• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

suanda dersler de bitti,calismiyorum da,surekli evdeyim ve kurmaya basladim kafamda acaba abartiyormuyum??
telefonunu eline aldiginda yaninda oluyorum,bakiyorum hemen surekli mac takip ettigi icin internete baglaniyor, ya da oyun oynuyor, ben yanindayken ikimiz oyun oynuyoruz,eger badka birinden gelecek mesajdan korksaydi ya da baskasi olsaydi yanimda oyun oynarmiydi benim de izlememe musade edermiydi??kafam karisik,ne dusuneceyimi bilemiyorum

Bazı insanların elinde devamlı telefon olabiliyor yalnız, ama senin yanındayken telefonunu bir yere fırlatmasını da bilmeli, umrunda olmamalı, öyle devamlı yanında olmaz. Sen de onun yanında kurcalama telini sakın. O yokken uyuyorken falan bak çok merak ediyorsan. Böyle zaten bir şey bulamazsın ki, devamlı resetliyordur aleti sen her an kontroldesin diye.

bence de sacma,bu konuyu birkac kez actim, sinir oluyorum bu duruma dedim,fakat telefonda birsey gordugum zaman yanlis anlayip kavga cikardigim icin teli sakliyormus musss... dedi
ne yapmaliyim sindi zorla mi alsam ki acaba??yine kavga etmek istemiyorum,yoruldum artik:(

Sen umursama derim ben, ağır takıl, dediğim gibi onun yanında kurcalama, erkeklerde ters teper bu hareket. Tamam artık kurcalamak bakmak yok ama sen de beni zorla kıskandırma artık, şu telefonundan uzaklaş hayatım gibi sert değil, gülümseyerek, gayet normal şekilde :34:

tam bir i pho.. bagimlisi, wc de ile oyun oynuyor,yada yalan soyluyor
uyurken de ulasamiyorum ki,sonduruyor telini:(

Yatarken kapatıyor öyle mi... sen açmaya kalksan, parmak izi tanıyan şifreli zamazingolardan ayarlamıştır birde, hiç sevmem bu ne akla karpuz kabuğu sokacak hareket böyle, bu konuda haksızsın diyemem, artık okumuş etmiş koskoca doktor olmuş bir adamın bu telefon melefon olaylarını aşması gerekiyor. gereksiz huzur kaçırıyor ya da bir şeyler saklıyor, ama sen ağırlığını her zaman korumayı bil, zaten bir şey varsa saklayamaz, burnunun dibinde biter, kadın anlar hemen.

Back
X