Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer bir kadın bir kadını kıskanıyorsa altında mutlaka onun gibi olma isteği vardır.. belirtileri şöyle olabilir. eğer yakın bir arkadaşınızsa yapmacık, içten olmayan tavırlar, aşırı iltifat ya da sizinle ilgili hiç yorum yapmaması, gereksişz yere size surat yapması, sizi taklit etmeye çalışması ki bu çok bariz bi belirtidir.. şu an sayabileceklerim bunlar. aklıma geldikçe yazarım...
ben kendi eltimden örnek verebilirim mesela... gereksiz yere bana surat yapar, burnunun ucuyla konuşur benimle ( ben senden daha üstünüm havasında halbuki öyle bir durum yoktur ), bir şey giysem, çaktırmadan beni süzer, ha bir de kaynanama '' o ayak ayak üstüne atsın otursun, yarın sizin gözünüzde benden daha kıymetli gelin olur'' der...yanii böyle şeyler..
bir kadın bir diğer kadının kıskançlığını mutlaka hisseder, konuşma şeklinden, bakışlarından, sizin sevindiğiniz bir olayda yada durumda hevesinizi alabilecek yaptığı konuşmalardan,sizi incelemesinden, bir çok kişinin iltifat ettiği bir şey hakkında hiç yorum yapmamasından vs vs.. Çok rahat anlayabilir
o kadar belli edioki kendini müneccim olmaya gerek yok
ama benim anladığım en kesin özellikler hemen kusur bulmaya çalışıp kendiyle karşılaştıran cümleler kurmasışakkıdı
valla bu kıskançlıklardan o kadar sıkıldım ki anlatamam.bazı insanlar başkalarının hayatında mutlaka kıskanacak bişeyler bulurlar.bunlarıbulanlarda genelde kadınlardır.bana göre ya o kişilerin elleri boştur,ya evliliklerinde problemler vardır yada genettiktir.onun için ben insanlarla çok sıkı fıkı olmuyorum.çünkü bunun zararını yeterince gördüm.kıskanan kadın kendini konuşmalarıyla bakışlarıyla mutlaka belli ediyor