- 23 Haziran 2023
- 614
- 1.164
- 43
- Konu Sahibi kalokagathia
Eşin kiskanc değil, ruh hastası üzgünüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yılın 7-8 ayı onun yanında, tamamen zamanımi ona vererek geçiyor ama yetemiyorum...
Hangi tasmayı kullanıyorsunuz? cok saglam görünüyorSelam dostlar. Ben dört yıllık evliyim ve eşimle bu dört yilin iki yılı eşimin gereksiz kiskancliklariyla geçti hala daha devam ediyo. Mesela geçen yıldönümümuzdu birlikte kutladık ettik sonra sabaha eve kargo geldi.kargoyu kardeşlerim yollamis yıldönümü hediyesi yollamışlar. Eşim çıldırdı neden hediye gönderiyolar bu gün özel birgün diye. ailem çok uzakta beş altı ayda bir anca görüyorum.
Telde konuşunca eşim yine karışıyor her gün konuşmanın ne anlamı var ailenden kopamiyo musun çocuk değilsin artık diye kavga çıkariyor yoruldum artık gerçekten
Kendi ailesiyle de aynı mı yoksa tavrı sadece size mi? Ailenizle bir olay falan mı yaşadıSelam dostlar. Ben dört yıllık evliyim ve eşimle bu dört yilin iki yılı eşimin gereksiz kiskancliklariyla geçti hala daha devam ediyo. Mesela geçen yıldönümümuzdu birlikte kutladık ettik sonra sabaha eve kargo geldi.kargoyu kardeşlerim yollamis yıldönümü hediyesi yollamışlar. Eşim çıldırdı neden hediye gönderiyolar bu gün özel birgün diye. ailem çok uzakta beş altı ayda bir anca görüyorum.
Telde konuşunca eşim yine karışıyor her gün konuşmanın ne anlamı var ailenden kopamiyo musun çocuk değilsin artık diye kavga çıkariyor yoruldum artık gerçekten
Bu kiskanclik değil ki bu sizin aile baglarinizi koparmaya calisiyor eminim arkadaslariniz varsa onlarla da konusmanizdan rahatsizlik duyarSelam dostlar. Ben dört yıllık evliyim ve eşimle bu dört yilin iki yılı eşimin gereksiz kiskancliklariyla geçti hala daha devam ediyo. Mesela geçen yıldönümümuzdu birlikte kutladık ettik sonra sabaha eve kargo geldi.kargoyu kardeşlerim yollamis yıldönümü hediyesi yollamışlar. Eşim çıldırdı neden hediye gönderiyolar bu gün özel birgün diye. ailem çok uzakta beş altı ayda bir anca görüyorum.
Psikolog değilim ama eşinizde özgüven eksikliği, değersizlik ve yetersizlik duygusu var bence, bir psikolog ve psikiyatriste muayene olsa iyi olur bence.Neden bilmiyorum. Kendini surekli ben ona değer vermiyorum gibi görüyor ama hep onunlayim zaten. Biraz ailemle vakit geçirmenin, aramanın ne gibi kötülüğü olabilir. Bir yemek pişiriyorum aynı yemeği onlara da yapmak istiyorum tatsinlar diye. "Ben özel değilim herkese aynısını yapıyorsun" diyor. Yemek bu sonuçta...
Aslında kendisi de hatalı davrandığının, normal olmadığının farkında ve bu yüzden doktora giderse kusuru ortaya çıkacak diye gitmeyi reddediyorEvet ben de kıskanç bir insandım eskiden çok ama hemcinslerimden falan kıskanırdim eşimin yani doğal olan. Ama bu bambaska. Eşimin ben de hasta olduğunu düşünüyorum, ortaya çıkması için de birlikte doktora gitmemizi çok teklif ettim. En azından teşhisi bilirsem ilaç , terapi bir şekilde aşarız istemiştim. Nasıl davranacağını da bilmiyorum çünkü duyguları çok değişken, çok abartarak yaşıyor duygularını. Yardım etmek istiyorum ama tam doktor buluyorum, zamanım yok para veremem doktora gibi şeyler söylüyor, erteliyor. O yüzden kısır döngüden çıkamıyoruz.