kıskançlık mı bu sizce arkadaşlar? yorumlarınıza ihtiyacım var çok....

Bak bu olabilir Kesinlikle dene derim. Hem arkadaşın da dediği gibi ablasına laf söylememiş olursun. Hatta bunu kayınvalidenin yanında yap o da görsün kızının ne halt yediğini.

boyle bir mesaji ancak sevgililer atar birbirlerine. bende erkek kardesime cok duskunum ama buna ragmen garip geldi yazilar...insan duskun olabilir cok sevebilir kardesini ama onun hayatinin kadiniyla mutlu oldugunu dusununce mutlu olmasi gerekir...gercekten mesaj icerikleri cok garip arkadasim :26:

oooo destekçide bulmuş...
başa çıkılmaz böylesiyle...
kocana görede pek bi normaller madem bi mucize beklemekten başka şansın kalmıyo...

Kesinlikle hastalıklı bir durum.
Çocukluklarına inmek lazım ikisininde

Mesaj asla abla-kardeş ilişkisini yansıtmıyor,çarpık bir ilişki var ya da başka birine yazılmış.

Başka birine yazılmadığını söylemişsiniz;peki o zaman komplo teorilerini bir yana koyalım.

İki kardeşin birbirine sevgi ve bağlılığı başka bişeydir ve kıymetli bir duygudur;

Kardeşlerin birbiri için bir aileleri varken,senin için yaşıyorum sadece demesi,birbirlerini hayatlarının anlamları ilan etmeleri başka ve sorunlu bişeydir.

Madem diğer aile bireyleri ile aranız iyi;sordunuz mu hiç onlar bu aşırı düşkünlüğü,bağımlılığı neye bağlıyorlar?

Son düzenleme:
hayır degil üstelik iyi bir kadındır kıskanclık tasımaz hiç birsürü evladı var herkeste kalsa gene bakılır yani basımın üzerinde yeri var onun bende

Eşinizin başka kardeşleri de var ama görümceniz sadece eşinize karşı böyle anladığım kadarıyla..
Öyle değil mi?

hayır degil üstelik iyi bir kadındır kıskanclık tasımaz hiç birsürü evladı var herkeste kalsa gene bakılır yani basımın üzerinde yeri var onun bende

çok enteresan gerçekten evlenmek istemiyorum demiyoda Ozaman kimse evlenmesin herkes annesine baksın Çok saçma Böyle takıntılı kıskanç bi insanla kimse evlenmez zaten

Tek bir sey soyleyecegim

Esinden yuz bulmasa bunlarin hicbirini yapamaz

Esinin mesaji da buna bir kanit

Esin boyle mesajlar atmaya devam ederse
kadin sana karsi zafer ilan edip ,
koltuklarinda karpuzla gezecek

Sorun gorumce diyorsun, ama hayir
SORUN ESIN...

Ya bu arada kusura bakma ama eşin kız kardeşinin adıyla başka bir kadının numarasını kayıt etmemiştir dimi ? Çünkü eşinin attığı mesaj da normal değil.

ben o mesajları görünce öldüm adeta. biliyomusunuz gariptir baska kadın olsa belki okdr içim yanmazdı ama bu daha garip bi durumdu ömrümce görmek zorunda oldugum her baktıgımda iimi tekrar acıtıcak bir durumdu. yalan söledigini söledi hep eşim. bidaha olmayacagını söledi olmadıda. ama ben hala her hatırladıgımda aglarım. çok üzücüydü gerçekten.

çok enteresan gerçekten evlenmek istemiyorum demiyoda Ozaman kimse evlenmesin herkes annesine baksın Çok saçma Böyle takıntılı kıskanç bi insanla kimse evlenmez zaten

evlensin bakiim atabiliyomu öyle mesajlar densiz şey....

Eşinizin başka kardeşleri de var ama görümceniz sadece eşinize karşı böyle anladığım kadarıyla..
Öyle değil mi?

aslında herkesle cok ilgilenir yegenlerine falan cok baglı maddi manevi herkese cok destek veriyor ama esime ayrı bir bagımlılıgı var. bana sürekli söylüyor bunu zaten. benim sevgimden en az 10 kat daha fazla seviyormus onu öyle söylüyor ki ben esime inanılmaz düşkün asırı seven biriiym Allahım var yukarda esimde beni cok sever.

bütün yazılanları okumadım sadece başta yazdığını metni okudum eşinen o mesajı görümcene attıına eminmisin?o mesaj aile üyesine atılcak bir mesaj değil,yani kayıtlı numarayı kontrol ettinmi?

Ama diğer kardeşlerine böyle mesajlar atmıyor herhalde
Peki eşiniz en son evlenen mi kardeşler içinde?
Acaba görümceniz o sebepten mi bu derece bağımlı eşinize?

ablasının onları büyütmesine. büyütüpde naptı anlayamadım ki dogurdumu emzirdimi naptı.... ama bunu heryerde dillendirdigi için akrabalar bile onu önde tutuyor fedakar cefakar kardeşleri annesi için evlenmemiş evin babası olmus bir insan olarak görülüyor. kaynanamı cok sevmeme ragmen onu bile kaybedicem bu konu yuzunden cunku ablaya karsı duran fesat kıskanc kız oldum malesef ben

bilmem ki bir koca ole mesajlar görse ne tepki verir

o zaman görür tepkiyi..
elin oğlu dinlermi kardeş mardeş...
hem o mesajları kim görse tepki verir..
bak biz bile uyuz olduk burdan tanımayız etmeyiz...
hatta o mesajlar olmasa "kardeşidir sen kıskançlık ediyosun" derdik..
amaaaaa yok anacım sen haklısın sonuna kadar...

Ama diğer kardeşlerine böyle mesajlar atmıyor herhalde
Peki eşiniz en son evlenen mi kardeşler içinde?
Acaba görümceniz o sebepten mi bu derece bağımlı eşinize?

evet en son evlenen ve evin en kücügü. aralarındaki yas farkıda büyük oldukca. digerlerine böyle mesajlar atmadı tabi cunku esim cevresindede böle aslında cok tatlı dilli iyi kalpli ve ona annesinden cok deger vermıs kafasındaki abla imajını bilinç altında cok büyütmüşler. ama artık kocamda beni tutmaya başladı cunku acım cok büyüdü. kocamı öyle seven bir kadınımki ve üstelik görümcemin beni okdr incitmesine ragmen agzımı acıp tek kelime cıkmadı agzımdan.

O zaman belli ki görümceniz onu hem kardeşi, hem de çocuğu gibi görmüş..
O sebepten bu derece abartılı ve tuhaf tepkiler veriyor..
Ben başta da söylemiştim..Olaya iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum..
Yoksa yazılanlar normal değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…