e uyumu yakalamışsınız işte. darlayın birbiriniziMerhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo
Ikiniz de gereksiz kiskancsiniz. Ama karsilikli oldugu icin sorun yok bence. Cunku ikiniz de birbirinize hayati dar ediyorsunuzdur.Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo
Merhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo
ben aaa bak bak nasil öpüsüyorlar diyorum. yada erotik bisi izliyelim mi diye soruyoum... adami cok mu rahat birakiyorum .
bence ikinizde kiskancsiniz, aslinda bende kislancin. alisveris merkezinde bi kiz esime baya bi alici gözle bakmisti. sinirden ne o tanisionuz mu diye esimi bi cimcikledim mos mor olmustu poposu ... hala yüzüme vurur
Bende sorun yokmuş bak. O alışveriş yerlerinde biz bunları yasamak zorunda miyiz :)
Ben d e sinir oluyorum değiştiriyo mu hemen bazı erkekler rahat rahat izlerMerhaba arkadaşlar bisey sormak istiyorum. eşim aşırı kıskanç oldugumu düşünüyor. tv de dansöz falan çıkınca yada acik saçık öpüşme sahneleri cikinca bakmasini istemiyorum. kanali degistiriyorum sizce cokmu abartiyorum Not kendisi de aşırı kıskanç birisi kuz3nimden bile kiskaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?