konusmalarına dikkat et saygısızlık yapma medeniyeti sizden öğrenmicem sen benim eşim hakkında bu sekilde konusamazsın
Bu saygısızlık degil kişisel görüş sizinde buna saygı duymanız gerek yazık yalnızlar cetesi
Işte bizde bu durumda aşacak bir şey yok giyeceğim dersiniz giyersiniz kalanı beyefendinin sorunu diyoruzSanırım kendimden taviz verdiğim yönünde bir yanlış anlaşılma oluyor. Arkadaşlar kendimden taviz vermiyorum ve giyeceğimi söylüyorum. Onun kölesi ya da emir kulu değilim sadece bu durumu nasıl aşabileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta herkesin bir kırılma noktası vardır. Bende bunun arayışındayım ve bu yüzden bu sorunu aşan kadınlardan destek istiyorum. Ne yaptınızda ikna ettiniz. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.
2. günden banlanmak mı istiyorsunuz anlayamadım. Yalnızlar çetesi diyerek sataşan sizsiniz. Olayı mahalle ağzına çevirmeye gerek yok. Devam edin kendi kendinize.
çok kıskanıyorum hayatımda o kdr büyük bir sey eksik ki denize giremiyorum boynumda kelepce var ben esimle anlasmısım orta yolu bulmusum havuzu tercih ediyoruz bu bizim görüsümüz SAYGI dan bahsediyorsun ya SAYGI DUY .Siz boynunuzda kelepçe ile yaşıyorsunuz. Bunu göremiyorsunuz. Yapma, etme, giyme, konuşma.... Bu şekilde ilişki yürütüp "kocam var" diye sevinmek yerine bekar kalmayı tercih ederim ya da kendi düşünceme uygun bir insan bulurum. Emin olun herkes çocuk gibi eşinin emri altında yaşamıyor. Birbirinin yaşam alanına saygı duyan erkekler, erkeklerimiz de var. Mesele o kişileri bulabilecek kapasitede olmak. Bize yapılanın yanlış olduğunu görebilmek. Gerektiğinde sesini çıkarmayı bilmezseniz adamlar kendilerine hak görüyorlar. Buna da kadınlar olarak biz izin veriyoruz. Eleştiriyoruz diye bekar vs. demeniz de tamamen kıskançlık, acizlik.... :)
Sanırım kendimden taviz verdiğim yönünde bir yanlış anlaşılma oluyor. Arkadaşlar kendimden taviz vermiyorum ve giyeceğimi söylüyorum. Onun kölesi ya da emir kulu değilim sadece bu durumu nasıl aşabileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta herkesin bir kırılma noktası vardır. Bende bunun arayışındayım ve bu yüzden bu sorunu aşan kadınlardan destek istiyorum. Ne yaptınızda ikna ettiniz. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu saygısızlık degil kişisel görüş sizinde buna saygı duymanız gerek yazık yalnızlar cetesi
Eğitimsel olarak iki metod var :)
1. Görmezden gelme ; duymayacaksınız , duymamış gibi davranıp giymeye devam edeceksiniz. Alışır gider mantığı.
2. Üstüne gitme . Onunla havuza denize gidip , mayo giyeceksiniz. Durumu bu şekilde kabul etmesini sağlayacaksınız.
Ben özel hayata müdahale olarak düşünmedim bu konuyu. Kıskanabilir , normal bence.
Kbakmayın yazdım oku o zaman
Mune arkadas gelir gelmez hakaretle dalmis mevzuya
Evli bir kadin olarak yaziyim kocam agzini bile acamaz bikinim konusunda
Siz baski altinda yasiyorsunuz diye ozgur kadinlari kiskanmayin , cok komik oluyor gercekten
Bir bez parçası yüzünden ne evlilikler bitiyor bu kadar basite almayın..Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye
Ahhaaa kk nin feministi oldum yahu :)Okuyunca direkt aklıma sen gelmistin zaten gelse de yazsa diye
Size yorumlarda anlatilmak istenen su ;Sanırım kendimden taviz verdiğim yönünde bir yanlış anlaşılma oluyor. Arkadaşlar kendimden taviz vermiyorum ve giyeceğimi söylüyorum. Onun kölesi ya da emir kulu değilim sadece bu durumu nasıl aşabileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta herkesin bir kırılma noktası vardır. Bende bunun arayışındayım ve bu yüzden bu sorunu aşan kadınlardan destek istiyorum. Ne yaptınızda ikna ettiniz. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Evet vazgececek , hiç kimse kimseyi kısıtlayamaz ve saygı duymak zorunda, bir de diğer acıdan bakın neden bir erkek saygı duymuyor bikini giyilmrsineBikini giyemiyor diye sevdiği insandan vazmıgececek ?
Eğitimsel olarak iki metod var :)
1. Görmezden gelme ; duymayacaksınız , duymamış gibi davranıp giymeye devam edeceksiniz. Alışır gider mantığı.
2. Üstüne gitme . Onunla havuza denize gidip , mayo giyeceksiniz. Durumu bu şekilde kabul etmesini sağlayacaksınız.
Ben özel hayata müdahale olarak düşünmedim bu konuyu. Kıskanabilir , normal bence.
senin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek miAhhaaa kk nin feministi oldum yahu :)
Isteyen istedigi gibi yasasin isterse kendini evine hapsetsin ama gelip burda hakaret etmiyorlar mi cildiriyorum
Zeka seviyesi bu kadar cunku , hakarrt etmeden derdini anlatamiyor
Ben cevap vereyim kadınını korunması /saklanmasi gereken değerli bir esya olarak gordugu için .Evet vazgececek , hiç kimse kimseyi kısıtlayamaz ve saygı duymak zorunda, bir de diğer acıdan bakın neden bir erkek saygı duymuyor bikini giyilmrsine
Evet sokakta da ciplak geziyorum cok medeniyim ben yeni uyesenin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek mi
Hayır hayvandan farkımız kelimeler arasında bağ kurabilme yetenegimiz .senin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?