim kırık:84:

Back