• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi:(((

bigbootty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
31
34
3
Selam arkadaslar..
Artık başa cikamadigim bir durum oldu kendini çok kötü hissediyorum arkadaşlar valla yardım edin.. Yaklaşık 2 yıllık evliyim sekiz aylık bir oğlum var esimle çok severek evlendik ama esime güvenmiyorum.. İlk tanıştığımız da 1haftalik sevgiliyken eski kız arkadaşıyla evde gördüm ben bunu ve guvensizligim oradan başladı daha sonra herşeyin sürekli karıştırmaya başladım telefon face ne varsa.. Ama o da artık bana inattan olduğunu soluyor ama kızlarla konuşuyor fiilen aldatmiyor sürekli birlikteyiz ama kızlarla konuşuyor netten ve ben goruyorum kavga çıkarıyorum bana karıştırdığını biliyorum yapıyorum diyo ama bilmiyorum kocami seviyorum ama güvensizlik çok kötü ve böle giderse artık bosancsz kendime engel olamiyorum ya çok kötüyüm acaba bakmasam yine yapiyormu diyorum yanı bilmiyorum nasıl geçer bu...

Bir sürü kızla mı konuşuyor ? Onlarla ne konuşuyor ? Eski sevgilisiyle ne iş var mış ?
,1 haftalık sevgiliyken eski kız arkadaşıyla onu evde gördünüz ve o zaman neden ayrılmadnz ki ?
Başkalarıyla illa yatmasına gerek yok sizi aldatması için başkalarıyla knşmasıda aldatmaktır . Ve aldatmak asla affedilemez bir şerefsizliktir ...

Bu ne ya daha 1 haftalık sevgiliyken aldatmış adam. Hala senin bildiğini bile bile netten kızlarla konuşuyor. Güvensizlik kötü demişsin, burda kuruntu yokki adam senin gözünün içine baka baka aldatıyor.

Kızlarla konuşuyormuş ya ne olacak İllaha buluşup çocuk mu yapacaklar bir tepki vermen için?
Heralde siyaset moda yeni çıkan kitaplari konusmuyorlar.

Bulmuş bir bahane, sen görüyorsun diye bilerek konuşuyorum ayağına yatıyor. Güvenmemekte haklısın ama bu ilişkiyi sürdürmek senin tercihin. Ama unutma ki her tercih doğru çıkmaz, kendine yedirebiliyorsan aldatılmayı devam et

Zaten evlenmeden önce de güvenmiyormuşsunuz güven çok önemli bu durumda evlenmeniz hata zaten. Güvensizlik saygıyı bitirir, saygı bitince sevgi de biter. Kızlarla konuşup sen böylesin diye bahane bulması çok saçma. Oturup konuşun bence ya evine adamakıllı dönsün kendine çeki düzen versin ya da ben yokum deyin. Çocuk var diye sabredip kuşkularla veya yaptığını izleyerek depresyona girersiniz Allah korusun.

Çok akıllı di mi kocan yok karıştırmasan kızlarla konuşmazmış.
Karıştırmasan nerden bilcen ne haltlar karıştırdığını, sadece konuştuğu ne malum. 8 aylık bebeği olan bir adam bu
Böyle adamlar ne eşi nede çocuğu haketmiyor beni gözümde
Keşke hemen çocuk yapmasaydınız ama madem olmuş bundan sonra daha güçlü olmak zorundasınız
Böyle devam ederse sizi kaybedeceğini anlamalı

Selam arkadaslar..
Artık başa cikamadigim bir durum oldu kendini çok kötü hissediyorum arkadaşlar valla yardım edin.. Yaklaşık 2 yıllık evliyim sekiz aylık bir oğlum var esimle çok severek evlendik ama esime güvenmiyorum.. İlk tanıştığımız da 1haftalik sevgiliyken eski kız arkadaşıyla evde gördüm ben bunu ve guvensizligim oradan başladı daha sonra herşeyin sürekli karıştırmaya başladım telefon face ne varsa.. Ama o da artık bana inattan olduğunu soluyor ama kızlarla konuşuyor fiilen aldatmiyor sürekli birlikteyiz ama kızlarla konuşuyor netten ve ben goruyorum kavga çıkarıyorum bana karıştırdığını biliyorum yapıyorum diyo ama bilmiyorum kocami seviyorum ama güvensizlik çok kötü ve böle giderse artık bosancsz kendime engel olamiyorum ya çok kötüyüm acaba bakmasam yine yapiyormu diyorum yanı bilmiyorum nasıl geçer bu...

Size inat yapması,kıskandığınız için yapması çok saçma. sizin güveninizi kazanmaya çalışmak yerine çocukça davranan bir eşiniz var. işiniz zor. bir süre ilgilenmeyin ne hali varsa görsün ya da ilgilendiğinizi belli etmeyin,anlamaması için temkinli bi şekilde takip edin bakalım siz ilgilenmezken,kıskanmazken de aynı mı. yoksa kıskançlığınızı kılıf mı ediyor kızlarla konuşmalarına.

Fiilen aldatmak ne demek ya . Aldatmak zaten bir fiildir ve çeşitli şekillerde gerçekleşir.
Kocanız da sizi başka kızlarla konuşarak aldatıyor. İlla sevişmesi gerekmez.

Back
X