- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar sevgilimle dışarda geziyorduk. Hava da soğuktu Yanımızdan bir kız geçti kıza baktı bana dedi ki kıza bak bizim bitarafımız donuyo bu havada nasıl giyinmiş. Kısacık şort giymiş kız hava da hafif kararmıştı ben fark etmedim bile ten rengi pantolon sandım cok dikkat edince anladım. Kızdım elin kızının bacaklarına mı bakıyosun sanane ne giydiyse diye bakmadım gördüm falan dedi gorduysen kafanı çevirir geçersin sanane kızın şortundan falan dedim tartıştık baya canım sıkıldı moralim bozuldu trip attım. Abarttım mı sizce. Ben onun yanındayken yanımdan geceni fark etmiyorum. O nasil goruyo 3 metre otedeki kızın şortunu. Ben etrafıma dikkat ederim ne oluyo ne bitiyo falan dedi iyice sinir oldum. İyi kes etraftaki kızların eteğini aferin dedim. Etrafına bakarken insanlarin yuzunu gorursun eteğinin boyunu değil falan dedim. O saatten itibaren yaptığı hiçbir açıklamanın bir anlamı kalmadı benim için sizce abarttım mi? Konuşasım gelmiyor şuan açıklamaları daha da sinir etti. Bir de benim fark ettiğimi görünce "bu soğukta me giymiş" e çevirdi olayı. Bu da klişedir sözlüklerde çok dolanır bu laf. Klasik erkek yalanıdır yani. Tabi o benim bilmediğimi sandı. Buna ayrı sinir oldum saf yerine koymasina.