Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteye hazırlanıyorum.3 senedir beraber olduğum sevgilim de üniversite okuyor.Benden çok uzakta aramızda kmler var..:1no2:
İlişkimiz çok güzel devam ediyordu.Yani birbirimizle çok iyi anlaşırız.Aramızda kolay kolay sorun çıkmaz.Ve onun beni sevdiğine gerçekten inanıyorum..
Gel gelelim onun aynı okulda okuduğu bir kız arkadaşı var..Bu kız nasıl desem,her erkekle gezen takılan tipten.Benim en sinir olduğum tiptir.Mesela sevgilimin başka kız arkadaşları da var,onlara karışmam.Ama bu kız beni deli ediyor.Mesela bir geziye gidecekler en önden o illa gelicek...Araba olduğu zaman sevgilimde illa onu gezdiricek.Her şeye burnunu sokuyor.Anlıcağınız..
Bende kıskanıyorum tabi heryere onla gitmesine.Ama sevgilim..Sen bana güvenmiyormusun dan giriyor o benim arkadaşım sıradan kardeşim gibi görüyorum ben onundan çıkıyor konuşma..Artık çok yoruldum.O kızı hayatından çıkar yoksa beni çıkar dedim..İkisini de kabul etmiyor.Gene tartıştık ve ara vermeye karar verdik.
Sizce ben ne yapmalıyım?Şimdi sürekli o kızdan bahsedince eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi oldum..Ki sevgilimin ona bakmadığına da adım gibi eminim.Ama işte dayanamıyorum.O kızdan nefret ediyorum..Of...Aramızı nasıl düzeltebilirim ve bundan sonra nasıl davransam? Takmıyomuş gibi mi yapsam..Fikirlerinize ihtiyacım var..kaydirigubbakcemile5
Belki iyi bir yorum değil ama ben olsam ya o ya ben keyfin bilir der resti çekerim kaydirigubbakcemile3 ;Ama sen bana uyma madem seviyorsun.
Gerçi ben sevsemde böyle yaparım ama arkasından üzülmem.
Sen eğer arkasından üzülürüm dersen BENCE ; Git kızla konuş Sevgilimden Uzak Dur falan De Sevgilinede bu olayı unutmuş gibi yap
Haklısınız.Ama kıza en az bir değer verdiğini görsem bitiricem.O da yok.Sadece arkadaş olarak grupta takılıyolar.Engel olamıyorum.Ama bana biraz inat da yapıyo gibi geliyo.Ben taktıkça söyledikçe işler daha kötüye gidiyo..Bilmiyorum ters tepiyo belkide ona daha yakınlaştırıyorum böyle yaparak.Bi sene kaldı okulun bitmesine.Bir daha asla görüşemiceğini biliyo..
Sözlenmeyi düşünüyorduk..Allah'ım onu bile etkiledi bu
Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteye hazırlanıyorum.3 senedir beraber olduğum sevgilim de üniversite okuyor.Benden çok uzakta aramızda kmler var..:1no2:
İlişkimiz çok güzel devam ediyordu.Yani birbirimizle çok iyi anlaşırız.Aramızda kolay kolay sorun çıkmaz.Ve onun beni sevdiğine gerçekten inanıyorum..
Gel gelelim onun aynı okulda okuduğu bir kız arkadaşı var..Bu kız nasıl desem,her erkekle gezen takılan tipten.Benim en sinir olduğum tiptir.Mesela sevgilimin başka kız arkadaşları da var,onlara karışmam.Ama bu kız beni deli ediyor.Mesela bir geziye gidecekler en önden o illa gelicek...Araba olduğu zaman sevgilimde illa onu gezdiricek.Her şeye burnunu sokuyor.Anlıcağınız..
Bende kıskanıyorum tabi heryere onla gitmesine.Ama sevgilim..Sen bana güvenmiyormusun dan giriyor o benim arkadaşım sıradan kardeşim gibi görüyorum ben onundan çıkıyor konuşma..Artık çok yoruldum.O kızı hayatından çıkar yoksa beni çıkar dedim..İkisini de kabul etmiyor.Gene tartıştık ve ara vermeye karar verdik.
Sizce ben ne yapmalıyım?Şimdi sürekli o kızdan bahsedince eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor gibi oldum..Ki sevgilimin ona bakmadığına da adım gibi eminim.Ama işte dayanamıyorum.O kızdan nefret ediyorum..Of...Aramızı nasıl düzeltebilirim ve bundan sonra nasıl davransam? Takmıyomuş gibi mi yapsam..Fikirlerinize ihtiyacım var..kaydirigubbakcemile5
Aynı durum başımdaydı ve çok iğrenç bir sıkıntı çektiğini anlayabiliyorum canım. Öncelikle Allah yardımcın olsun. Sevgiline kızın kötü özelliklerini gösterdiğin halde o sana bende biliyorum onun ne mal olduğunu diyorsa artık diyecek bişey kalmamıştır maalesef. Senin yapman gereken sevgilinle aranı daha iyi tutmak, o kıza en ufak bir açık kapı bırakmadan bunun sahibi var izlenimini daha çok vermendir bana göre. Yani ben aynen bunu yaptım. Ki en son restimde ikisinide karşıma alıp aynı anda çok güzel ağızlarının payını verdim ve bu arkadaşlık burada son buluyor hadi kızım naş dediğimi hatırlıyorum ama benim sabrım cidden tükenmişti. Biraz daha sakin ol canım. Alttan alma sadece bekle. Eğer alttan alıp ara verdiğiniz halde görüşme isteyen kişi sen olursan korkarım erkek arkadaşın ukala bi hal almaya başlayabilir ve hiç bir restini görmez bundan sonra.
Sana inat yapıyorsa sevgilin sende ona inat yap
Kararlı olduğunu göster
Bir süre konuşma , zaten seni ararmazsa ve hala arkadaşlıkları devam ediyorsa onu seçmiş demektir..
Sende yoluna bak..Tek erkek o kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?