• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık dozu fazla mı sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sk5217
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sk5217

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
100
46
13
37
Merhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?

Merhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?
Başlarda eşim de etrafa baktığımı zannediyordu şuan daha güvenmeyebilir tanımıyor doğru düzgün.Normal bence

Onun yaptığını doğru bulmadım ama biriyle konuşurken de göz teması kurmak önemlidir diye düşünüyorum
Genelde konuşurken göz teması kurarım zaten. Ama insanız bazen gayriihtiyari gözümüz takılabiliyor, bakabiliyoruz etrafa. Benimki de öyleydi aslında ki farkında bile değildim aslında.

Merhabalar kızlar,
Uzak dur bu manyaktan. Tam bir ruh hastası.

Merhabalar kızlar,
Göz teması kurmak konuşurken yüzüne bakmak önemli ama insanlık hali dalgınlıktan her başka yere baktığında bu böyle yaparsa işin zor , sürekli seni kısıtlar.

Genelde konuşurken göz teması kurarım zaten. Ama insanız bazen gayriihtiyari gözümüz takılabiliyor, bakabiliyoruz etrafa. Benimki de öyleydi aslında ki farkında bile değildim aslında.
Valla böylesiyle ömür geçmez nereye baktın kime baktın insanı hayattan sogutur

Eski erkek arkadaşım sen başkalarına bakıyorsun derdi hep sonrasında beni aldattı diyeceklerim bu kadar
E zaten kişi kendinden bilir işi derler. Böyle paranoya seviyesinde kıskanç ve takıntılı olanlar kendileri hastalıklı düşündükleri ve aldatma eğilimleri de olduğu için, birlikte olduğum kişi de benim gibi düşünüyor gözü dışarı kaymasın kontrol edeyim diye düşünüyorlar. Sağlam psikolojide, özgüveni özsaygısı olan biri partnerini böyle hastalıklı şekilde kontrol etme ihtiyacına girmez

ben de çok etrafa bakarım. benim esim de bunu farketmisti ama 1-2 ay bir sey demesi. bir gün kalabalık bir sokakta yürürken dayanamadı herhalde ve sordu 😂 ama öyle mod falan düsmedi. neden bakıyorsun etrafa sürekli bi sorun mu var diye. ben de öyle alışkanlığıö var dedim. hala daha aynı bakarım hep 😂😂 bu arada bakarım ama görmem. sürekli gözüm etrafta ama baktığım yerle ilgili “sunu gördün mü?” diue sorduklarında görmeniş oluyorum 😂 boş bakıyorum yani 😂

E zaten kişi kendinden bilir işi derler. Böyle paranoya seviyesinde kıskanç ve takıntılı olanlar kendileri hastalıklı düşündükleri ve aldatma eğilimleri de olduğu için, birlikte olduğum kişi de benim gibi düşünüyor gözü dışarı kaymasın kontrol edeyim diye düşünüyorlar. Sağlam psikolojide, özgüveni özsaygısı olan biri partnerini böyle hastalıklı şekilde kontrol etme ihtiyacına girmez
Kesinlikle eski erkek arkadaşım aşırı kıskanç paranoyak uçan kuştan nem kapan biriydi sonuç olarak araya mesafe girer girmez birkaö ay sonra beni aldatıp üzerine de manipüle etmeye çalıştı ☺️ bende karşımdakine aşık olmasamda başkasına gözüm kör ,kulağım sağırdır pek kıskanç sayılmam

Kesinlikle eski erkek arkadaşım aşırı kıskanç paranoyak uçan kuştan nem kapan biriydi sonuç olarak araya mesafe girer girmez birkaö ay sonra beni aldatıp üzerine de manipüle etmeye çalıştı ☺️ bende karşımdakine aşık olmasamda başkasına gözüm kör ,kulağım sağırdır pek kıskanç sayılmam
Öyle kişilerden mental sağlığınız için uzak durun. Kısıtlamayı sahiplenmek aşk diye yutturmaya çalışıyorlar. Bazen anne baba bile o kadar kısıtlamıyor, bunlar kendinde her şeye karışma hakkı görüyor

Merhabalar kızlar,
Odağınızın onda olmadığını hissetmiş gibi algıladım. Etrafa baktığınızda neden rahatsız olduğunu sordunuz mu?

Sonradan düzeldi mi peki ?
Ben etrafı biraz dikkatli incelerim mimikleri falan.Onu azalttım o da zaten artık biliyor neden baktığımı bana da güveniyor.O yüzden yok.İlk zamanlar olabilir böyle şeyler.Belki o sıra size biri bakmıştır kıskanmıştır bence abartılacak bir şey yok

Merhabalar kızlar,
Bu arada sizinle göz teması kurmak dinlendiğini hissetmek de istemiş olabilir.

onunlayken adam kesecek halin yok ya bakiyorsan da ilginc birsey gelmistir gözüne
ne alaka

Back
X