Kıskançlık mı bu eksiklerimiz mi var

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar belki çok yakın kimsem olmadığından belki kimselere güvenmediğimden birçok şeyi sizlerle paylaştım. Eşim düğün gününden beri sanki bana karşı çok heyecansız ve ilgisiz. Sağolsun bir bayan arkadaşının sululuğu yüzünden ben tepki koydum diye düğün ve gecesi berbat geçti.. Kendisi ile paylaştım şimdi paylaş konuş diye yorumlar gelecek biliyorum. Gel gelelim asıl meseleye adam benle güzel vakit geçirmek için hiçbirşey yapmıyor sanki.. Ben de arkadaşlarını onun arkadaşlarını facebook ta orda burda görünce böyle yanyana yanak yanağa resimler çıldırıyorum resmen mesela uzun zamandır dikkat ettim düğünümüzden beri sadece ikimizin olduğu resim yok gibi bişey geçen ben istedim de öyle çekildik... Bunu ona söyleyince fotoğraflarda yüzüm gülmüyormuş ondanmış... Ne komik hiç gülmedim demekki mesela başbaşa küçük bir tatil hiçbişey önermiyor bir sürpriz yok. Geçen ima üzerine ima yapmama rağmen anlamadı diye ağzımla söyledim. Ben bi yere tatile gitmek istiyorum diye hiç umursamadı otel olmazsa tatil olmuyor mu dedi... Sık sık mastürbasyon yaptığını seziyorum. Geçen de dışarda başka kadınlara baksam ne olacak dedi. Bakmakla ne oluyor dedi.... Geçen söz verdi. Cumartesi seni gezdirwceğim diye sonra bahane üstüne bahane uyudun uyanmadın vs.geçen saçım alan cektirdim. Öğle arası sıcaklandım diye gömleğimi değiştirdim. Akşam hiç farketmez bile.. Psikolojik destek alıyorum. Psikolog bakımlı ol ama onunla ilgilenme dedi. Uyguladım o da ilgilenmiyor

iyi de neden hep beklenti içindesiniz

neden hep ondan hamle gelsin

neden ima ediyorsunuz vs vs

bir de neden o sürpriz yapsın siz yapın

açık olun

neden baş başa resmimiz yok diye düşünmek nasıl aklınıza geldi ki

bizim de yoktur mesela

iki kişi anı güzle geçirmek yerine neden foto çekip güzel anımı böleyim ki

hem ikimiz baş başa isek kim çekecek

biz çekecek isek mutlaka gerçek değil yapmacık olacak

ota b.ka selfi çekenler çok mu mutlu

ne istiyorsanız onu yapmaya çalışın ama hep adama yükümlülük getirmeyin yavaşça hayatınızı oraya evriltin

Ablacım kusura bakma ama senin kocan gerçekten tuhaf bir adam. Konularından biliyorum ne biliyim ben istemezdim bu adamı hayatımda mesela.

Ilginccc benimki olcak birden bire kendime asiri baksam ama onunla ilgilenmesem lan biri mi var hayatinda diye bile ilgilenir
Aşırısı değil zaten bakımlıyımdır. Ama daha fazla özen göstermeye başladım kendime önrmsemedi. Sorduğumda hergün üzerinde ne var diye mi dikkat etmem dedi

Merhaba kızlar belki çok yakın kimsem olmadığından belki kimselere güvenmediğimden birçok şeyi sizlerle paylaştım. Eşim düğün gününden beri sanki bana karşı çok heyecansız ve ilgisiz. Sağolsun bir bayan arkadaşının sululuğu yüzünden ben tepki koydum diye düğün ve gecesi berbat geçti.. Kendisi ile paylaştım şimdi paylaş konuş diye yorumlar gelecek biliyorum. Gel gelelim asıl meseleye adam benle güzel vakit geçirmek için hiçbirşey yapmıyor sanki.. Ben de arkadaşlarını onun arkadaşlarını facebook ta orda burda görünce böyle yanyana yanak yanağa resimler çıldırıyorum resmen mesela uzun zamandır dikkat ettim düğünümüzden beri sadece ikimizin olduğu resim yok gibi bişey geçen ben istedim de öyle çekildik... Bunu ona söyleyince fotoğraflarda yüzüm gülmüyormuş ondanmış... Ne komik hiç gülmedim demekki mesela başbaşa küçük bir tatil hiçbişey önermiyor bir sürpriz yok. Geçen ima üzerine ima yapmama rağmen anlamadı diye ağzımla söyledim. Ben bi yere tatile gitmek istiyorum diye hiç umursamadı otel olmazsa tatil olmuyor mu dedi... Sık sık mastürbasyon yaptığını seziyorum. Geçen de dışarda başka kadınlara baksam ne olacak dedi. Bakmakla ne oluyor dedi.... Geçen söz verdi. Cumartesi seni gezdirwceğim diye sonra bahane üstüne bahane uyudun uyanmadın vs.geçen saçım alan cektirdim. Öğle arası sıcaklandım diye gömleğimi değiştirdim. Akşam hiç farketmez bile.. Psikolojik destek alıyorum. Psikolog bakımlı ol ama onunla ilgilenme dedi. Uyguladım o da ilgilenmiyor

Beklentilerini önce bir rafa kaldır. Şu an kocanı yeni yeni tanıyor olabilirsin. Yani aslında böyle bir adam olabilir malesef, yine de yapılabilecekler elbette ki vardır muhakkak.

Ayrıca sürpriz falan hele ki onları hiç bekleme. Evlilikte bir şey istiyorsan dile getirirsin, ortak plan yaparsınız, imkan varsa iki kişi de kabul ediyorsa yapılır. Bunu baştan kabul et derim.

Benim bir de birkaç sorum var: Ne kadar flört ettiniz? Kaç yaşındasınız ikiniz de? Hiç tanımadın mı bu adamı da şu an aynı ev içinde olmadık, belli ki hiç huyu olmayan beklentiler içindesin?

Bir de düğündeki olayı açar mısın biraz? Sen yok yere olay çıkarıp surat asmış olabilir misin? Eşin de bir hayal kırıklığı yaşıyor olabilir mi?

Beklentilerini önce bir rafa kaldır. Şu an kocanı yeni yeni tanıyor olabilirsin. Yani aslında böyle bir adam olabilir malesef, yine de yapılabilecekler elbette ki vardır muhakkak.

Ayrıca sürpriz falan hele ki onları hiç bekleme. Evlilikte bir şey istiyorsan dile getirirsin, ortak plan yaparsınız, imkan varsa iki kişi de kabul ediyorsa yapılır. Bunu baştan kabul et derim.

Benim bir de birkaç sorum var: Ne kadar flört ettiniz? Kaç yaşındasınız ikiniz de? Hiç tanımadın mı bu adamı da şu an aynı ev içinde olmadık, belli ki hiç huyu olmayan beklentiler içindesin?

Bir de düğündeki olayı açar mısın biraz? Sen yok yere olay çıkarıp surat asmış olabilir misin? Eşin de bir hayal kırıklığı yaşıyor olabilir mi?
30 yaşımızdayız ikimizde altı ay flört ettik dikkatimi çeken noktalardan biride dışarda bülbül olan adam evde konuşmuyır

Ben konunuzdan sizi yeni evli sandım ama başka konularıza baktım, çocuğunuz bile var sanırım, yeni evli değilsiniz sanırım. yanlış mı anladım? Boş verin düğün fotoğraflarını lütfen. Diğer meselelere, asıl ilişkinize odaklanın. Bu düğündü, fotoğraftı, bu konuları çok gündeme getirmeyin artık.

Siz sanırım romantik bir evlilik beklentisi içindeydiniz ama eşiniz anladığım kadarıyla o potansiyeli taşıyan biri değil. Siz onu bu haliyle kabul edip edemeyeceğinizi düşünün..

O dışarıdakilere bakma konusuna gelirsek, her erkeğin bir şekilde gözü kayabilir, önemli olan uzun uzun bakışı sürdürmemektir, aranmamaktır. Ama eşinizdeki bir sorun da bunu size bu şekilde söyleyivermesi. Ben erkeklerin beyninin içine girsek hiç kimseyle beraber olamayacağımızı düşünüyorum, o da beynindekileri size dürüstlük adına bu şekilde açmamalıydı. Gözüm kaysa da istemsiz kayar bir şey yapmam asla, demek başka, bakarım tabi, demek başka. Diğer konunuzu da okudum. Kendini tatmin olayını.. Eşinizin ya dilinin ayarı yok, gerçekten bir kadına neyi nasıl izah edeceğini bilmiyor, ya da siz çok üzerine gidiyor zorla bunları duyuyorsunuz. Tarafsızca bunu bir düşünün derim..

Son düzenleme:
30 yaşımızdayız ikimizde altı ay flört ettik dikkatimi çeken noktalardan biride dışarda bülbül olan adam evde konuşmuyır
Çok kısa flört etmişsiniz. İnsan ancak 3-4 yıldan sonra, biraz da aşk durulunca tanıyabiliyor bence karşısındakini. Dediğim gibi kısa flört yüzünden tanımadan bir kumar oynayarak evlenmişsiniz, şansınıza da kocanız böyle çıkmış. Yani malzeme bu bence, size özel değil, bu kadar eş olabiliyor muhtemelen bu adam :işsiz:
Ama diğer yorumumu da bir değerlendirin derim. Bir de mesleğiniz var mı? Çocuk küçük mü? Sizin bu adamı odağınızdan çıkarmanız taraftarıyım. İsteseniz çalışabilir misiniz mesela?

Çok kısa flört etmişsiniz. İnsan ancak 3-4 yıldan sonra, biraz da aşk durulunca tanıyabiliyor bence karşısındakini. Dediğim gibi kısa flört yüzünden tanımadan bir kumar oynayarak evlenmişsiniz, şansınıza da kocanız böyle çıkmış. Yani malzeme bu bence, size özel değil, bu kadar eş olabiliyor muhtemelen bu adam :işsiz:
Ama diğer yorumumu da bir değerlendirin derim. Bir de mesleğiniz var mı? Çocuk küçük mü? Sizin bu adamı odağınızdan çıkarmanız taraftarıyım. İsteseniz çalışabilir misiniz mesela?
Çok güzel bir işim var

Çok güzel bir işim var
O zaman şanslısınız en azından sürdürmeme kararı alacak olursanız kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz.

Eşinizi bu şekilde kabul edip edemeyeceğinizi bir düşünün... Evliliğin başından beri böyle olduğundan diyorum bunu, çünkü ne yazık ki sanırım adamın yapısı bu, yapı ve karakterse değişmeyecektir sanırım..

Ayrıca psikologa da devam edin bence, ama bir süredir fayda görmüyorsanız uzman değiştirin derim, fakat asıl onu bu şekilde kabullenmekte zorlanıyorsanız "beraber" ilişki terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Belki en azından aranızdaki iletişim sorununu aşmanızda faydalı olabilir.

Yazdığınız kadarıyla aklıma gelen tavsiyeler bunlar..

Psikolog taktiğine bayıldım, bakımlı ol ama onunla ilgilenme :KK9:
Ben psikologun taktigini okuyunca onlarda bizim gibi insanmis diye dusundum:KK70:acaba psikolog kizmiydi erkekmiydi orasini ayrica bi merak ettim:KK53:@ipeqbojuqu kiz psikologlarda bizim gibi sıradan insanlarmis:oha:@ipeqbojuqu

Back
X