arkadaslar dugunume 1ay var,son bir aydir nisanlimla anlasamiyorum,surekli onu takip ediyorum,is arkadaslarinin yazdiklarini okuyup kavga cikariyorum,kendisi doktor,bir suru bayan var cevresinde
bugun de bir internu mesaj yazdigi icin kavga cikardim,su an aglamaktan gozlerim sismis durumdayim, bana sadece beni sevdiyini baska hic kimseye bakmadigini soyluyor,hatta hatti bile benim adima istedigim zaman girip baka bilmem icin,kendisi de istediyin zaman hastaneye gele bilirsin diyor
etrafimda bir suru bayan var,ona cikma teklifi edenler de olmus fakat yuz vermedim diyor
isteseydim haberin olmazdi yapardim,hem bu kadar kavga ediyoruz ayrilmak istedim kac kez kabul etmedi,bana diyor ki firsat bilip ayrilirdim,istedigimi yapardim
beni cok sevdigini biliyorum, ama surekli dusunuyorum
acaba her iliskide oluyormu boyle seyler, ne yapacagimi bilmiyorum

bugun de bir internu mesaj yazdigi icin kavga cikardim,su an aglamaktan gozlerim sismis durumdayim, bana sadece beni sevdiyini baska hic kimseye bakmadigini soyluyor,hatta hatti bile benim adima istedigim zaman girip baka bilmem icin,kendisi de istediyin zaman hastaneye gele bilirsin diyor
etrafimda bir suru bayan var,ona cikma teklifi edenler de olmus fakat yuz vermedim diyor

beni cok sevdigini biliyorum, ama surekli dusunuyorum

acaba her iliskide oluyormu boyle seyler, ne yapacagimi bilmiyorum