- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Düğünde eşimin bir bayan arkadaşının eşime sulu sulu yaklaşmasından dolayı surat astığım için gerçek gece mi eşim burnumdan getirmişti
Aldatıldığımı sanmıyorum aldatılma m demiyorum ama... Çünkü eşim çok fazla bensiz dışarı çıkmaz telefonla konuşmaz... Gördüğüm buEski konularını okudum. Aldatılıyor olabilir misin? Eşin hep böyle ilgisizmiş zaten. Kısa sürede evlenmişsiniz. Çocuk olmuş. Eşinle düzgünce kavga etmeden konuşmayı denedin mi hiç
hiç işim olmaz .Merhaba kızlar belki çok yakın kimsem olmadığından belki kimselere güvenmediğimden birçok şeyi sizlerle paylaştım. Eşim düğün gününden beri sanki bana karşı çok heyecansız ve ilgisiz. Sağolsun bir bayan arkadaşının sululuğu yüzünden ben tepki koydum diye düğün ve gecesi berbat geçti.. Kendisi ile paylaştım şimdi paylaş konuş diye yorumlar gelecek biliyorum. Gel gelelim asıl meseleye adam benle güzel vakit geçirmek için hiçbirşey yapmıyor sanki.. Ben de arkadaşlarını onun arkadaşlarını facebook ta orda burda görünce böyle yanyana yanak yanağa resimler çıldırıyorum resmen mesela uzun zamandır dikkat ettim düğünümüzden beri sadece ikimizin olduğu resim yok gibi bişey geçen ben istedim de öyle çekildik... Bunu ona söyleyince fotoğraflarda yüzüm gülmüyormuş ondanmış... Ne komik hiç gülmedim demekki mesela başbaşa küçük bir tatil hiçbişey önermiyor bir sürpriz yok. Geçen ima üzerine ima yapmama rağmen anlamadı diye ağzımla söyledim. Ben bi yere tatile gitmek istiyorum diye hiç umursamadı otel olmazsa tatil olmuyor mu dedi... Sık sık mastürbasyon yaptığını seziyorum. Geçen de dışarda başka kadınlara baksam ne olacak dedi. Bakmakla ne oluyor dedi.... Geçen söz verdi. Cumartesi seni gezdirwceğim diye sonra bahane üstüne bahane uyudun uyanmadın vs.geçen saçım alan cektirdim. Öğle arası sıcaklandım diye gömleğimi değiştirdim. Akşam hiç farketmez bile.. Psikolojik destek alıyorum. Psikolog bakımlı ol ama onunla ilgilenme dedi. Uyguladım o da ilgilenmiyor
Yok mu yorum yapacak arkadaımMerhaba kızlar psikolog desteği aldığımı söylemiştim. Dün görüşme günümdü. Eve geldik iş çıkışı gitmiştim. Aynen dediğini uyguladım. Bakımlı ol pozitif görün eşine.. Yemek yedik. Eşim içeri geçti. Çocukla biraz oynadı elde telefon yine içeri girdim sohbet etmeye çalıştım eşimle söylediklerimi yarım yamalak dinledi. Çocuk uyuyunca açtı maçı açtı pc yi elinde telefon güya sohbet ediyor benimle yüzüme bile bakmadan bu adam mı anormal ben daha ne yepayım
İlginç...Yok mu yorum yapacak arkadaım
Bana da öyle geliyor nasıl anladınİlginç...
Eşiniz soğumuş sizden sanırım...
Adam yüzünüze bakmıyormuş ya aşkından değil herhalde di mi?Bana da öyle geliyor nasıl anladın
Adam yüzünüze bakmıyormuş ya aşkından değil herhalde di mi?
Bilgisayar A daldığı için bakmıyor. Önemsemiyor yaniAdam yüzünüze bakmıyormuş ya aşkından değil herhalde di mi?
Bilgisayar A daldığı için bakmıyor. Önemsemiyor yani
Merhaba kızlar belki çok yakın kimsem olmadığından belki kimselere güvenmediğimden birçok şeyi sizlerle paylaştım. Eşim düğün gününden beri sanki bana karşı çok heyecansız ve ilgisiz. Sağolsun bir bayan arkadaşının sululuğu yüzünden ben tepki koydum diye düğün ve gecesi berbat geçti.. Kendisi ile paylaştım şimdi paylaş konuş diye yorumlar gelecek biliyorum. Gel gelelim asıl meseleye adam benle güzel vakit geçirmek için hiçbirşey yapmıyor sanki.. Ben de arkadaşlarını onun arkadaşlarını facebook ta orda burda görünce böyle yanyana yanak yanağa resimler çıldırıyorum resmen mesela uzun zamandır dikkat ettim düğünümüzden beri sadece ikimizin olduğu resim yok gibi bişey geçen ben istedim de öyle çekildik... Bunu ona söyleyince fotoğraflarda yüzüm gülmüyormuş ondanmış... Ne komik hiç gülmedim demekki mesela başbaşa küçük bir tatil hiçbişey önermiyor bir sürpriz yok. Geçen ima üzerine ima yapmama rağmen anlamadı diye ağzımla söyledim. Ben bi yere tatile gitmek istiyorum diye hiç umursamadı otel olmazsa tatil olmuyor mu dedi... Sık sık mastürbasyon yaptığını seziyorum. Geçen de dışarda başka kadınlara baksam ne olacak dedi. Bakmakla ne oluyor dedi.... Geçen söz verdi. Cumartesi seni gezdirwceğim diye sonra bahane üstüne bahane uyudun uyanmadın vs.geçen saçım alan cektirdim. Öğle arası sıcaklandım diye gömleğimi değiştirdim. Akşam hiç farketmez bile.. Psikolojik destek alıyorum. Psikolog bakımlı ol ama onunla ilgilenme dedi. Uyguladım o da ilgilenmiyor
fotoğraf olayını anlayamadım ben sürekli bir yerlere resim mi yüklemeniz gerek?
sanki birilerine gösterme zorunlulukları varmış gibi..oda ayri sey dimi insanlari illaki yapip ettiklerini gezip gorduklerini kisaca her haltlarini sosyal medyada carsaf carsaf herkese ilan etmeleri gerekiyor artik yoksa iclerine sinmiyor yaptiklari tatilden yedikleri yemekten zevk alamiyorlar milletin gozune sokmadiklari zaman, ben bu kisilere sosyal medya zavallilari diyorum.
Ne güzel açıdan psikolojik sorunlarım olduğuna kanaat getirdinizSiz nasil evlendiniz ki ben anlamadim, sizin psikolojik sorunlariniz var kocanizin sizi daha dugun gununden baslayan bir umursamama durumu var, bana kalirsa taa basta hic evlenmemeliymissiniz. Bu adamla evlenmeden hicmi fark etmediniz kadinlarla bu sekilde yakin iliskileri oldugunu, disarida kadinlara baksam ne olacak diyecek kadar capsiz ve kisiliksiz oldugunu. Sadece adamda suz yokkki adami secen sizzinis kotu secim yapomissiniz sorun sizi tatile goturmemesi falan degil adam baya sizi sevmiyor gibi geliyor bana.
Anlamadım ben laftan mu anlamıyorumKimbilir belki de eşiniz de benim gibi anlatmaya çalışıp da başarılı olamıyordur...
Arkadaşım gerçekten sizde çözemediğim bir sorun var.Anlamadım ben laftan mu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?