Baba evindeki gibi rahat olamayacaksam neden evleniyorum o zaman? De.Bana da yer konusunda sıkıntı yapmıyor yok şuraya gitme vs diye ve hiçbir zaman birbirimizden izin almayız. Gel gör ki bikini ve mayoya gıcık oluyor. Kendimden taviz vermiyorum giyeceğimi söylüyorum bunun sonucunda tartışma çıkıyor. Bazı kadınlar bu durumu aşabiliyor yani erkeklerin bu inadını kırabiliyor. Bunu nasıl başardıklarını merak ediyorum. Özellikle onlardan yardım istiyorum. Diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bana da yer konusunda sıkıntı yapmıyor yok şuraya gitme vs diye ve hiçbir zaman birbirimizden izin almayız. Gel gör ki bikini ve mayoya gıcık oluyor. Kendimden taviz vermiyorum giyeceğimi söylüyorum bunun sonucunda tartışma çıkıyor. Bazı kadınlar bu durumu aşabiliyor yani erkeklerin bu inadını kırabiliyor. Bunu nasıl başardıklarını merak ediyorum. Özellikle onlardan yardım istiyorum. Diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor.
Bekara boşamak kolay canım sen orta yolu bulmaya bak bazı seylerden karsılıklı fedakarlık etmeniz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?