Kıskançlık abartı mi bende :(

Hayır. Degil eski şeyi başka kim olursa olsun alır payını. Kıskançlık tan utanmam da kendimi geride çekmem. Ben kiskancim arkadaş beni böyle bildi böyle aldı. Başka turlu davranmayı bilmiyorum ben. Yapmacık durur yani bende. Efet yemek yerken bende sakinlesiyorum. Zaten diyo acken sen sen değilsin ye Patatesim ye diyo :) bilmiyorum ya. 3 günlük dünyada kendi duygularımı bastırarak yasayamam ben. Kiskanclar dan olarak gururlu ve onurluyum

Televizyondakileri kıskanmak bana açıkçası çok saçma geliyor. Normalde bende kıskancımdır. Fakat bu abartı gibi. Öpüşme sahnelerinde göz kapatmayı biz küçükken yapardık:) Bence ikinizde abartmışsınız.

Kıskançlık konusunda birbirinizden geri kalır yanınız yok anlaşılan.
TV yayınlanan bir sahne ne kadar sakıncalı olabilir. (Normal ulusal TV kanallarını kastediyorum)
Bu kadar kasmamak lazım. O da içine düşer gibi bakmasın her gördüğüne tabi.

Tvdeki bi görüntüden ve kuzenden kıskanmak miiii ! Daha neler?

Kiskanclik degilki bu boyle sacma sapan goruntuleri bende izlemem izletirmem de...bu sekildeki goruntuler ebin icindeki huzuru bereketi inan bana kaciriyor,simdi size aldatilmalarin,turlu turlu ahlaksizliklarin aslinda sosyal medyadan insanlarin bilinc altlarina sokuldugunu yazdigimda "abartiyorsun"diye muhalefet eden olabilir ama oyle insan once gozunu sakinmali derim,ozellikle cocuklariniz varsa suanki gibi lutfen bu goruntulerden uzak tutun ailenizi

"Henuz 3 yaşında bir kardeşin vaaaar,
Seni ondan bile kiskaniyorum "

Bu sarki size gelsin, arada bir dinleyin, disardan nasil gorundugunuzu anlarsiniz :)

Cift olarak bu kadar kiskancsaniz diger insanlardan izole bir hayat dusunmez misiniz? Hem size hem digerlerine kolaylik olur, kuzenleriniz, is arkadaslariniz falan zan altinda kalmaz, otobuste birine mi degdi, markette kasiyerle goz goze mi geldi, komsuyla ayni asansorde yalniz mi kaldilar gibi dertleriniz de olmaz. Ilk etapta tv izlemeyi birakarak baslayabilirsiniz, tv yerine birbirinizi izleyin. Kiskanclik sevgidense, gozlerinizi birbirinizden alamiyor olmaniz lazim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…