• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizim

Bana gelince kardrsleriyle bile konusmam yasak ama beyefendi kiz arkadaslariyla mesaj lasiyor Peki ne yapmaliyim Bu durumda
bu zihniyetteki erkek konuştuğu kizlara arkadas gözüyle bakmiyordur, net! Kendi kardesiyle karisini konusturmayanin ici fesattir, konustugu tüm kadinlar onun icin sevisilecek bedenlerdir.

Ama Bu benim hosuma gidiyor onunla ilgili Bi Sikayetim yok esimi nasil uzaklastirabilirim kiz arkadaslarindan

hoşuna mı gidiyor ?
nesi hoşuna gidiyor eşinin sana güvenmemesi mi ?
potansiyel aldatacak kadın olarak görmesi mi ?
bunu kendine hakaret olarak almayıp ta hoşuma gidiyor diyen bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum..

Kizlar 2 bucuk yildir evliyim esim evlendikten sonra butun kiz arkadaslariyla irtibati kesti iste aradan 2 yil gecti bugun eski arkadaslariyla watsaptan konusmaya basladi benimde icim icimi yiyor cok kiskaniyorum benim nasil demek arkadasin yoksa Onunda kiz arkadasi olmasin sizce kiskancligim yersiz mi
Bence bu kiskanclik degil bencillik..
Benim arkadasim yoksa onunda olmayacak nedir?
Arkadas kisitlamasi niye?
Eger rahatsiz oldugunuz biri varsa acik acik soyleyin ama tamamen kisitlayamazsiniz ki..

Henüz üç yaşında bir kardeşim var,seni ondan bile kıskanıyorum diye bi türkü vardı,ilk duydugumda, höhh böyle şey mi olur demiştim,bal gibi oluyomuş.

Bence de topluma karışmayın siz,etrafınızdaki 'normal' arkadaşları yanlış yorumlayıp insanların siniriniri zıplatmayınız.

Erkekleri bilirsiniz bir kadin gorduler mi dayanamazlar
sen bu kocayla ne kadar erkek tanima fırsatı buldun bilmiyorum ama bizim tanidigimiz erkekler bir kadin görünce dayanamayanlardan degil. Ha ayrica görünce dayanamayacagini düşünüyorsan tek sansin var: adami kör et.

Back
X