Kıskançlık mı ne??

Yahyusatiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
12
3
1
26
Öncelikle hepinize merhaba. Ben 20 yaşındayım ve sevgilimde 23 yaşında. 2 senedir süren bir ilişkimiz var. Ama bu 2 senede etmediğimiz kavga kalmadı. Kavgaların çoğu benim saçmasapan hareketlerimden kaynaklanıyor bunu farkındayım. Benim yanımda olsun istiyorum hep. Benden başka yerde eğlenmesin, mutlu olmasın. 2 gündür erkek arkadaşında kalıyor. Gitme kalmanı istemiyorum dedim fakat yine gitti. Geceleri 4-5 lere kadar uyumuyorlar oyun oynuyorlar. nedenini bilmiyorum ama bu hiç hoşuma gitmiyor. Kıskançlık mı nedir bilmiyorum. Ama yanımdan ayrıldığı an biriyle buluşsun biriyle eğlensin istemiyorum. Bugün görüştüğümüzde senin bu hareketlerine anlam veremiyorum gelecekte göremiyorum bem yanlış bişey yapmadığım halde hiçbişey yapmamı istemiyosun hep senle olmamı istiyosun diyip biraz ara vermek istediğini söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulucam bende onu üzmek istemiyorum fakat istemsizce birinin yanına gittiğinde sinirleniyorum çok fazlasıyla nedenini bilmiyorum. Kiminiz 20 yaşındasın olgun düşün dicek biliyorum, kiminiz ise daha 20 yaşındasın çocuk çocuk düşünceler dicek. Ama napmam gerektiğini inanın bilmiyorum

Keşke elimde olsa rahat bir insan olmayı çok isterdim ama yapamıyorum
ya hayatından tamamen giderse ne yapacaksın ?
keşke kendime engel olsaydım , böyle yapmasaydım diye kendi kendini yiyip durup üzülmeyecekmisin ?
onun için çok geç olmadan değiştir kendini
uğraşacak ,seni meşgul edecek birşeyler bul

Bu kadar darlamayın
Sevgili olmanız demek her an birlikte dip dibe olmanız anlamına gelmiyor
İkinizinde özel alanı olması lazım arkadaşlarıyla, ailesiyle vakit geçirdiği
Yoksa ilerde çok üzülürsünüz biraz daha rahat olmaya çalışın derim

Bir tasma tak da yanında gezdir bari. Kıskançlık değil hastalık bu. Sustur kendini biraz sakinleş. Kendini geri çeksen daha kıymetli olursun. Bu kadar peşine düştüğün için ayrılalıma getiriyor lafı. Uyan.

yanlız mısınız?arkadaşınız aileniz yok mu?
onlarla ilgilenmez vakit harcamaz mısınız?
vakit buldukça kendinize yapılsa neyapardım sorusunu sorun
aldıgınız cevap bırakır giderim oluyorsa
bu huyunuzdan kurtulursunuz yada o kişi sizden kurtulur

Tuvalete sensiz gitmesine bozulmuyosundur umarım. Az salın şu partnerlerinizi ya. Anası babası size köle mi doğuruyo anlamadım ki?

Öncelikle hepinize merhaba. Ben 20 yaşındayım ve sevgilimde 23 yaşında. 2 senedir süren bir ilişkimiz var. Ama bu 2 senede etmediğimiz kavga kalmadı. Kavgaların çoğu benim saçmasapan hareketlerimden kaynaklanıyor bunu farkındayım. Benim yanımda olsun istiyorum hep. Benden başka yerde eğlenmesin, mutlu olmasın. 2 gündür erkek arkadaşında kalıyor. Gitme kalmanı istemiyorum dedim fakat yine gitti. Geceleri 4-5 lere kadar uyumuyorlar oyun oynuyorlar. nedenini bilmiyorum ama bu hiç hoşuma gitmiyor. Kıskançlık mı nedir bilmiyorum. Ama yanımdan ayrıldığı an biriyle buluşsun biriyle eğlensin istemiyorum. Bugün görüştüğümüzde senin bu hareketlerine anlam veremiyorum gelecekte göremiyorum bem yanlış bişey yapmadığım halde hiçbişey yapmamı istemiyosun hep senle olmamı istiyosun diyip biraz ara vermek istediğini söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulucam bende onu üzmek istemiyorum fakat istemsizce birinin yanına gittiğinde sinirleniyorum çok fazlasıyla nedenini bilmiyorum. Kiminiz 20 yaşındasın olgun düşün dicek biliyorum, kiminiz ise daha 20 yaşındasın çocuk çocuk düşünceler dicek. Ama napmam gerektiğini inanın bilmiyorum
Aynı benim eski eşim gibisiniz. Sonuç = eski eş .. Sizin de sonunuz bu kafayla ancak eski sevgili olucak

Dünyanızın merkezi sevgiliniz olmasın. İşiniz yoksa bulun. Varsa daha çok çalışın. Arkadaşlar edinin hobiniz olsun. İkinizin de farklı hayatı olmalı sevgililik günün her saatini beraber geçireceğiniz bir hapis değil.

Bence paylaşamama durumu var sizde. Özellikle siz onsuz bişey yapmıyorken o yapıyorsa bu sizi sinirlendiriyor sanırım. Ama yaşı daha küçük bunlara engel olamazsınız. Size de zaman ayırıyorsa sonuçta arkadaşlarıyla da birlikte olmak hakkı. Sizinle yapabilecekleri ayrı onlarla ayrı.

Back
X