Kıskançlık olayı

konusmalarına dikkat et saygısızlık yapma medeniyeti sizden öğrenmicem sen benim eşim hakkında bu sekilde konusamazsın

2. günden banlanmak mı istiyorsunuz anlayamadım. Yalnızlar çetesi diyerek sataşan sizsiniz. Olayı mahalle ağzına çevirmeye gerek yok. Devam edin kendi kendinize.

Bu saygısızlık degil kişisel görüş sizinde buna saygı duymanız gerek yazık yalnızlar cetesi

Siz boynunuzda kelepçe ile yaşıyorsunuz. Bunu göremiyorsunuz. Yapma, etme, giyme, konuşma.... Bu şekilde ilişki yürütüp "kocam var" diye sevinmek yerine bekar kalmayı tercih ederim ya da kendi düşünceme uygun bir insan bulurum. Emin olun herkes çocuk gibi eşinin emri altında yaşamıyor. Birbirinin yaşam alanına saygı duyan erkekler, erkeklerimiz de var. Mesele o kişileri bulabilecek kapasitede olmak. Bize yapılanın yanlış olduğunu görebilmek. Gerektiğinde sesini çıkarmayı bilmezseniz adamlar kendilerine hak görüyorlar. Buna da kadınlar olarak biz izin veriyoruz. Eleştiriyoruz diye bekar vs. demeniz de tamamen kıskançlık, acizlik.... :)

Sanırım kendimden taviz verdiğim yönünde bir yanlış anlaşılma oluyor. Arkadaşlar kendimden taviz vermiyorum ve giyeceğimi söylüyorum. Onun kölesi ya da emir kulu değilim sadece bu durumu nasıl aşabileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta herkesin bir kırılma noktası vardır. Bende bunun arayışındayım ve bu yüzden bu sorunu aşan kadınlardan destek istiyorum. Ne yaptınızda ikna ettiniz. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.

Işte bizde bu durumda aşacak bir şey yok giyeceğim dersiniz giyersiniz kalanı beyefendinin sorunu diyoruz

Eğitimsel olarak iki metod var :)
1. Görmezden gelme ; duymayacaksınız , duymamış gibi davranıp giymeye devam edeceksiniz. Alışır gider mantığı.
2. Üstüne gitme . Onunla havuza denize gidip , mayo giyeceksiniz. Durumu bu şekilde kabul etmesini sağlayacaksınız.
Ben özel hayata müdahale olarak düşünmedim bu konuyu. Kıskanabilir , normal bence.

2. günden banlanmak mı istiyorsunuz anlayamadım. Yalnızlar çetesi diyerek sataşan sizsiniz. Olayı mahalle ağzına çevirmeye gerek yok. Devam edin kendi kendinize.
çok kıskanıyorum hayatımda o kdr büyük bir sey eksik ki denize giremiyorum boynumda kelepce var ben esimle anlasmısım orta yolu bulmusum havuzu tercih ediyoruz bu bizim görüsümüz SAYGI dan bahsediyorsun ya SAYGI DUY .

Taviz vermediğinizi görüyorum. Gerçekten insanların düşüncesi değişmiyor. Bugün "tamam evlenince giy" diyen insan yarin imza atılınca yine eskisi gibi düşünmeye devam ediyor. Çevremde bir insan bile yok "O izin vermezdi ama ben ikna ettim" diyebilen. Çok daha şiddetli şeyler yaşamış ve engel olmaya çalışmış bir insan olarak söylüyorum. Aileniz karışmıyormuş benim de karışmıyordu. Hayatımdaki insan ben izin vermediğim halde karışıyordu ben vazgeçsin diye çok uğraştım ama olmadı. Bunu denemek istiyorsanız da size karışacağı bir şey yapın ya da karışacağı bir şey söyleyin. Yapma derse de hayır istiyorum deyip sürdürün. Bakın bakalim kabul edip size anlayış gösteriyor mu? Yoksa bildiğinden şaşmadan devam mı ediyor karşı çıkmaya. Bikini gibi bir şey olmalı hani tartabilin. Belki size fikir verir durumunuzla ilgili.
Şu da var benim anlamadığım aileniz varken susuyorsa bir şekilde kendisi yanınızda olunca neden karşı çıkıyor? Benim yanımda yap, et derler ya genelde sizde bu durum neden yok merak ettim.

Bu saygısızlık degil kişisel görüş sizinde buna saygı duymanız gerek yazık yalnızlar cetesi
Mune arkadas gelir gelmez hakaretle dalmis mevzuya

Evli bir kadin olarak yaziyim kocam agzini bile acamaz bikinim konusunda

Siz baski altinda yasiyorsunuz diye ozgur kadinlari kiskanmayin , cok komik oluyor gercekten

Teşekkür ederim tam olarak böyle taktiklere ihtiyacım var :)

Kbakmayın yazdım oku o zaman

okudum. benim cevabım sizin özür dilemenizden önce .
onu bile farkedemeyip hala höt höt konuşuyorsunuz.
ben siz diye hitap ederken oku o zaman diye komut veriyorsunuz.
ben sizin mahalle komşunuz değilim burası da mahalleniz değil.
istediğinizi söylerseniz istemediğinizi duyarsınız.
fazla zorlamayın haddinizi.

Bir bez parçası yüzünden ne evlilikler bitiyor bu kadar basite almayın..

Size yorumlarda anlatilmak istenen su ;
Beraber oldugu kadini birey olarak goren erkekler de var
Hicbir erkek beraber oldugu kadinin kiyafetine karisamaz , ona izin verme gibi bir hakka sahip degil
Sizin sorununuz bikiniden cok otesi
Size izin verme yada vermeme hakkina sahip bir sevgiliniz var
Esas sorununuz bu

Ahhaaa kk nin feministi oldum yahu :)
Isteyen istedigi gibi yasasin isterse kendini evine hapsetsin ama gelip burda hakaret etmiyorlar mi cildiriyorum
Zeka seviyesi bu kadar cunku , hakarrt etmeden derdini anlatamiyor
senin zeka seviyende bu bedenini açınca medeniyet hayvandan tek farkın konusabilmek mi

Evet vazgececek , hiç kimse kimseyi kısıtlayamaz ve saygı duymak zorunda, bir de diğer acıdan bakın neden bir erkek saygı duymuyor bikini giyilmrsine
Ben cevap vereyim kadınını korunması /saklanmasi gereken değerli bir esya olarak gordugu için .
Kadını bedenden ibaret görmeyen hic bir insanın kıyafete karisacagina inanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…