- Konu Sahibi askimsin_99
-
kız şeker şeySen ona her ne kadar guvensen de bu fotograf isteme sacmaligindan dolayi ileride buyuk bi guvensizlik olusucak ozellikle onda
Yasadim biliyorum.
Bu huyunu hemen terk etmelisin
iyi fikirmis cok tesekkür ederim bende öyle yapacam eger telefonu elime gecerse bir sekil cok saol :)eşimin telefonunun konum gönderme ayarını açtım ben :) facebooktn yazışırken geliyor nerede olduğunun bilgisi. adama nerdesin diye sormama gerek yok.takipte olduğumu da bilmez.
inanirmisin onun burcu oglakk :) böyle olacaksa ciddi ciddi degismem lazim ben, sen de rahat et, ben de rahat edeyim." diyordum, belki bir oğlağın iç dünyası yardımcı olur size. Kendi kendine yetemeyen insana önce yardım ediyoruz ondan sonra bu durum sürdükçe bizi bıktırıyor, ondan sonra benden uzak olsun da nereye giderse gitsin gölge etmesin yeter diye bakıyoruz. Çünkü kendi kendine yetemeyen insana güvenmiyoruz.
inanirmisin onun burcu oglakk :) böyle olacaksa ciddi ciddi degismem lazim ben
cok tesekkür ederim canim peki tatli dille bu tür seyler nasil sorulurki onu anlamiyorum beceremiyorum..canım bende ilişkilerimde az çok senin gibiyim. nereye kimle gitmiş falan merak ederim ama tatlı bir dille sorarım öyle neredesin bakim sen bana hesap ver gibi değil. eğer yazdığıma uzun süre cevap vermezse
peki onda neden bir güvensizlik olussun ki? anlamadimSen ona her ne kadar guvensen de bu fotograf isteme sacmaligindan dolayi ileride buyuk bi guvensizlik olusucak ozellikle onda
Yasadim biliyorum.
Bu huyunu hemen terk etmelisin
Cunku sen ona sanki guvenmiyomus gibi fotograf istiyosun ariyosunpeki onda neden bir güvensizlik olussun ki? anlamadim
Cunku sen ona sanki guvenmiyomus gibi fotograf istiyosun ariyosun
O da diycek ki bu kiz bana guvenmiyo ben biseu yapmadim halbuki
Bende şundan foto istemeye basliyim bakalim
Acaba o bisey mi yapiyorda beni bu kadar sıkı tutuyor
Acaba bisey mi var
Dur bende onu kontrol ediyim
Diycek...:)
Anlatmaya calistim ama...:)Veya bu yaşta çoluk çocuk derdiyle uğraşmaya devam mı edicem? Başlarım böyle ızdıraba diyecek. Bu kadar ay ben buna nasıl dayandım fikri kafasına girdikten sonra konu sahibi, istersen şimdiye kadar dünyanın en fedakar sevgilisi ol, onun umrunda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?