kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar içimde bir yara var giderek büyüyor bende.ne hissedecegimi bilemiyorum.

görümcem eşimden oldukça büyük.yalnız çok farklı bir düşkünlüğü var. beni ilk gördüğü andan itibaren sert davrandı.uslubu cok sert oldu. ne desem elimi ne zaman uzatsam sert karsılıklar aldım. kaynanam ile aram iyidir mesela ama evin yönetimi görümcemin elinde adeta.herşey ona sorulur o hükmeder. eşimde onun gözbebegi olmuş. annesi gibi hissediyor adeta kendini.eşimin aklınada böyle kalmıs sonunda. çok sıkıntı yasattı bana cok üzdü. evlendim balayında bile mesajlaşmaya başladılar çok özledim çok seviyorum keşke yanımda olsan vs gibi. kendimi çok garip hisseetttm. ve çok uzun zaman devam etti bu. ve en son eşimle yine bir konusmasını gördüm o beni artık son noktam oldu. eşim şunları yazmıstı ona: senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim vs gibi birsürü şey. içim deşildi.demekki dedim bu adam benim yanımda mutlu degil dahası sevgimi bile anlayamamıs. eşim bunu onu teselli etmek için söyledigini görümcemin cok moreli bozuk oldugı için üzülmesin diye söyledigini birdaha olmayacagını söyledi . ve gerçektende daha olmadı. uzaklaştı eşimde ondan sanki. yoruldum çünkü ve içten içe sanki bana hak verdi. :18::18:

benim anlamaya çalıştıgım görümcemin bana tavırları. ne konu olsa ben hayatta en cok kardeşimi seviyorum üstelik birsürü kardeşi daha var ama eşimi kasdediyor. onu ben büyüttüm ben onu senden 10 kat fazla seviyorum senin için dahi ben kardeşimle kötü olmam gibi şeyler söylüyor bana. kapıyı esime görümcem acsa eşime diyorki bak ne annen kapıyı actı,ne karın sonuçta işte en degerli şey kardeştir. bu laflar artık beni cok yordu. kocam o benim diger yarım benimle yarısmasından yoruldum artık. sanki bir erkegi seven 2 kadın giibi olduk.

kimseye cevap da veremem kıramam incitemem lafı duyar kalırım içime dokunuyor.:26::26::26:

delirdim okurken delirdimmmmmmmmmmmm......
bu kadarına pessssss...
hele o mesajlar ne öyle..
çok haklısın kızmakta....
ne yapılır bilemem ama çok abartmışlar hatta tuhaflaşmışlar...
herkesin kardeşi var bu ne yani...
benimde eşim ve ablası buna yakın bi haldelerdi..
bende onların yaptığını kendi kardeşime yaptım (kardeşimde pek mesafelidir şok oldu çocuk)..
eşimin gözüne soka soka yaptım bunu..
zaten ablasıylada bozdular arayı miras yüzünden...

Son düzenleme:
üvey falan değiller dimi öz kardeş yanii
o mesaj neydi öyle ya ensest bir durum resmen şok oldum
bence sen ne yap et eşinin de fazla samimi olmasına izin verme bu ne ya
ne olursa olsun yanii böyle laflar söylenmez benimde 1 tane abim var herkesin kardeşi değerlidir

=> bende kesınlıkle katılıyorum gerçekten bunların bu şekıl yazışmaları banada cok tuhaf geldı " senınle yaşamak ıstıyorum aşkım" felan fılan yuh dıyorum yanı! Okuyan bunu ablasına degılde sevgılısıne yazıyor sanar!

Mesajlaşma kesinlikle normal değil
Benim de benden küçük erkek kardeşim var, bende sevgim dolar mesaj atarım-sarılır-öperim ama herşeyin sınırı var yani.
Ayrıca balayına çıksa da böyle mesajlarla rahatsız etmem.
Kızın ciddi sorunları var sanırım. Ama şimdi sen bu konudan rahatsız olduğunu dile getirsen, kötü olursun.
O yüzden zamanla düzelmesini bekleyeceksin.
Ve kesinlikle görümcene ya da eşine bu olaylara gerildiğini hissetirme, mutlu görün-iyi davran. Çünkü emin ol rahatsız olduğunu hissetikleri an eşin seni suçlar o benim kardeşim diye görümcen de aranı bozmaya çalışır.
Allah yardımcın olsun canım.
Böylelerine de Allah akıl fikir versin.

kardeşin fln yokmu sende aynısını yap dicem ama bu seferde sende yaptığın için kendilerini çok normal zannederler büyük ihtimalle...
hayır kardeşler bi de bişeyde söylenmez ki...
başka biri olsa yolar insan rahatlarda bu durum biraz karışık..

Ya bu arada kusura bakma ama eşin kız kardeşinin adıyla başka bir kadının numarasını kayıt etmemiştir dimi ? Çünkü eşinin attığı mesaj da normal değil.

bende kardeşimii çok severim küçükken ona annemden çok baktım
ama kardeş gibi msj atmayız birbirimize sadece telde konuşuruz..
ki kardeşim şehirdışında okuyor evlenince müdahale etmem eşine saygıdan
ama kardeş sevgisi farklıdır hemen celallenmeyin bence sizi tam hazmedememiş
msjlar bir ablaya söylenceksözler değil seni seviyorum abla normalde aşkım felan çok ciddiyetsiz
siz onu sadece eşinize söylersiniz

Çok çok haklısın cnm nasıl mesajlar böyle bu kadarı çok fazla insanın aklına ensest ilişki geliyor doğrusu.

" senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim"

İyi niyetli bakmaya çalışıyorum olaya..Ama bu kadarı da çok abartılı doğrusu..
Herkes kardeşini çok sever muhakkak ki..
Ama bu kadarı da normal gelmedi bana..
Hele ki evli barklı bir adam için..

Bence artık görümcenizin bazı şeyleri kabullenme vakti gelmişte geçiyor..
Görümceniz bekar anladığım kadarıyla..
Evlense belki de bu derece düşmez eşinizin üzerine..

bak aklıma bi fikir geldi...
sen eşinin böyle mesajlerını görünce arıza çıkar..
de ki "yalan söylüyosun bu ablanın numarası değil ben anlamayayım diye başka isimle kayıt etmişsin...kardeşler arasında böyle mesajlar böyle sözler olmaz mümkün değil..git kime gösterirsen göster inanmaz sana vs.." diye saydır..
böylece ablasına laf etmemiş olursun başkasını karıştırarak...
eşinde anlar artık heralde normal olmadığını...

Cok saçma...
Bastan sona kadar cok saçma... O kadının kafasında ciddi sorunları var. Kayınvalidenle konuşup bu durumu onunla çözmeye ne dersin? Kadın kadının halinden daha iyi anlar.

yok görmcem kocamla asla kötü olmaz kendi malını mülkünü verir gende onu kaybetmeye göze alamaz. bikere küsmüs esim. kafayı yiyomuş.

öz canım öz bildigin öz yani birbirlerine yüz oalrak andırıyolar.

dile getirdim cnm dayanamdım bunlara aklımı kaybediodum benimde erkek kardesm var acaba ben normal degilmiyim diye bile düşündüm. mesajlaşmalar bitti ama görümce tam gaz devam

normal zannediyolar tabi hatta görümcem bu mesajlara kızdıgım için beni fesat kıskanc kötü insan ilan etti kardeşleri bozan kız ilan etti halbuki ben diger görümcelerimle iyiym kaynanamla iyiyim yani.

Ya bu arada kusura bakma ama eşin kız kardeşinin adıyla başka bir kadının numarasını kayıt etmemiştir dimi ? Çünkü eşinin attığı mesaj da normal değil.

yok cnm yok telefon bendede aynı ne garip dimi gülüyorum ya sinirden

Kesinlikle hastalıklı bir durum.
Çocukluklarına inmek lazım ikisininde

Mesaj asla abla-kardeş ilişkisini yansıtmıyor,çarpık bir ilişki var ya da başka birine yazılmış.

bekar canım bikere evlenmesini söledim bagırdı cagırdı bana anneme kim bakcak sen ne diosun falan diye.

Kesinlikle hastalıklı bir durum.
Çocukluklarına inmek lazım ikisininde

Mesaj asla abla-kardeş ilişkisini yansıtmıyor,çarpık bir ilişki var ya da başka birine yazılmış.

kaynanamda mesajlara kızdıgım için bana cephe almaya başladı.mesajlar bitti esim kesti ama onlar buna cok kinlendi kötü oldum ben malesef. heryerde ben kardeşlerimi büyyüttüm dedigi için eşimin aklında öyle anneden fazla tutuluyor görümcem.kaynanamda öle diyor kızım büyüttü onları diyor herkes ona saygı gösterecek diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…