- 14 Ekim 2025
- 50
- 102
- 8
- 22
Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bugün bir inşaat kontrolüne gitmemiz lazımdı aslında sadece o gitse de olurdu ama bende gitmek istedim onunla ve şefimiz de izin verince gittim. Cuma vaktine denk geliyordu inşaatın yakınındaki bi camiye gitti bende arabada onu bekledim. İnşaatın şefi ve teknikeri de camideymiş çıkışta onlar da geldi tekniker de benim liseden arkadaşım ama sevgilim bilmiyordu biz arabada tanışıklık verince öğrendi. Bu tekniker arkadaş da lisede çok samimi değildik ama 11-12 giderken aynı sınıfta olunca tabii bi ortak espriler falan olsun öyle arabada samimiyet kazandık, ama ben sevgilimin rahatsız olacağını düşünmedim yani niye olsun sonuçta çocukla sadece konuşup gülüyoruz hatta bilmedikleri için şefe ve sevgilime de anlatıyoruz konuları. Neyse inşaata gittik sevgilim ölçüm için teknikeri çağırdı bende konteynır da oturmuşum çay içiyorum onların işi bitince tekniker yanıma geldi oturduk beraber konuştuk. Ama sevgilim hala dışarda kontrol yapıyor, bizim içerde olduğumuzu biliyor ama maks camdan falan baksa görebilir ne yaptığımızı. Onun da işi bitmiş geldi yanıma bi görün hat hut sinirli sinirli hadi kalk gidiyoruz bitti falan dedi bende görüşürüz dedim arkadaşa böyle bir kere sarıldım kalktım. Arabada burrrnumdan getirdi içtiğim çayı bir görün varya ben niye ona sarılıyormuşum o kimmiş ki kaç yıldır görmemişim şimdi mi değerli oldu benim karşımda niye elalemin çocuğuna sarılıyorsun falan diyor şok oldum bu kadar tepki göstermesine çünkü normalde sakin, uyumlu, eğlenceli birisi hatta çocuğu o da sevdi sandım kıskanacağı hiçbir şey olmadı aramızda. Bende normal arkadaşça el sıkışıp sarıldım aşkım abartma dedim, kudurdu bu iyice bende sustum ve sakinleştirmek için uğraştım, ofise geldik ofiste bir görün sanki yüzyılın kavgasını etmişiz gibi benimle konuşmadı kontrol kağıtlarını imzalatmaya geliyo bir şey demiyor masama bırakıp gidiyor falan şok etti beni. Yine sustum mutfakta denk düşürdüm bunu tuttum elinden aşkım gel diyorum hala iyi yaklaşıyorum ona mutfaktan çıkınca otopark kapısı var ordan otoparka çıkardım bunu. Zaten otoparka girer girmez bıraktı elimi sgra içmeye başladı bende diyorum ki biraz şebeklik yapayım belki soğuğu geçer sarıldım ona bana sarılmadı?? dedim ki ali bak abartıyorsun sanki çocukla ne yaptım normal görüşürüz sarılması yaptım yani bana diyo ki bana sarılma git ona sarıl o sıra bi sinirden kahkaha attım komik yani dediği şey ahahshshsh gül sen gül sana komik geliyor beni anlamıyorsun sen dedi uzaklaştı benden. Anlat anlayayım o zaman dedim dediği şey de şu, o bir erkekmiş ve benim sevgilim olduğu için ona samimi davranmamam gerekirmiş bir de sevgilimi niye hiç düşünmeden ona sarılıyormuşum ben liseden beri tanıyor olabilirmişim ama o daha yeni tanışmış nasıl bir düşünce yapısında olduğunu bilmiyormuş falan, düşününce biraz haklı geldi ama yani abartıyordu bence hala. Bende konu daha da uzamasın diye evet haklıymışsın ben böyle düşünceğini bilemedim falan dedim kapattık konuyu. Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?