Kıskançlık mı ben mi yanlış anlıyorum?

Yuzu dustugu anda sorun neden surat astin vs diye veya kucumsedigi anda diyin ki neden bu yorumu yapiyorsun kirildim vs.

Evet eskisi kadar takmıyorum aslında ya ama ne kadar yüz vermişim demek ki ona üzülüyorum
bakın bu sizin karakterinizle alakalı,eğer yumuşak bir mizacınız olmasaydı ona karşı tavrınız böyle olmazdı. üzülmeyin. dediğim gibi bu sizin yumuşacık birisi olduğunuzu gösterir :KK200:
eğer bu olayı yaşamasaydınız hayatınızla ilgili böyle bir karar da almayacaktınız. daha önceden de söylediğim gibi,sizin gibi insanlar yaşayarak,hissederek,acı çekerek,zor yoldan öğrenirler. çünkü ince ruhlu birisiniz. yapınız bu yani değiştiremezsiniz,ılımlı bir mizacınız var.
bu yüzden ''keşke ona bu kadar yüz vermeseydim'' diyip kendinizi yiyip bitirmeyin. olan oldu,bunu kabullenmekle başlayın öncelikle. siz iyi bir insan olduğunuz için ona da iyi bir arkadaş olmaya çalıştınız,sizin etik değerlerinize göre arkadaşlık bunu gerektirirdi çünkü. ancak o kişinin bunu hak etmediğini gördünüz ve bir şeyleri değiştirme kararı aldınız.
vicdanınız rahat,biliyorum,önemli olan da bu.
hayat devam ediyor, böyle insanlarla her yerde karşılaşacaksınız. bu olay size bir tecrübe kazandırdı,ders verdi. İnsan ömrü boyunca pişmeye, bir şeyler öğrenip değişmeye devam eder. bu nedenle kazancınızı cebinize atın ve devam edin. :KK200:

Back
X