Kıskançlık krizim :/

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
32
Arkadaşlar sevgilimle dışarda geziyorduk. Hava da soğuktu Yanımızdan bir kız geçti kıza baktı bana dedi ki kıza bak bizim bitarafımız donuyo bu havada nasıl giyinmiş. Kısacık şort giymiş kız hava da hafif kararmıştı ben fark etmedim bile ten rengi pantolon sandım cok dikkat edince anladım. Kızdım elin kızının bacaklarına mı bakıyosun sanane ne giydiyse diye bakmadım gördüm falan dedi gorduysen kafanı çevirir geçersin sanane kızın şortundan falan dedim tartıştık baya canım sıkıldı moralim bozuldu trip attım. Abarttım mı sizce. Ben onun yanındayken yanımdan geceni fark etmiyorum. O nasil goruyo 3 metre otedeki kızın şortunu. Ben etrafıma dikkat ederim ne oluyo ne bitiyo falan dedi iyice sinir oldum. İyi kes etraftaki kızların eteğini aferin dedim. Etrafına bakarken insanlarin yuzunu gorursun eteğinin boyunu değil falan dedim. O saatten itibaren yaptığı hiçbir açıklamanın bir anlamı kalmadı benim için sizce abarttım mi? Konuşasım gelmiyor şuan açıklamaları daha da sinir etti. Bir de benim fark ettiğimi görünce "bu soğukta me giymiş" e çevirdi olayı. Bu da klişedir sözlüklerde çok dolanır bu laf. Klasik erkek yalanıdır yani. Tabi o benim bilmediğimi sandı. Buna ayrı sinir oldum saf yerine koymasina.

o anda kızdın falan ama cok uzatma bence kendini strese sokma.. farklı amacla bakmamısda olabilir gercekten hava soguk sort giyen birini gorsem bende aynı yorumu yapardım:)

o anda kızdın falan ama cok uzatma bence kendini strese sokma.. farklı amacla bakmamısda olabilir gercekten hava soguk sort giyen birini gorsem bende aynı yorumu yapardım:)

Ya çok yakından geçse anlıycam benim takıldığım şey ben yanındayken beni degil etrafı izlemesi. Taa karşıdan geliyo kız uzaktı da baya. Ben ilk bulamadım aradım hatta nerde diye bi bakındım. İkincisi bu saygısızlıktır. Ne demek kıza bak falan kankası mıyım ben onun. Ben onun yanında elin oğlunu gostersem şuna bak yakasını bağrını açmış desem ne kadar tuhaf olursa bu da öyle. Bir sürü sey geldi benim aklıma. Benim yanımda bakıyosa kizlarin etegine ben yokken artık bilemiyorum :/

Ya çok yakından geçse anlıycam benim takıldığım şey ben yanındayken beni degil etrafı izlemesi. Taa karşıdan geliyo kız uzaktı da baya. Ben ilk bulamadım aradım hatta nerde diye bi bakındım. İkincisi bu saygısızlıktır. Ne demek kıza bak falan kankası mıyım ben onun. Ben onun yanında elin oğlunu gostersem şuna bak yakasını bağrını açmış desem ne kadar tuhaf olursa bu da öyle. Bir sürü sey geldi benim aklıma. Benim yanımda bakıyosa kizlarin etegine ben yokken artık bilemiyorum :/
devamlı boyle kızlar hakkında yorum yapıyorsa sıkıntı ama bu ilkse simdilik cok takılma tepkini belli etmessin sonrasında ne olucak bak..aslında cevredeki insanlarla alakalı yorumu herkes yapıyor sen bunu sana soylemesinede kızmıssın ben yokken neler dusunuyor diyede takılmıssın ama bu noktada kendini yorarsın..orda demissin ne bakıyorsun vs diye tamam anlık tepki ama kendine bu kdr sıkıntı etme

devamlı boyle kızlar hakkında yorum yapıyorsa sıkıntı ama bu ilkse simdilik cok takılma tepkini belli etmessin sonrasında ne olucak bak..aslında cevredeki insanlarla alakalı yorumu herkes yapıyor sen bunu sana soylemesinede kızmıssın ben yokken neler dusunuyor diyede takılmıssın ama bu noktada kendini yorarsın..orda demissin ne bakıyorsun vs diye tamam anlık tepki ama kendine bu kdr sıkıntı etme

Teşekkür ederim devamlı yapmıyor ilk kez oldu evet. Zaten sağlam trip yedi saatlerce uğraştı dün eve gelince de aradı umursamadım. Almıştır dersini herhalde. Bir daha yapmaya cesaret edemez diye düşünüyorum. Tek sorun kendini haklı görmesi. Bi şey yapmadım ki ben naptım diyo. Hatalı olsam anlıycam Özür dilicem ama benim hatam yok bakmadım gördüm diyo.

İyi de kızı kesmemiş ya.
Birine ilgi duyar niyeti kıza yazılmaktır bakışlarından anlarsın kızarsın anlarım da bu biraz saçma geldi bana.
Yani ben de hava soğukken ince giyinenleri görünce hayret edip gayet rahat oha kıza bak üşümüyor da diye söylüyorum eşime sevgiliyken de yapardım bunu.
Orada kıza bakışında kıskanılacak bir şey yok. Tuhaf gelen, absürt gelen şeyi sevgilisine de gösteremeyecekse hiç bir şey paylaşılmaz ki.. Aman kızmasın diye söyleyemezsin de yani..
Hani adamın kötü niyeti olsa , niyeti bozuk baksa salak mı size niye söylesin. Kızın bacağına değil soğukta ince giyinmesinin absürtlüğünü söylemiş gayet normal.
Valla biz bu manken de taşmış da deriz, şu oyuncu da çok hoşmuş da deriz, bu havada iyi bi tarafları donmuyor diye geyik de yaparız.

Back
X