Kıskançlık..Artık ne yapacağımı bilmiyorum..

dkydgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
22
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteye hazırlanıyorum.3 senedir beraber olduğum sevgilim de üniversite okuyor.Benden çok uzakta aramızda kmler var..:1no2:
İlişkimiz çok güzel devam ediyordu.Yani birbirimizle çok iyi anlaşırız.Aramızda kolay kolay sorun çıkmaz.Ve onun beni sevdiğine gerçekten inanıyorum..

Gel gelelim onun aynı okulda okuduğu bir kız arkadaşı var..Bu kız nasıl desem,her erkekle gezen takılan tipten.Benim en sinir olduğum tiptir.Mesela sevgilimin başka kız arkadaşları da var,onlara karışmam.Ama bu kız beni deli ediyor.Mesela bir geziye gidecekler en önden o illa gelicek...Araba olduğu zaman sevgilimde illa onu gezdiricek.Her şeye burnunu sokuyor.:kızgın: Anlıcağınız..
Bende kıskanıyorum tabi heryere onla gitmesine.Ama sevgilim..Sen bana güvenmiyormusun dan giriyor o benim arkadaşım sıradan kardeşim gibi görüyorum ben onundan çıkıyor konuşma..Artık çok yoruldum.O kızı hayatından çıkar yoksa beni çıkar dedim..İkisini de kabul etmiyor.Gene tartıştık ve ara vermeye karar verdik.
Sizce ben ne yapmalıyım?Şimdi sürekli o kızdan bahsedince eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi oldum..Ki sevgilimin ona bakmadığına da adım gibi eminim.Ama işte dayanamıyorum.O kızdan nefret ediyorum..Of...Aramızı nasıl düzeltebilirim ve bundan sonra nasıl davransam? Takmıyomuş gibi mi yapsam..Fikirlerinize ihtiyacım var..kaydirigubbakcemile5

Kıskanmakta haklısın bende olsam bende kıskanırım ama erkek arkadaşın senin bu durumdan rahatsız olduğunu bildiği halde niçin kızla aralarına biraz mesafe koymuyor onu anlamadım.Ya o ya ben durumuna gelmeniz biraz saçma olmuş ama demekki okadar sıkıfıkılar.Rahatsızlığınızı dile getirerek konuşarak çözebilirsiniz ancak ara vermek mişş takmıyomuş gibi yapmakmışş bunlar çözüm değil.Mesafe koyucak arkadaşım ne yani sen rahatsız olucaksın ama halden mennun gibi mi davrancaksın..Okadar konunun üzerine de gitmeyin sakin sakin halledin konunuzu..Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Belki iyi bir yorum değil ama ben olsam ya o ya ben keyfin bilir der resti çekerim kaydirigubbakcemile3 ;Ama sen bana uyma madem seviyorsun.
Gerçi ben sevsemde böyle yaparım ama arkasından üzülmem.
Sen eğer arkasından üzülürüm dersen BENCE ; Git kızla konuş Sevgilimden Uzak Dur falan De Sevgilinede bu olayı unutmuş gibi yap :3:

Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteye hazırlanıyorum.3 senedir beraber olduğum sevgilim de üniversite okuyor.Benden çok uzakta aramızda kmler var..:1no2:
İlişkimiz çok güzel devam ediyordu.Yani birbirimizle çok iyi anlaşırız.Aramızda kolay kolay sorun çıkmaz.Ve onun beni sevdiğine gerçekten inanıyorum..

Gel gelelim onun aynı okulda okuduğu bir kız arkadaşı var..Bu kız nasıl desem,her erkekle gezen takılan tipten.Benim en sinir olduğum tiptir.Mesela sevgilimin başka kız arkadaşları da var,onlara karışmam.Ama bu kız beni deli ediyor.Mesela bir geziye gidecekler en önden o illa gelicek...Araba olduğu zaman sevgilimde illa onu gezdiricek.Her şeye burnunu sokuyor.:kızgın: Anlıcağınız..
Bende kıskanıyorum tabi heryere onla gitmesine.Ama sevgilim..Sen bana güvenmiyormusun dan giriyor o benim arkadaşım sıradan kardeşim gibi görüyorum ben onundan çıkıyor konuşma..Artık çok yoruldum.O kızı hayatından çıkar yoksa beni çıkar dedim..İkisini de kabul etmiyor.Gene tartıştık ve ara vermeye karar verdik.
Sizce ben ne yapmalıyım?Şimdi sürekli o kızdan bahsedince eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi oldum..Ki sevgilimin ona bakmadığına da adım gibi eminim.Ama işte dayanamıyorum.O kızdan nefret ediyorum..Of...Aramızı nasıl düzeltebilirim ve bundan sonra nasıl davransam? Takmıyomuş gibi mi yapsam..Fikirlerinize ihtiyacım var..kaydirigubbakcemile5

sen haklısın niye geri adım atıyorsun ki

ya o ya sen

seni seçemiyorsa zaten bitmiştir:delphin:

Haklısınız.Ama kıza en az bir değer verdiğini görsem bitiricem.O da yok.Sadece arkadaş olarak grupta takılıyolar.Engel olamıyorum.Ama bana biraz inat da yapıyo gibi geliyo.Ben taktıkça söyledikçe işler daha kötüye gidiyo..Bilmiyorum ters tepiyo belkide ona daha yakınlaştırıyorum böyle yaparak.Bi sene kaldı okulun bitmesine.Bir daha asla görüşemiceğini biliyo..:kızgın:

Sözlenmeyi düşünüyorduk..Allah'ım onu bile etkiledi bu:delphin:

Belki iyi bir yorum değil ama ben olsam ya o ya ben keyfin bilir der resti çekerim kaydirigubbakcemile3 ;Ama sen bana uyma madem seviyorsun.
Gerçi ben sevsemde böyle yaparım ama arkasından üzülmem.
Sen eğer arkasından üzülürüm dersen BENCE ; Git kızla konuş Sevgilimden Uzak Dur falan De Sevgilinede bu olayı unutmuş gibi yap :3:

Onu da denedim canım ama kızı görseniz yani anlatılcak gibi bişey değil.Benim sevgilimin onun için en ufak bi değeri yok.Sadece kullanmaya adam arıyo.Bütün erkeklere karşı böyle.Ya diyorum yarın öbür gün sana tekmeyi koycak o zaman bana gelip de ... bunu yaptı deme sakın.Ben demiştim derim diyorum.Ben biliyorum ne olduğunu bana anlatma onun nasıl biri olduğunu diyo.Ayrıca o gruptan başka bir kızla konuştum yani sevgilimin en yakın arkadaşlarından biridir ve çok iyi bi kız..Bana dediği şuydu çok kötü bi kız berbat yani haklısın ama ....(sevgilim) asla ona yanlış bi hareket yapmasına izin vermedi bu güne kadar ona yanlış yapamaz o aradaki mesafeyi korumayı biliyo korkma dedi..:(( Bilmiyorum bunu duyduktan sonra acaba ben mi abartıyorum dedim..benneyaptımki

Haklısınız.Ama kıza en az bir değer verdiğini görsem bitiricem.O da yok.Sadece arkadaş olarak grupta takılıyolar.Engel olamıyorum.Ama bana biraz inat da yapıyo gibi geliyo.Ben taktıkça söyledikçe işler daha kötüye gidiyo..Bilmiyorum ters tepiyo belkide ona daha yakınlaştırıyorum böyle yaparak.Bi sene kaldı okulun bitmesine.Bir daha asla görüşemiceğini biliyo..:kızgın:

Sözlenmeyi düşünüyorduk..Allah'ım onu bile etkiledi bu:delphin:

ona değer vermiyor mu diyorsun:delphin:

o iki seçenek arasından seni seçemiyor ve sen hala ona değer vermediğini düşünüyorsun akannehir

değer vermeseydi "elbette sen" demez miydi:delphin:

Sana inat yapıyorsa sevgilin sende ona inat yap
Kararlı olduğunu göster
Bir süre konuşma , zaten seni ararmazsa ve hala arkadaşlıkları devam ediyorsa onu seçmiş demektir..
Sende yoluna bak..Tek erkek o kalmadı..

Aynı durum başımdaydı ve çok iğrenç bir sıkıntı çektiğini anlayabiliyorum canım. Öncelikle Allah yardımcın olsun. Sevgiline kızın kötü özelliklerini gösterdiğin halde o sana bende biliyorum onun ne mal olduğunu diyorsa artık diyecek bişey kalmamıştır maalesef. Senin yapman gereken sevgilinle aranı daha iyi tutmak, o kıza en ufak bir açık kapı bırakmadan bunun sahibi var izlenimini daha çok vermendir bana göre. Yani ben aynen bunu yaptım. Ki en son restimde ikisinide karşıma alıp aynı anda çok güzel ağızlarının payını verdim ve bu arkadaşlık burada son buluyor hadi kızım naş dediğimi hatırlıyorum ama benim sabrım cidden tükenmişti. Biraz daha sakin ol canım. Alttan alma sadece bekle. Eğer alttan alıp ara verdiğiniz halde görüşme isteyen kişi sen olursan korkarım erkek arkadaşın ukala bi hal almaya başlayabilir ve hiç bir restini görmez bundan sonra.

Onun bu yaptığını sen ona yapsan ne tepki gösterir?yada ne gösterirdi sende onu yap.
Hatta şu kız arkadaş olayı bana çok ters geliyor belki geri kafalılık belkide içim fesat:) ama ben böyle bişiye müsade etmezdim onla gezip tozcak bişiler paylaşcak çok ters geliyor.
Ve en önemlisi onla kıyaslanmak ya ben ya o dediğin anda ki tutumu çokta değer vermediğini gösteriyor.

Aynı durum başımdaydı ve çok iğrenç bir sıkıntı çektiğini anlayabiliyorum canım. Öncelikle Allah yardımcın olsun. Sevgiline kızın kötü özelliklerini gösterdiğin halde o sana bende biliyorum onun ne mal olduğunu diyorsa artık diyecek bişey kalmamıştır maalesef. Senin yapman gereken sevgilinle aranı daha iyi tutmak, o kıza en ufak bir açık kapı bırakmadan bunun sahibi var izlenimini daha çok vermendir bana göre. Yani ben aynen bunu yaptım. Ki en son restimde ikisinide karşıma alıp aynı anda çok güzel ağızlarının payını verdim ve bu arkadaşlık burada son buluyor hadi kızım naş dediğimi hatırlıyorum ama benim sabrım cidden tükenmişti. Biraz daha sakin ol canım. Alttan alma sadece bekle. Eğer alttan alıp ara verdiğiniz halde görüşme isteyen kişi sen olursan korkarım erkek arkadaşın ukala bi hal almaya başlayabilir ve hiç bir restini görmez bundan sonra.

Evet canım haklısın.Arayıp sormuyorum zaten.Onun aramasını beklicem.O kızın da ağzına ... :):):)

Sana inat yapıyorsa sevgilin sende ona inat yap
Kararlı olduğunu göster
Bir süre konuşma , zaten seni ararmazsa ve hala arkadaşlıkları devam ediyorsa onu seçmiş demektir..
Sende yoluna bak..Tek erkek o kalmadı..

Şu anda farklı şehirlerde oldukları için görüşemiyolar.Bir tek okul zamanı görüşebiliyolar.
Ama haklısınız tavrımı aldım ben artık zaten.Seçim yapması gerekiyor.Yetti..

aaa şuna bak ya bi kız için beni tercih edemicek ölemi
valla saçını başını yolarım ya ben dir yada güle güle !!
Canım tavrını koy uzaklaş imaa et bişeyleri ama anlasın onsuz da yaşayabılceni
hissterki korksun biraz

bence kesinlikle kiskanmakla haklisin....uff her bölümde en az bitane vardir öyle yavsak bi kiz...bence sen arayi düzeltmeye calisma sonucta senin neden öyle davrandigini biliyor ve nasil düzeltecegini de biliyor fakat sunu söylemeden de gecemicem eger ikiniz arasinda bir secim yapamiyorsa o zaman ben senin yerinde olsam oturup iliskinizi güzelce bir gözden gecirirdim

Nişanlımın akrabaları haricinde görştüğü tek bir kıız arkadaşı dahi yok,olamazda..

Bende inanılmaz kıskanç biriyim ve böyle birşeye asla izin vermem.

Bence sende izin vermemelisin.

Diyeceğin tek şey: Ya o ya ben..

Arkadaşın yeri ayrıdır , sevgilinin yeri ayrıdır. Ve sevgili değerlidir.Önce bunu anlaması lazım erkeğin. İnsanlar bazı konularda inatlaşabilir ama bazı konular vardır ki insanın bam teline basılmaması gerekir. Kendine bir erkek kanka edin bakalım ne oluyor :roflol:Olmaz değil mi ? Erkeğede kızdan kanka olmaz arkadaşım. Erkekle kadın dost olur olmasına ama bunun bir ölçüsü,mesafesi vardır. Abartmak biraz sana hakaret gibi olmuş.Bu gibi konularda bir kez ihsaz etmek bile yeterli olmalı. Bence hiç üstünde durma, ilerlesin gitsin arkadaşıyla. Bu tabi benim fikrim seçim senindir,Allah kolaylık versin.

canım madem sevgilin ben mi o mu diyince seçim yapamıyor
sen de aralarına kaynaş birlikte takıl bi süre mutlu mesut takılın
daha sonra elbet ki ufak tefek sevgiline gıcıklık yaptığı bi davranışını tespit edersin
hafiften aa şöle mi yapıyor acaba bana öyle geldi sanırım modunda yaklaşırsın
o da başta yok canım fln derken
gittikçe o gıcıklığını farkeder ve artık eskisi gibi içten olamaz ona karşı
hafiften ortamını da değiştirdin mi tamamdır
ha en güzeli kıza çocuk ayarlamak :D

ay canım uzakmışınız pardon
o zaman bu dediğimi oraya gittiğin bi zaman uygulayabilirsin
ya da bence masum bi şekilde çok huzursuz olduğunu sevgiline güvendiğini ama şimdiki kızların çok fena olduğunu
aklının ona takık olduğunu ders çalışamadığını vs vs
işte senin de arkadaş olarak gördüğün bi arkadaşının aslında içten senden hoşlandığını başka bir arkadaşından öğrendiğini fln söle halbuki davranışlarından hiç belli değildi fln
o zaman kıvama gelir:p

Back
X