Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende suan issiz bos bos takiliyor konusursam belki is falan bulurum diyor yani arkadaslarindan medet umuyorNeden uzun zaman sonra konusmaya basladı kı
Oyle zaten ama benim sikintim esimi kadinlardan eski kiz arkadaslarindan nasil uzaklastiririmYa olabilir kiskansin.eminim onlarda oğlunu kıskana kıskana ölüyorlardır![]()
Sende senin bana yasattigin uzuntuyu bende sana yasatirim bende erkek arkadaslarimla konusurum de mesela . 2 yildir konusmagip simdi konusmasidabi enteresan yani.Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan
Ne olacak kiz arklariyla gorusuyorsa farkli dusunceai olsa zaten sizle degil kobustugu kizlarin biriyle evlenirdi.
Bu kadar kiskanmayin korktugunuz basina gelmesin.is hayatinda da bir cok bayanla muhatap oluyorudr onemli olan niyet
Nurcan kardeş zaten ortalık karışık, eglenme bizimle. Kocisin dindarmis zaten merak etme kız arkadaşlarıyla dini sohbet yapıyordur. Maneviyati yüksek olduğu için de haliyle helalini erkek sinekten kıskanıyor. Rahat rahat uyu bu gece, hadi bakalım.
Oyle zaten ama benim sikintim esimi kadinlardan eski kiz arkadaslarindan nasil uzaklastiririm
Bir tarafta kendi kardeşiyle eşini konuşturmayan bir insan, diğer tarafta erkekleri bilmez misiniz kadın görünce dayanamaz diyen bir kadın.
Biz mi şakalanıyoruz, durum bu kadar berbat mı..
Esimi cok seviyorum o yuzden ailesinden bile kiskaniyorum bazen
tabi ki arkadaşları ile irtibatta olursa da iş bulma şansı yüksek.Bilmiyorum bende suan issiz bos bos takiliyor konusursam belki is falan bulurum diyor yani arkadaslarindan medet umuyor
şakalanmıyoruz keşke öyle olsaydı bende ilk öyle sandımdı :)
bir kaç üye daha konu sahibine hakvermiş hatta bi tanesi iyice ileri giderek bunlar kocalarını kıskanmıyo sanki yalancılar demiş![]()
Yalancılar mı dedi, vay be.
Şakalanmıyorsak denicek laf bulamadım.![]()
Ay ne kiskancan ay hastasin diyenleri merak ediyorum kendi gercek hayatlarinda.Neler karistiriyo bazi esler,okuyoruz.Icin huzursuz oluyosa vardir bi bildigin gibi geldi bana.Bilemedim ama hastasin diyemedim.
Vurmayın kız öldü
Şekerim ben de kıskanırım 50 yaşıma da gelsem değişmem eşim niye başka kadınlarla konuşsun ki kimse kusura bakmasın ben nasıl konuşmuyorsam eşim de konuşamaz (bu arada geyik yapamaz anlamında kullanıyorum konuşmak fiilini )
Buraya yazan çoğu kişiyi de hiç samimi bulmuyorum kimse eşinin başka bir kadınla öyle veya böyle yakınlaşmasını istemez kendinizi kandırmayın msjlaşmayı masumlaştırmaya çalışmayın aklınız sıra