- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
o zaman görür tepkiyi..
elin oğlu dinlermi kardeş mardeş...
hem o mesajları kim görse tepki verir..
bak biz bile uyuz olduk burdan tanımayız etmeyiz...
hatta o mesajlar olmasa "kardeşidir sen kıskançlık ediyosun" derdik..
amaaaaa yok anacım sen haklısın sonuna kadar...
Ya bu arada kusura bakma ama eşin kız kardeşinin adıyla başka bir kadının numarasını kayıt etmemiştir dimi ? Çünkü eşinin attığı mesaj da normal değil.
yok cnm tamamiyle duygusal bir bag. ama zamanla esim tarafından o bag degisiyor bana dönüyor. keşke böyle olmasaydı.....
Umarımdediğin gibidir. Umarım sadece kardeşlik bağıyla bağlıdırlar birbirlerine..
görümcen tuhaf, eşin de ondan huhaf...
anlaşılan çok yaş farkının da olması sebebiyle, görümcen kardeşini çocuğu gibi görmüş... seni de onların aralarına giren kara kedi...
görümcen evli mi? eğer değilse bi an önce başını bağlayın da, kocasına, kendi çocuklarına sarsın biraz...
bak canım benim de 21 yaşında bi erkek kardeşim var, onu o kadar çok seviyorum ki hayatımdaki insanlara olan sevgimi kardeşim üzerinden tanımlarım örneğin eşime derimki seni kardeşim kadar seviyorum, sevgimin büyüklüğünü ifade eder bu,yoksa sevgileri farklı tabi, biri eşim biri balkardeşim, özetle ben de kardeşine bayılan bi ablayım, senin anlattığın çok farklı bi durum bunlar öz kardeşmi?
marazi bir bağ bu resmen, eşinde çanak tutuyo, ne demek kardeşinin eşiyle yarışmak, benim kardeşimde onu çekip çevirecek adam edecek bi kız bulsada rahatlasam keşke ben de, bide kız kardeşim olmuş olur
Anlaşılan görümcen seni kardeşiyle arasına giren bir karakedi olarak görüyor. Bir şeyde diyemezsin eşine, ablam o benim der.. Ama bi tuhaf geldi bana o mesajlar, çok hoşuma gitmedi açıkcası. Okurken çok sinirlendim.
Arkadaşların dediği gibi, eşine gelen o mesajlardaki numarayı kontrol et bence de. Gerçekten ablası mıymış diye
Hepimizin kardeşi var, aşmış bu muhabbet, çok dikkatli ol derim. Hayatında kimse olmayan bekar bir görümce evlenme fikrine o kadar ters bakmaz, herkes ister yuvasını kursun, istememe sebebinin annesi olduğuna inanmadım nedense. Dilde varmıyor söylemeye ama dikkat et ...
" senin yanında yaşamak istiyorum senin için yasıyorum kimse beni senin kadar sevemez aşkım bebegim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?