Kıskançlık olayı

simsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
75
34
98
Ankara
Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm

Not: evlilik seneye

önce bir bez parçasından dolayı ayrılmazsınız, sonra bu iş oraya neden gittin şuraya neden baktına döner. sonra da bu sebepten evliliğimi mi bitireyime falan döner olay. şahsi düşüncem.

herkes istediği her şeyi giyebilir. bunun için sizin çözüm aramanıza gerek yok. rahatsız olan kendi çözümünü üretir.

Mayo giymeden nasıl denize gireceksin ki? Denize girmek,yuzmek benim bu hayattaki en büyük zevklerimden biridir. Buna kimsenin engel olmasına izin veremezdim. Biraz daha kapalı mayo tercih edebilirsin sevgilini menmun etmek açısından. Ama bu mayo giyme, bikini giyme , mini etek giyme, askılı giyme bu tarz laflarda beni sinir ediyor. Benim için sakıncası yok ki giyiyorum. Benim beynim yok mu , ne giyecegime karar veremeyecek kadar beyinsiz miyim! Şimdi vücudunu başkası gormesin istemiyorum diyen iki gün sonra daha büyük kisitlamalarla gelebilir evlenince. Bana sorarsan taviz verme.. Evlenince de giyeceğini söyle. Bu kıyafete karışma olayıni da bir marifet sanıyor ya erkekler sasiriyorum.

Bu konuda rahatsız olan kendiniz olsanız saygı duyar; birçok öneri de bulunabilirdim fakat bir başkasının bu kadar şeçımlerinize müdahil olması bana saygısızca geliyor.
Tek tavsiyem " Aman aşkımm senden değerli mi?" tuzağına düşmeyin zira o tuzağın sonu gelmiyor.

Benim esimde mayo sevmez
Ama suraya gitme boyle yapma sunu yapma demez Asla
Sadece mayoyu o da cok acik bulur bende saygi duyuyorum istegine
Olabiliyor yani bazen

Bana da yer konusunda sıkıntı yapmıyor yok şuraya gitme vs diye ve hiçbir zaman birbirimizden izin almayız. Gel gör ki bikini ve mayoya gıcık oluyor. Kendimden taviz vermiyorum giyeceğimi söylüyorum bunun sonucunda tartışma çıkıyor. Bazı kadınlar bu durumu aşabiliyor yani erkeklerin bu inadını kırabiliyor. Bunu nasıl başardıklarını merak ediyorum. Özellikle onlardan yardım istiyorum. Diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.

Baba evindeki gibi rahat olamayacaksam neden evleniyorum o zaman? De.
Kusura bakma ömür boyu giyeceğim. Sen plajda bakarlar diyorsun herkes bikinili mayolu. Asıl farklı giyinirsem dikkat çekerim. Herkeste aynı görüntü var zaten benim vücudumu özel kılan birşey yok de. Hala inatsa evlilik olayını bi daha düşünelim de.

4 yıl sevgililik 2 yıl evlilik süresince bu konuyu aşamadık ortak yol olarak müstakil havuzlu ev tutup gideriz tatile:)

Haşema.
Ileride de burka.
Ancak böyle aşar sizin sevgiliniz bu sorunu.

O zaman denize giremeyeceksin demek
Eşofman da giysen denize girerken
Çıktığında seksi vücüt hatlarınla cıkıyorsun denizden
..ya da haşema mı ne vardi kapalı kadınların tercih ettiği...ondan edineceksin

Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor.

Yani diyor ki şu an mülkiyet bende değil. İstemesem de müsaade etmek zorundayım (Allah razı olsun kardeş). Ama tapuyu babadan alınca ben ne istersem onu giyecek, ben kiminle istersem onunla görüşecek, ben nereye dersem oraya gideceksin.

Anne babanız karışsa "sana ne" diyeceğiniz şeylere sevgilinizin karışmasına nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum.
Hayatımdaki insan herhangi bir cümle içinde "müsaade etmek" gibi bir şey kullansa direkt yol veririm.

Ya o bikiniyi mayoyu giymeyecek ve hayatınıza karışmasının önünü açacaksınız ya da ayrılacaksınız. Çünkü sevgiliniz değişmez.

Evlenince sahibiniz olacağı için izin vermem diyor herhalde. Bu zihniyet ileride karışma dozunu değiştirebilir söyleyeyim. Avucunda olacaksınız çünkü.. Tartışmaya girip kendinizi yıpratmayın. Ben buyum deyin ve geçin..

Bekara boşamak kolay canım sen orta yolu bulmaya bak bazı seylerden karsılıklı fedakarlık etmeniz gerek

Bin defa yazacağım bu gidişle .
Arkadaşlar IZIN çocuğun alacağı bir şeydir dünyayı tam tanımadığı için .
Gerçekten anlam veremiyorum hayatınızdaki insan nasi sizin ne giyeceğinize ne yapacağınıza "musaade eder , ya da etmez ?
Bunu kendi zekânıza,bilincinize , benliginize hakaret olarak görmüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…