Merhaba kızlar belki çok yakın kimsem olmadığından belki kimselere güvenmediğimden birçok şeyi sizlerle paylaştım. Eşim düğün gününden beri sanki bana karşı çok heyecansız ve ilgisiz. Sağolsun bir bayan arkadaşının sululuğu yüzünden ben tepki koydum diye düğün ve gecesi berbat geçti.. Kendisi ile paylaştım şimdi paylaş konuş diye yorumlar gelecek biliyorum. Gel gelelim asıl meseleye adam benle güzel vakit geçirmek için hiçbirşey yapmıyor sanki.. Ben de arkadaşlarını onun arkadaşlarını facebook ta orda burda görünce böyle yanyana yanak yanağa resimler çıldırıyorum resmen mesela uzun zamandır dikkat ettim düğünümüzden beri sadece ikimizin olduğu resim yok gibi bişey geçen ben istedim de öyle çekildik... Bunu ona söyleyince fotoğraflarda yüzüm gülmüyormuş ondanmış... Ne komik hiç gülmedim demekki mesela başbaşa küçük bir tatil hiçbişey önermiyor bir sürpriz yok. Geçen ima üzerine ima yapmama rağmen anlamadı diye ağzımla söyledim. Ben bi yere tatile gitmek istiyorum diye hiç umursamadı otel olmazsa tatil olmuyor mu dedi... Sık sık mastürbasyon yaptığını seziyorum. Geçen de dışarda başka kadınlara baksam ne olacak dedi. Bakmakla ne oluyor dedi.... Geçen söz verdi. Cumartesi seni gezdirwceğim diye sonra bahane üstüne bahane uyudun uyanmadın vs.geçen saçım alan cektirdim. Öğle arası sıcaklandım diye gömleğimi değiştirdim. Akşam hiç farketmez bile.. Psikolojik destek alıyorum. Psikolog bakımlı ol ama onunla ilgilenme dedi. Uyguladım o da ilgilenmiyor