- 5 Eylül 2018
- 12
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Yahyusatiss
Öncelikle hepinize merhaba. Ben 20 yaşındayım ve sevgilimde 23 yaşında. 2 senedir süren bir ilişkimiz var. Ama bu 2 senede etmediğimiz kavga kalmadı. Kavgaların çoğu benim saçmasapan hareketlerimden kaynaklanıyor bunu farkındayım. Benim yanımda olsun istiyorum hep. Benden başka yerde eğlenmesin, mutlu olmasın. 2 gündür erkek arkadaşında kalıyor. Gitme kalmanı istemiyorum dedim fakat yine gitti. Geceleri 4-5 lere kadar uyumuyorlar oyun oynuyorlar. nedenini bilmiyorum ama bu hiç hoşuma gitmiyor. Kıskançlık mı nedir bilmiyorum. Ama yanımdan ayrıldığı an biriyle buluşsun biriyle eğlensin istemiyorum. Bugün görüştüğümüzde senin bu hareketlerine anlam veremiyorum gelecekte göremiyorum bem yanlış bişey yapmadığım halde hiçbişey yapmamı istemiyosun hep senle olmamı istiyosun diyip biraz ara vermek istediğini söyledi. Bu durumdan nasıl kurtulucam bende onu üzmek istemiyorum fakat istemsizce birinin yanına gittiğinde sinirleniyorum çok fazlasıyla nedenini bilmiyorum. Kiminiz 20 yaşındasın olgun düşün dicek biliyorum, kiminiz ise daha 20 yaşındasın çocuk çocuk düşünceler dicek. Ama napmam gerektiğini inanın bilmiyorum